Отиди до болницата и лекарят, в когото имаш доверие и си искай съвет и лечение.
Когато умориш бацилите, ще си пуснеш изследвания, ще навестиш чичо доктор пак да огледа дребосъчето ти, и най-вече ще се молиш да си гушнеш живо и здраво мушморочето .
Забрави думите на акушерките сега. Жени боледуват по време на бременността си от много по-сериозни неща от един подъл бацил и въпреки това се радват на бебенцата си. Трябва да забранят на акушерките да изказват мнение пред пациенти.
mnbvcx, чакам новини.
Днес бях на поредния преглед. С лекарката се разбрахме, че ще се видим след месец, но ако психясам може и по-рано да я навестя. Сериозни уговорки въртим. От четирите кила, качени за месец не съм трупала само аз. Повече от 25 % са на една друга жена закачени според техниката. И да не съм по-назад от групата - на винкелова диета съм.
Иначе за ника ми някой спомена нещо. Този страхотен ник го избрах, защото първите 10 ника, които пробвах някога бяха заети. Накрая побеснях, изкарах си го на клавиатурата, и mnbvcx е крайният резултат от беснеенето ми
Всички да се пазите и да мислите позитивно, че позитивното мислене явно е много модерно, постоянно ми го препоръчват
Сериозно, да се опитаме да сме по-спокойни, всички скоро ще бъдем горди и щастливи майки. 

И дано резултатите излязат по-скоро и да са хубави!!!