С шкембе си е най-добре! - 5

• 32 444
  • 679
  •   1
Отговори
# 570
Марморанче, Тотемата е по-слаба от  Малтофера. Когато аз пих Тотема изобщо нямаше никаква файда от нея и минах на Ферофолгама мисля беше.Дано имаш успех! Hug

# 571
Жабче радвам се за добрите резултати  Hug

Марморанче на мен също като на Рени ми изписаха ферофолгама и много ми помогна.Освен това знам че червени чушки и по един жълтък на ден също вдигат хемоглобина .Успех. А колкото до това дали е момче или момиче важното е всичко да е наред.

# 572
Днес много ме боля стомаха от Малтофера. От утре ще пробвам Тотема ампули.
А иначе се чувствам ужасно, боли ме глава, прилошава ми, вие ми се свят, имам сърцебиене. Казаха, че може да е и от настинката и от ниския хемоглобин.
Доктора ми, като му казах симптомите си, ме препрати на личната, това не било от бременността. Започвам пак да се разочаровам от доктори.
Ами това е от мен засега.

# 573
  • на дъното
Цитат на: Публикувана от: MARMORANA
А иначе се чувствам ужасно, боли ме глава, прилошава ми, вие ми се свят, имам сърцебиене. Казаха, че може да е и от настинката и от ниския хемоглобин.
PeaceТова са типичните признаци на ниския хемоглобин.Тотемата я пиех с ФК понеже в съдържанието не се съдържа а тя спомага за бързото усвояване на желязото.

# 574
  • Някъде там...
Аз затова пия феро-фолгама, според моя лекар то най-малко дразни стомаха и червата, а и е желязо + фолиева за по-лесно усвояване. Иначе симптомите, които описваш, са типични за анемичните състояния. Ако имаш и ниско кръвно стават още по-силни. На мен освен описаното от теб много ми капе косата, направо съм на оплешивяване.

# 575
а пък моя каза, че Тотемата най-малко дразнела стомаха  newsm78
Ох, не знам вече. Ще я пробвам утре и нея, пък ще видим.

# 576
Ох тия доктори са в състояние да побъркат човек.
MARMORANA мила дано по-бързо минат тия неволи.Почивай повечко- Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 577
marmoranke не се плаши ,аз имах анемия с второто ми дете александра,бях постоянно с сърцебиене ,имах задух почти изкарах зимата на терасата не можех да дишам ,постояно плачех ,се си мислех че детето ми нещо ще му стане.обаче се роди живо и здраво.а с  никол всичко ми беше на ред уш ,а пък си отиде детето ми ,май кото ти е писано това ще стане.не се тревожи ,всичко ще е на ред

# 578
Мърморанке, аз също трябваше да пия желязо някога и ми бяха изписали ferosanol мисля, че се казваше. Отразяваше ми се много добре, не дразнеше стомаха и даже ми помагаше да посещавам wc-то по-често, че ми беше малко проблемно  Embarassed Иначе за сетен път се убеждавам, че прекалената информираност понякога ни пречи, прекалено много сме се интересували и прекалено много се вглеждаме във всички резултати, а оттам и прекалено много се притесняваме. Но за съжаление това е неизбежно в нашия случай. Аз иначе утре съм на лекар за първи път. Сърцето ми се е свило, имам хиляди въпроси, а утре най-вероятно всички ще изхвръкнат от главата ми. Стискайте палци всичко да е наред.

# 579
  • на дъното
mnbvcx успех за утре стискам палци всичко ще е наред.
П.П Извинявайте момичета,но си ме влече тази темичка,все още си имам остатък от шкембенцето  Mr. Green
Прегръдки на всяка една и погал по тумбачетата Hug

# 580
  • Варна
Сърцето ми се е свило, имам хиляди въпроси, а утре най-вероятно всички ще изхвръкнат от главата ми.

Запиши си въпросите на лист, така поне няма да се притесняваш, че забравяш какво да питаш. Успешен преглед утре!

# 581
mnbvcx, Лилибончето е дала прекрасен съвет - запиши въпросите, които ти идват на ум сега, защото наистина се забравя от вълнение. А ние стискаме палци и чакаме утре да пишеш.  Hug

Силвинце, и мен така - все си ме влече тук. Аз се навивам за мома след години.  Grinning

# 582
mnbvcx, стискам палци за утре, всичко ще е наред  Praynig
Благодаря момичета за съветите, вече съм започнала хемоглобиновата диета  Mr. Green  и след 10-тина дни пак ще пусна изследвания да видя как е положението  Hug

# 583
Минавам да дам една прегръдка само и да стисна палци на mnbvcx (която странен ник си е избрала- трудно запомнящ се   Mr. Green). Hug

# 584
Ей, разболях се пак от гадния грип и това е!!! #Cussing out Толкова се пазих, отделих мъжа ми, като беше болен, а откъде го пипнах сега!!! Ама то няма човек около мен, койта да не е болен. И понеже вече трети път се разболявам от грип, откакто съм бременна, направо ми идва да се гръмна! Като си спомня, как в болницата акушерките постоянно ме питаха, да не съм боледувала, та е починало бебето, и лошо ми става! А нищо не мога да направя. Тъпча се с лимони, грейпфрути, пия Cetebе, но все пак не се опазих. Ако нещо се случи с бебето ми... Ох, не знам, ще лудна вече!

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 15:14 от asja

Общи условия

Активация на акаунт