ЮНИ още е далече, но нетърпеливо чакаме своето човече! Тема №2

• 13 198
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
Момичета днес започвам да ходя на гимнастика за бременни в 18 часа newsm39, чувствам че трябва да се движа, иначе ми се появяват разни болежки - я схванат  кръст, я съм без настоение.Ще видим как ще ми се отрази.После ще ви споделя.

# 136
Добро утро и от мен!Добре дошли на новите мами!Много летни бебчета ще има!
Аз тази седмица ще си взема направление от личната, но смятам да си ходя при моята докторка - тя приема и по ЗК, а което е нужно ще си го плащам..така ще съм по-спокойна.

# 137
Хайде и аз да се запиша при вас . Досега ме беше страх / после ще споделя моята история / , но вчера бях на втори преглед и  за втори път чухме сърчицето , порастнали сме почти двойно от първия преглед сега бебо е 17 мм . Имаме пъпчици за ръчички и краченца Simple Smile Термина ми е на 06.06.2009 живот и здраве .

Гледам че се засичаме с момичета от проблемното , Едно момиче и Миси , раздвам се че ще бременеем заедно и че сте успели в борбата  Hug Hug

# 138
Здравей Mindi, много е хубаво, че си тукк! Добре дошлаа

# 139
  Добро утро и от мен и добре дошли на новите мами!!  bouquet

Аз избързах да кажа, че не ми се гади/предизвиках дявола/, ама ето днес трети ден, както ми се гади сутрин и днес вече беше  по-силно от вчера и продължава да ми се подгажда в момента!! Sick
 Гърдите продължават да ми растат и да ме болят, миналата седмица ме боляха  странично, сега отгоре, все едно някой ме е бил, бил!Сутиените ми утесняха,гърдите ми преливат,това е единственото хубаво, щото пък няма кой да им се радва Confused - лекарката каза никакъв секс до третия месец, хем уж нямам проблеми! На вас наложиха ли ви табу? newsm78

# 140
Добро утро somebody  Wink

на мен лично не са ми казвали да не се прави секс  Thinking ние си правим, но определено виждам в мен промяна, защото желанието ми е понамаляло  Embarassed Но табу --НЕ
Защо ли така са ти казали?

# 141
Не, но ние сами си го наложихме.
С първата бременност също.
Мен също ме болят гърдите, а сутрешното гадене лекувам с един айран.

# 142
Относно секса ние сме решили, че  е по-добре да не правим засега, защото имах зацапване, а и нямам желание нещо..надявам се след третия месец нещата да се нормализират..то с това гадене и цицобол и кръстобол какъв секс да правим, по-скоро ще сме като карикатура..ох ох боли и т.н.
Днес пак ми се гади ужасно и имам един кофти вкус..

# 143
  • Пловдив
Здравейте на всички!   bouquet
Днес и аз за първи път имам гадене и киселини, само дето не знам дали е от бременността или от среднощното обилно похапване  Embarassed.
Табу за секса при нас няма. Аз май скоро ще сменям размера на сутиена  Mr. Green.

# 144
tаnka80 супер ме разсмя. Joy Joy Joy Joy Joy

# 145
  • Стара Загора
Здравейте и от мен!
Честито на всички нови бременелки  dance
Искам да ви попитам.. как сте с коремите момичета? Не мисля че хапвам кой знае колко повече от преди,
имам чувството че за 2-3 седмици ми поникна корем.. Всички панталони (почти) ми стягат в корема,
и вчера отидох и си купих такива за бременни.. Не знам дали е възможно да е от бебето, в предвид че съм едва
в 8г.с., но ако пък е от ядене..  #Crazy ужас! Споделете при вас как е?
Да не говорим, че и  bombs  направо двойно, та и за там се "преобзаведох". Направо си мисля че не е нормално това мойто..   Crazy
Да чукам на дърво, поне повръщането ми приключи за около седмица. Сега само гаденето ми остана, но не е да съм като гейзер.

# 146
За корем при мен още е рано да се говори, но като си хапна сякаш съм като подута.
С първата ми бременност ми пролича чак към 6 м. Забременях 47 кг., родих 54 и половина, бебето беше 3200 гр. Сега ще видим може да ми проличи по-рано. Отново забременявам 47 кг.

# 147
Супер много се харесвам с огромния си бюст, не мога да му се нарадвам, чак не ми прави впечатление че и доста ме боли.Винаги съм слагала подплънки за да го запълня, а сега е запълнен и препълнен от самосебе си.
Може и да си внушавам-но и аз забелязвам някакво малко неспецифично коремче.Иначе гледам и да хапвам повече защото съм 46 килца с мокри дрехи пък все пак две бройки трябва да износя.Тъпча се колкото мога.До този момент (преди бременноста)с каквото и да съм се тъпкала килограми не съм качила пък сега дано , че док каза че ще се разправяме иначе. Здравословно разбира се Wink

# 148
Може би корема е индивидуално при всеки, както споделих и по-рано имам коремче, което не би трябвало да е от бебо, не ям кой знае колко...дори снощи не можах да си изям чинията с леща - 4 лъжички, иренце и се наядох  Shocked, но сигурно организма се подготвя по свой си начин....и при всеки е индивидуално. Мисля, че франческа е добре щом чак в 6 месец ти е проличало!

Така че miroslinka НЕ СИ САМА  Joy

# 149
Здравеите моми4ета , Hug
miroslinka,аз по същия на4ин виждам малко коремче вече,и гърдите ми поросто са като Бомби Joy!
И аз си купих първите 2 панталона за бременни,това е най удобното нещо което съм носила до сега Grinning!
Сутрин ми става лошо за малко и после ми минава,проблема при мен е 4е доста ме боли глава  Sad,ина4е имам страхотен апетит направо се страхувам по някога от себе си!

Общи условия

Активация на акаунт