утре ще е тьжен ден защото.....

• 9 575
  • 48
  •   1
Отговори
# 15
Тъжно е . И трудно ще бъде днес за вас и близките ви. Hug Hug
 Flowers Rose Flowers Rose

# 16
  • Gone with the wind

За милото ангелче
Толкова е нечестно и жестоко

kykli4ka  Hug

# 17
kukli4ka Hug
 Flowers Rose Flowers Roseза малкото ангел4е

# 18
 Cry Cry Cryза мъничкото ангелче

# 19
Кукличка ,от прочетеното се разплаках, неиздържах .Това е най-лошото което може да се случи в живота на една майка .Болката ми е позната .И знам, че никога не се забравя ,просто свикваме с нея .Има моменти в които ми идва да крещя  от това което ме сполетя.........

- дано си добре там горе ,ангелче малко.

Желая много здраве и щастливо детство на другото ти момченце .Вярвай, че неговия по-голям батко ще го пази и закриля винаги отгоре. Hug.

# 20
Твърде жестоко е.
Поклон пред мъката ти, майче!

Flowers Rose Flowers Rose за твоето мъничко момченце

# 21
Тъжната ви история прилича изключително много на моята!Съдбата ни е тежка за приемане!Радвам се и изключително те поздравявам за това,че не си се отказала и си си върнала по  някакъв начин детенцето!Прегръщам и двама ви!И си пожелавам и аз да успея...

# 22
  • Благоевград
 Cry Колко жестоки хора има на света #2gunfire, дано Господ им даде заслуженото. Поклон пред теб ,мила измъчена майчице. Почивай в мир малка душичке. радвам се, че си се върнала при мама. Дано сте много щастливи заедно.

# 23
И си пожелавам и аз да успея...
Praynig Praynig Praynig
Златце,  Hug

# 24
Разплака и мен...
Мир на душата на детенцето ти!
Докато четох си мислих и за Злато и Миа...

# 25
мили мами,днес си дадох сметка , 4е тая болка не минава..ето,преди бях с мисълта 4е сам си го върнала, ,4е е същото дете,но сам се заблуждавала.днес с малкия ходихме до гробищата да запалим свещи4ка ,и ми стана много мъ4но.три дни намирам подкрепа тук от вас и 4ета форума за да разбера нещо за вашите ангел4ета,и не мога да спра да пла4а.става ми тъжно за всяко едно бебенце тук.мисля си 4е болката винаги ще я има , но сега в моя слу4аи тя е поносима.желая на жси4ки вас,да се върнат и вашите ангел4ата.

# 26
                         Здравей, Кукличка!

И аз съвсем наскоро преживях, най-лошото. Само че моето бебенце беше само на 5 дни. Не можах да го целуна, да го прегърна, погалих го само по крачето! Много боли, и ще боли цял живот! Но и аз съм обещала на себе си, че ще се опитам да имам още едно детенце - живо и здраво. Обещала съм на баткото, който мечтае за братче или сестриче. Радвам се, че и ти успяла - да ти е живо и здраво детенцето! Hug

# 27
Мила майчице, болката е огромна, чета и плача, чета и си мисля за Злато и Миа....... историята е същата и просто се връщам месеци назад и още не вярвам........ сигурно с всички ви е така  Cry Cry Господи, защо позволяваш това................ мир на малкото ангелче, нека закриля братчето си, нека малкото момченце расте и ви радва!!! Злато,мила, желая ти от цялото си сърце да успееш.........  Praynig Praynig Praynig

# 28
                       Но и аз съм обещала на себе си, че ще се опитам да имам още едно детенце - живо и здраво. Обещала съм на баткото, който мечтае за братче или сестриче.

Марианка, бори се за мечтата си! Вярвам, че ще успееш! Заради баткото, заради себе си. Съжалявам за огромната ти загуба! Прегръщам те силно! Hug

# 29
много ми е тъжно...за това 4е има толкова  много маики като мен.запо4на ли да 4ета тук и ми става едно тежко.за всяка една невинна  , малка души4ка дошла на този свят, но не успяла да се порадва.наи тежко е, да надживееш детето си.....но това го разбират тези като нас,другите само  ни съ4увстват...........пожелавам на вси4ки маики тук, да си върнат ангел4етата... искренно ви го желая.нямам думи да опиша болката,от него ми остана една сним4ица,която е засмяна  и която винаги ще ми напомня 4е тои остана само на 3 месеца,дори мамо не можах да 4уя.....не мога да пиша пове4е,много боли........

Общи условия

Активация на акаунт