утре ще е тьжен ден защото.....

• 9 576
  • 48
  •   1
Отговори
# 30
Момичета плача с вас и силно ви  Hug . Praynig се за малките душички.

# 31
Кукличка съжалявам за ада през който си преминала....
хубавото е че имаш друго детенце·
за малкото ти ангелче

# 32
  • Лондон/Пловдив
Не мога да си представя каква болка си преживяла и още преживяваш.Няма по страшно нещо от пътя който си изминала .Сърцето така ми се сви не можах и сълзите да си сдържа .Не мога да си представя живота без синът ми ,всяка майка страда която е прочела написаното .Професията майка е най-тежката ,но и най-сладката  Cry

# 33
Много тъжно ми стана. Cry
Ужасни неща са Ви се случили. Дано намерите поне мъничка утеха с появата на второто бебче.
Нека почива в мир загубеното ангелче. Praynig

# 34
# 35
  • Разград
Много ми е тъжно за всички малки бебчета, които са напуснали този свят.  Praynig Praynig Praynig

# 36
Кукличка твоята история ми е до болка позната. Като четях твоята история, отново преживях трагедията с моето дете. Тъпите лекари с големите претенции, че много знаят, никой от тях не разбра, че детето ми е с вроден сърдечен порок получен по време на бременността. Роди се малката на 23.03.2004 г. всичко беше нормално, живи и здрави се прибрахме във вкъщи. Дните започнаха да летят като песен от щастие и грижи за малката ми принцеса, детето си наддаваше, хранеше се и т.н.. На десетия ден следобеда детето започна да реве, да стене, да се мъчи, ужасно. Викнахме личната прегледа го, нищо му няма, започнали са му коликите, изписа капки за колики и си замина. Да но детето не е спокойно, цяла нощ това дете стена, рева, то реве и аз с него и не знам как да му помогна, какво да му дам за да му облекча болката, като ние си мислим, че са колики, по някое време по към сутринта, детето се успокой и заспа и ние също. Към 6,30 ставам сякаш нещо ми стана, отивам при детето и се опитвам да го чуя диша ли, и установявам, че то не диша, взимам го и започвам да викам и да се опитвам да му правя изкуствено дишане, от там в бърза помощ, въпроси, упреци и т. н. След направената аутопсия се оказа, че детето е с неправилно развито сърчице, това се е получило в 3 м. от бремеността, в следствие на прекаран грип. #Cussing out Не мога да разбера за 6 м. никой ли лекар не можа да види на този тъп ехограф, че на детето сърчицето не е наред, защото ако бяха открили това навреме чрез операция можеше да се отстрани проблема.
Сега си имаме пак момиченце на 2 г. и 8 м. и е родена на 23.04.2006 г. Кукличка искрено съжалявам за загубата ти, никога няма да забравим малките ни звездички  Hug

# 37
Милички   тези  слънца  са  на  едно  по  хубаво  място  където  няма  болка  и  страдание.Моите  съболезнования  и  една  голяма  преградка   те ще  се  радват  вие  да  сте  щастливи  и  да продължите  напред.

# 38
Историята ти много прилича на това което се случи с племенника ми Радвам се че си имате друго детенце ,макар че едното не замества другото
Има една песничка на Сашо Роман - "Първородна рожба сине трудно се прежалва После даже 100 да имам пак ще ми е жално "
И аз се надявам  скоро да имам племенник отново ,но за сега НИЩО  Cry
На 01.03.09 става година без малкото ни ангелче

# 39
Много  съжалявам  Каролина_  знам  ,че  каквото  и да  ви  напишем  нищо  няма да  замени  малките  ангелчета.Те  вече  са  пораснали и  си играят  .Щастливи  са  там  няма  страдания  и  болка.Моята  баба  сигурно  се  грижи  за  тях.Тя  много  обича  децата  за  съжаление   моето  не  можа  да  го  дочака  а  толкова  искаше да го  види  и да  ми  помага  за него  ,но съдбата  реши  друго.Бабо  грижи  се  за  тези невинни  ангелчета.

# 40
 newsm45Утре моята малка куклича,трябваше да стане на 5 месеца.Толкова ми липсва,не минава и ден без да мисля за нея Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Roseза ТЕБ мое малко преждевременно залязло СЛЪНЧИЦЕ,мама те обича и никога няма да те забрави baloni

# 41
  • Варна
Frej  Hug-те.  Flowers Rose Flowers Rose за твоята кукличка.

# 42
ПЛАЧА СТЕБ Hug Hug Hug Hug HugНяма думи, които да опишат или да премахнат тази мъка.

# 43
 Hugтака е мила Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Roseза нашите АНГЕЛЧЕТА,дано са штастливи там кадето са

# 44
Днес е тежък тъжен ден.Навършват се четири години от смъртта на сина ми.Той беше млад, здрав изключително интелигентен млад мъж,отличен специалист и прекрасен отзивчив човек. И изведнъж рак, тази жестока проклета болест...
След 6 месеца към него се присъедини татко му, а няколко месеца след това и любимия му вуйчо.

Отиде си завинаги и безвъзвратно
и сля се във едно с прекрасните лета
навярно ще се върне той обратно
във другите неизживени времена

Точно след година на същия ден сестра му получи родилни болки и три часа след тази ужасна дата, на 23 се роди един красавец, страхотен палавник и чаровник, който ни върна усмивките.Дадохме му име с първата буква.....

Общи условия

Активация на акаунт