ПРЕДСТОИ МИ ИНВИТРО/ИКСИ,да поговорим-11

• 79 540
  • 1 292
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Близо до София
ИМАМ ВЯРА И КАСИДИ, благодаря ви момичета за отговорите относно упойката - имах предвид пълна или спинална, сега вече ми стана ясно че е с пълна. Изпитвам лек страх от спиналната  Confused

# 1 231
Днес ми е 10-ти ден от трансфера. Беше ли ви надут и на вас така стомаха? Направо ще се пръсна. То сигурно и предния път е било така, но на десети ден вече не помня. Помня, че след пункцията бях в това състояние. Не мога да спя,  имам чувството че стомаха ми се е стоварил върху мен и не мога да дишам. Направо в чудо съм се видяла, след осем дневна стимулация такова нещо.  Shocked

# 1 232
  • София
Pupsik, дано това да означава, че има нещо там, дълбоко в коремчето ти.  Grinning На мен след 6-7 ден след трансфера корема ми вече не беше подут, нито гърдите. То и резултата беше Mr. Green
А иначе днес чакаме добри новини от Грация.  Praynig Дай боже!

# 1 233
Zazolinka аз не знам дали има връзка подутия корем с успеха, но ако е така изобщо няма да се оплаквам.  Wink Странното е, че бях спряла да го чувствам надут, а после отново се върна това чувство, но ще видим другата седмица резултата.

Благодаря ти Имам Вяра!  bouquet

# 1 234
Pupsik, и при мен беше така  подут... след пункцията спадна и от 7-ми ден порасна на макс. Резултат - положителен тест и 3 точки. Но при мен си беше хиперстимулация и се наложи терапия. Ако си много зле иди да те види док.

# 1 235
evvi, каква беше терапията, че  при мен първият път прекъснахме стимулацията заради хиперстимулация и сега ако има нещо такова да звънна на док. А иначе, съм далече от София, но ако се наложи ще отида. Аз си мислех да дочакам датата на теста и тогава като му звъня да му кажа, но до тогава има седмица.

# 1 236
Ами аз заради това направих по-рано теста - на 13ти ден след трансфера и направо отидох в клиниката. Ако наистина се чувстваш много зле - звънни му. Аз съм при Стаменов, терапията беше някакви вливания и хапчета за отводняване.

# 1 237
evvi, каква беше терапията, че  при мен първият път прекъснахме стимулацията заради хиперстимулация и сега ако има нещо такова да звънна на док. А иначе, съм далече от София, но ако се наложи ще отида. Аз си мислех да дочакам датата на теста и тогава като му звъня да му кажа, но до тогава има седмица.

По принцип признаците на хиперстимулация се проявяват по-сериозно,когато има бременност.
Пупсик,ако не се 4увстваш добре му звънни на Стаменов,не 4акай другата седмица.
Успех! Hug

# 1 238
Благодаря ви, evvi и Имам Вяра.  Hug Ще се наблюдавам как съм тези дни и ще му се обадя, само не искам напразно да го безпокоя.

# 1 239
evvi, а още ли са три точици? Grinning

# 1 240
Бях на преглед  Heart Eyes. Бебето си е там и е пораснало, върви си добре за седмиците  Grinning. Сърдечния ритъм е 138, което е нормално и щях да съм напълно щастлива, ако и кръвта беше изчезнала, но си е още вътре и е много  Confused. Бебчето е една малка точица и едно голямо петно кръв над него. Казаха да продължавам да лежа, много да внимавам, да не се чудя на кървене и да се обаждам веднага. Имало шанс кръвта да се абсорбира от матката, но как става и колко време отнема не знам. Ще се пазя и моля  Praynig. Другата седмица пак съм на преглед.

Пупсик и аз съм забелязала, че момичетата, които се оплакват от подуване са бременни и даже в повечето случаи с близнаци. Дано и при теб да е добър признак  Praynig.

Зазолинка   Hug.

Волейбол, добре дошла от тази страна. Успех и попътен вятър ти желая  Peace.

# 1 241
Направихме редукция миналата седмица, оставиха ми едничко.

# 1 242
Грация, фагоцитите могат да се справят с остатъчна кръв, ако не е много.  Peace Така става "резорбцията", което си е направо пир за фагитата.  Wink

evvi, Pupsik, стискам палци и при вас всичко да е наред! fingerscrossed

Кой друг чакаме за отчет днес?  newsm78

# 1 243
Здравейте момичета ,
Понеже вече съм пред побъркване , реших да ви пиша и да ви питам . Първо утре ще правя теста. Днес ми е трети ден закъснение. Знам какво трябва да си мисля .Ако не е станало нищо трябваше ли да ми прокарви? /на мен ми идва цикъл само с хормонални лекарства/ Задавам глупави въпроси , ама . newsm78  Малко ме болят гърдите и леко ме придърпва ниско долу. Ох не знам дали ще мога да спя тази нощ. Моля , кажете ми какви са вашите симптоми.

# 1 244
  • някъде тук
Грация мила ,ще се моля и аз за теб и бебчето   newsm17

Общи условия

Активация на акаунт