Отговори
# 150
Здравейте!
Днес ми беше вторият работен ден.  Laughing Малко се чувствам странно, защото изведнъж ми се промени ритъма на живот, но ми е добре. Понеже и Боби през уикенда изкара някакво вирусче с Т само, а Сашко още се дооправя от пнемвонията, мъжа ми си е в къщи и ги гледа. Но и работи от в къщи, така че всички са доволни. А, най-много той, защото каза, че му е супер спокойно и децата много го слушали  Grinning. Аз ще работя два на два, но поне две седмици сигурно, ще работя малко по-редовно, за да си припомня някои неща  Grinning.
Кайли, поздравления за изпита  Peace.
Мис, pepejeans, честити ви коли  Peace.
Нана, радвам се за вас, наистина щеше да е голям проблем.
Аз също залагам, че момиченцото от албума е Лени. Има я даже на една снимка с майка й.

# 151
  Уф,хич не ми се оплаква............Ето това страааашно ме разсмя,пък и е актуално.
http://www.youtube.com/watch?v=WmsdSVQSXLg&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=-PLTZxLNTUk&feature=channel
 Joy hahaha Joy hahaha Joy Joy hahaha hahaha

Хайде утре е нов ден.Един от последните слънчеви,сънчеви момичета.

# 152
  • гр.София

Привет Hug
 Подозирам,че Анди чака кафето...
 Мама Галя,къде изчезна?

Милена,какво стана при новия лекар,оправяш ли се?

# 153
  • софия
  Уф,хич не ми се оплаква............Ето това страааашно ме разсмя,пък и е актуално.

Hug Laughing Laughing Laughing

# 154
  • София
Добрютро,

Блан мерси за кафето  Laughing ...и аз още се опитвам да се събудя.

В последно време ( от края на миналата седмица) Миташки се опитва да ни манипулира - още със започване на приготовленията за лягане започва да прави уговорки, че той ще спи на "леглото другата стая" - сиреч на нашето. Ако го сложим на неговото се почва див рев и опит да прескочи....заспива с един от нас на спалнята, после следва пренасяне, обаче по някое време през нощта надава див вой и аз докато стигна до неговата стая вече е с вдигнати ръце в поза - чакам да ме вземеш и отнесеш и тъй като нямам сили да стоя при него - просто го пренасям при нас. На сутринта е супер щастлив и ни събужда с целувки и въргаляне отгоре ни.....Ама това не ми харесва, защото имам  приятели, чийто деца на по 5-6 години спят още при тях и си искам мъжа и спалнята само за мен  Mr. Green

...преди си заспиваше в стаята си и си откарваше до сутринта....каква е тази промяна....Ще трябва да стиснем зъби и няколко седмици да издържим на ревове и спане на стол в стаята му..... Ей на оплаках се.....

Кайли честито за изпита   bouquet

Ади успех с адаптацията

# 155
  • София
Блан, мерси за кафето   bouquet

Мама Галя,къде изчезна?

Мама Галя играе стратегически игри,  като завладее света ще пише, надявам се  Joy

# 156
Добро утро и от мен Hug Аз успях да приспя Деница към 21.30 ч. втора вечер поред, но и вече сме по-ранобудни. Така че съм с кафе пред компютъра, докато децата закусват. Даже и парното си напалих и вече е топло.
Пух, ако можеш да си по-настоятелна ще е добре, защото и ние сме от тези с дете до 6-г. при нас. Сега остана да науча Деница да спи на свободното легло в детската и ще съм доволна Grinning И аз правя упражнението с преместването, поне спи цяла нощ в нейното си легло Peace
Ади, успех с адаптацията на работата Hug И браво на таткото, че се справя и с двамата Hug

Колко прегръдки раздадох само, не мога да повярвам, че съм в толкова добро настроение рано сутрин Joy

# 157
Добро утро. Hug

blanc мерси за кафенцето. Hug Изпревари ме. Wink Мислих си да сервирам аз, но синковеца се събуди и трябваше да се погушкаме преди ставане от леглото. Mr. Green

Вчера е поспал 30 мин. в яслата, а през останалото време си е лежал спокоен в леглото. Много ми е интересен като го оставям сутрин. Почва да мрънка ревливо като го събличам, почуква на вратата и протягайки ръце към сестрата започва да реве. Но докато подредя нещата му в шкафчето вече е млъкнал.

Ади успех с работата.  Hug Тъкмо снощи си мислих дали си почнала. ХУбаво е че таткото има възможност да гледа децата.
мис74 дано да се оправи Даяна и да не плаче повече в яслата. До кога ти е отпуската?
Албена кога тръгва Дени на ясла? А ти започваш ли работа?

Пожелавам ви лек ден.  Hug
Отивам да  hang и да пусна следващата  wash. Следобед ще се разходя с приятелка преди да прибера Тони от яслата. Wink

# 158
 Мммммммм,кафенце...,Блан мерси..А дали се оправям,предполагам и се надявам само.Пия си АБ,но продължава да ме боли дроба(а пък пия по 2 прахчета Аулин на ден).Другата седмица ще ходя пак да ме снимат и при другата докторка-да ми завърши тя лечението.Ама съм в общи линии добре-не ме мислете. Hug
Пухче,Марти си спи трайно при мен....татко и в хола... Mr. Green Отдавна се отказах от спалнята,като "нашето място" с татито....сега е кой където свари... Mr. Green
За злоядите деца обсъждахте скоро...Е Марти е една от тях...Яде по 2 пъти на ден-на обяд и на вечеря,естествено с циркове и уговорки. ooooh! Но онзи ден и дадох компот от праскови и за мое голямо изумление яде мнооого и искаше още.Сега го въвеждам като сутрешна или следобедна закуска.

Слънчев ден лииии  ??? Ама пък поне не духа вятър и не е чак студено-ще става за навън.

# 159
ooooh! Но онзи ден и дадох компот от праскови и за мое голямо изумление яде мнооого и искаше още.Сега го въвеждам като сутрешна или следобедна закуска.

И аз пробвах преди няколко дни компот от праскови, при това домашен, но не се хареса на капризната ми щерка Whistling
Кайли, засега ще ни приемат по документи, а ще тръгва на ясла след ремонта, не знам точно кога Rolling Eyes Явно ще си използвам цялата отпуска и чак тогава ще се върна на работа.

# 160
Нещо се оплесках с цитата doh

# 161
  • София
Привет!
Joy Joy Joy Peace И бързо да се оправяш, МиленаPeace
Времето ме разочарова, нали уж от събота да е кофти  Rolling Eyes
Нана, браво за банята!  Peace
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes за всички!

# 162
  • софия
елфче,не се пр'и  Wink.ти си го поръчала това време  Laughing
а,на мен преди малко найа ми каза:мама лоша!НЕ обича мама!
дали ни друса пубертета с пълна сила,а  Laughing?това всичко беше,защото и позабавих попарата с две-три секунди!

# 163
  • София
Ааа, аз не обичам мъгла  Naughty  Simple Smile Точно вчера мислех да ви дам пример с времето - такова ми е любимото  Simple Smile , но днес вече не  Naughty Laughing
Иво гледа едни филмчета, дето свеки му донесе - има от 1946г  Shocked #Crazy , съветски  Crazy , ама са хубави.  Blush

# 164
 Брей,цял ден е голямо затишие.......... Rolling Eyes
Ние имаме проблем.....Мартина от 4-5 дни започна да се напикава системно и начесто,дори се и нааква в гащите.А досега изобщо не сме имали никакъв проблем със свалянето на памперса и ходенето на гърне и в тоалетната.Сега не знам какво се случва-обяснявах и,молих я да си казва.Тя ме разбира и обещава повече да не пишка в гащите и след 20-30 мин отново е яко напикана.Карах и се,прибрах и филмчетата,понашляпах я,после пак я молих,обяснявах,обръщах го на игра и не и не.....напикава си се по 100 пъти на ден.Дали го прави нарочно или има някакъв проблем? На някой случвало ли се е такова нещо? Направо не занам какво да я правя и как да постъпя?  newsm78 Приемам съвети всякакви. Hug

Общи условия

Активация на акаунт