Отговори
# 135
  • София
Честит рожден ден на Ембър!
Честито на Кайли!

Тортите са прекрасни, Блу втората е супер, а Ръкавичката на Марулка направо да я изядеш  Mr. Green

Чета, за много неприятни моменти с дечицата и се надявам всички скоро да се оправят  Praynig
Моите юнаци са с фарингит  ooooh! , и двамата. А Криси има и някакви лишеи по тялото и педи изписа кортикостероиден крем Елоком, някой да го е ползвал?

За Нова година ще ходим в Априлци, с хлапетата  Crazy А за коледни подаръци намерих страхотни дървени играчки на тази фирма , всичко направено от дърво. Продават ги ето тук.

Нана, мъж ти го "видях" във фотографската тема, познах по Кало  Laughing. Аз не пиша там, но ги следя, защото ми е голяма страст, даже съм си поръчала на Дядо Коледа един фотоапарат  Mr. Green

За книгите за бебета и деца и аз не чета такива, а Спок... Като родих Марти прехвърлих книгата и прочетох съвет да бутам палеца на детето в устата, за да било по- спокойно, затворих книгата и не я и отворих повече  Whistling

# 136
  • гр.София
 Кайли,много се радвам на успешното ти представяне! ( А тия емотикони много ме развеселиха снощи.)

Албена,честито за яслата и успешно тръгване Peace
 От вчера и племенника ми е ясленче,но той ще ходи 2 години, а аз реших,че не си струва да давам София за 1 година и после да търся градина. Ще избутаме някак до следаващата есен (ако въобще я приемат,де)

Ембър,много ти е красива тортата.

Честита кола на Пепеджинс  и още по-честити лични придобивки.
 В събота ми беше ужасно нервно и Любо ме пита,какво да направи за да ми мине-казах му,че ще ми мине ако потроша малко пари-да си понапазарувам Grinning. Въздържах се,обаче.

Леле,Марулка,твоята Шушелия ми напълни душата с бънджито.

Очертава се голяма групичка да си пишем в темата на Нова година Hug.

# 137
  • София
Хайде добро утро и от мен.

За мен черната серия продължава да вилнее с бясна сила. Съседите от долния етаж са се оплакали, че им тече в цялата баня от нас. Домоуправителят регистрирал теч даже в мазето. Сега ще викам ВиК-майстор да види да не е спукана тръба на мръсния канал. Ако не е - това значи нов заем и ремонт на цялата баня.  Cry Cry Cry А толкова се радвах, че идва ноември и трябва да преведа последната вноска по единия ни кредит.
Хубавото е, че шефът ми е Голям човек. Наистина. Видя, че съм притеснена и попита защо. Като му обясних ми каза, че ще уреди нещата с вътрешнофирмен кредит. Демек той ще ми даде пари за ремонта. Моля се да не се стига дотам.

Кало отиде днес на ясла спокоен. Опита се да се разреве, но го излъгахме нещо и влезе тихо и кротко. Да го похваля - вчера е пишкал на гърнето в яслата  Simple Smile

# 138
  • София
Привет!
Вики е страхотна млада дама  Heart Eyes , има и още една сладурана в албумчето, но се чудя коя е, на Лени ми прилича, помогнете в разкриването  Simple Smile  Blush
Марулка, предполагам и аз от кората е станало така, ако е пръскана с нещо  Confused Дано повече няма проблеми. А за снимките  Shocked Уби ме твоята смела дейвойка!  Laughing Peace
Нана, дано все пак не се налага ремонт на банята. Че то не само парите са проблем тогава, ужас.  ooooh!
Пепеджинс, честита ви 3-та кола  Grinning Peace И моят мъж е цар в неразумните покупки  Tired Ама дано порасне някой ден  Simple Smile За среща - навита съм. Кога, къде?  Grinning
Вст, дано не се разболява Лори!  Praynig Бързо оздравяване и на сладките братчета!  Hug Praynig Peace
За НГ - както напоследък Иво заспива след 0ч, току-виж дочакал гърмежите  Crazy

# 139
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЕМБЪР -ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ,ЛЮБОВ И ЩАСТЛИВ СЕМЕЕН ЖИВОТ!   bouquet -МАЛКО СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ,НО ОТ СЪРЦЕ  Heart Eyes
Кайли,браво за взетия изпит  Peace Hug
Елена,аз мазах Елоком на Даяна като беше на 7-8 месеца,имаше някакви пъпки по челото и след второто намазване изчезнаха,доволна съм  Peace
Пепеджинс,честита ви 3-та кола -леко и безаварийно пътуване ви пожелавам  Peace
Марулка,браво на Шушелия,мислех,че само Даяна е толкова "лудичка" да скача с бънджи,ама имало и други  Joy Joy Joy
   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=270261& … 5519   
Приятен ден ви желая,ние отиваме на разходка  Hug

# 140
Здравейте  Hug
Елфче, значи не сме само ние среднощните птици  Laughing
Нана, дано да е нещо дребно и да не се налага заем  Praynig А Кало и Лори продължават да се наговарят - Лори също вчера регистрира пишкане в гърнето. От дълго време пак ми отказва да сяда и много плаче. Незнам какво е това чудо, не искам да я тормозя, ама все трябва да почнем да се учим. Какво ли не измислях, какви ли не игри, четене, детски...ама пак плаче и не иска  Sad

# 141
  • София
Ванче остави я. Ще дойде ден, когато ще свалим памперсите за 24 часа. Така твърди кумата ми. Казвала съм, че е психоложка. Така че аз й се доверявам.

# 142
  • София
уф, и аз не знам докога ще я караме с памперси. Преди Ивчо повече сядаше, сега не иска  Rolling Eyes
А, Нана, защо не си казала, че имаме и татко във форума  Wink И всъщност - единствен от групата ни ли е?  Simple Smile

# 143
Привет!
Вики е страхотна млада дама  Heart Eyes , има и още една сладурана в албумчето, но се чудя коя е, на Лени ми прилича, помогнете в разкриването  Simple Smile  Blush

Наистина Вики е страхотна.  Hug
 А другата сладурана не ми прилича на Лени. Тя като че ли беше по синеока. newsm78  Помагайте в разкриването. Wink

Нана дано не се наложи ремонт, че си е скъпо, а и майстори трябват.
miss_74 не сте ли на ясла? Честита ви кола, леко и безаварийно.
pepejeans честита и на вас. Hug
Днес Тони ще спи в яслата за първи път. Малко ми е притеснено, че не е свикнал да заспива сам, но се надявам като гледа другите деца да свикне.
Сега се чудя да отметна малко домакински дейности или да си почина. Thinking

# 144
  • гр.София
 Баш Лени си е русото момиченце Peace (според мен)
 Пу-пу,големи красавици са малките дами.

# 145
Баш Лени си е русото момиченце Peace (според мен)
 Пу-пу,големи красавици са малките дами.
Съгласна съм с Блан  Peace
Нана, дано не се налага голям ремонт, че е ужас ooooh! Нас ни чака същото, но го отложихме за пролетта, че ни дойдоха много тези ремонти. При нас не е авария, а й е дошъл реда на банята Peace
Браво на смелите девойки Шушето и Даяна Hug Деница в това отношение е страхлива, даже не дава да я подхвърляме или вдигаме нависоко.

# 146
  • София
Албенче проблемът е, че тече на комшиите. Иначе аз изобщо нямах намерение да правя банята, макар че й е нужен ремонт. Защото така или иначе ще сменяме апартамента. А сега ужасът ще е двоен. Хем баня ще правя, хем после нов апартамент и пак същото.  Sad

# 147
  • гр.София
 Нана,дано бързо и лесно отстраните проблема,без големи разходи.

Да докладвам най-сетне. Преди час пратих на Карим парите за книгите,които не бяха поръчани предварително. Обща сума- 50лв от следните страстни читателки Simple Smile- Велмар-1, Елиона-1,Дани-1,Албена-2, Нана и Кайли-2,мама Галя-1,,Бубчето-1 и Елен@-1.
 Пепеджинс ще прати сама парите, а на Марго съм пратила 1 от моите книги.
 Тези,които чакат по пощата-получихте ли ги,пишете,бре!

# 148

От дълго време пак ми отказва да сяда и много плаче. Незнам какво е това чудо, не искам да я тормозя, ама все трябва да почнем да се учим. Какво ли не измислях, какви ли не игри, четене, детски...ама пак плаче и не иска  Sad
Вст,това все едно че аз съм го писала -същото положение е и при Даяна  ooooh!
Нана,дано бързо да разрешите проблема и ремонта да не е голям  Peace
Кайли,нали бяхме болни и още не смея да я пусна на ясла,уж се излекува,но от антибиотика и излязоха пъпки по цялото тяло и педито каза да я пусна като изчезнат,днес вече почти ги няма,но пък отново започна да кашля и незнам вече какво да правя,адаптацията ни отиде на кино  Close
Ади,Мимс,как беше първия работен ден?  Laughing
Отдеве бях да платя данъка за колата и направо онемях за 3 месеца -68 лева  Simple Smile,като попитах,защо толкова много ми отговориха,че такива били законите,колкото е по нова колата,по голям данък се плащало  Shocked -неразбирам каква е логиката,но си платих,нямам избор  Wink

# 149
  • София
Явно всички сте стискали много палци за мен днес.

Слава Богу се оказа, че е тръбата. Майсторът дошъл малко преди аз да се прибера от работа. Казал на Митко, че или утре или в неделя ще дойде да я смени. Тя е била спукана. Ще ни излезе 60-80 лева, което направо е супер  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 Отървах новия заем.  Laughing Laughing Laughing Laughing

Благодаря на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт