Блан, пак си по-наблюдателна от мен
Пепеджинс и аз не видях да има излишни кг, ама за жените все няма угодия - и 40кг да са, пак си мислят, че са дебели
Ира, дано скоро се оправите! Съвет аз не мога да ти дам

Ембър Много щастие, късмет и здраве ти желая
дано да се те излекували. Не си първата, от която чувам такива отзиви.... Наистина си заслужава да подадеш оплакване и не само към "лекуващия" ти лекар.
( да не би да е по-хубаво и да се мине нещо
- тя е диабетик и си носи готвено по техните рецепти, ама те са като детска кухня)....Вярно идва в повече готвенето, пък и въображението се изчерпва, ама.... Предполагам обаче, че със злоядите деца си е трудничко....при нас минава номера - ти като не искаш, аз или тати ще го изядем....почти винаги следва боен вик ....НА МИТКО....( за съжаление не винаги)....
....Та приемам предложения за хотели, за които сте чули....по-възможност на 2 часа път от София....
....Та приемам предложения за хотели, за които сте чули....по-възможност на 2 часа път от София.... 

На НГ едва чакаме да стане 12 за да видим зарята /в квартала тя е много и продължителна/ и всички по леглата

)
И аз не се съмнявах ., че ще се справиш 

А като малка съм била лудо влюбена в него
мъжа ми само ме бъзика
Ама то как да заспи като днес изкара близо четири часа следобеден сън . Кой знае докога ще откара сега
Нещо пак се е разбухала, пак почнахме инхалации и утре ще я завдем да я види за всеки случай лекарката