Отговори
# 120
  • София
Честит рожден ден, Ембър! Много здраве, късмет и щастливи мигове с любимите хора!

Блан, пак си по-наблюдателна от мен  Blush
Пепеджинс и аз не видях да има излишни кг, ама за жените все няма угодия - и 40кг да са, пак си мислят, че са дебели  Simple Smile
Ира, дано скоро се оправите! Съвет аз не мога да ти дам  Rolling Eyes , ако не си доволна от д-рката ви, защо не я заведеш при някой друг?

# 121
Здравейте  Hug

Честит рожден ден, Ембър! Здраве, щастие, късмет и много усмивки  Hug

Мис, да ви е честита новата кола   bouquet
Албенче, честита нова радост  Hug
Блу, тортата както винаги е страхотна  Peace

# 122
Ембър, Честит Рожден Ден   bouquet  bouquet  bouquet
Момичета, днес окончателно ни отговориха, че ще вземат Деница на ясла след ремонтите. Но директорката каза да почваме с изследванията. Днес или утре ще ходя до личната лекарка за направления и после можете да ми давате съвети /мамите, които минаха по този път/ къде кои изследвания да правим и къде стават най-бързо Praynig

# 123
Благодаря ви момичета! Hug

Да се почерпите:

И домашно приготвена тортичка  Simple Smile :

Mmilenka, бързо оздравяване! Peace
Miss_74, честита кола!

И да не чувам повече за болни дечица! Hug Grinning

# 124
  • София
Честит РД  newsm59  Ембър   Много щастие, късмет и здраве ти желая   bouquet

Ммилена  Hug дано да се те излекували. Не си първата, от която чувам такива отзиви.... Наистина си заслужава да подадеш оплакване и не само към "лекуващия" ти лекар.

Дано тази седмица да е по-лека откъм болести.

Марулка аз давам мед от както навърши една година. По-малко в чая, и като се има предвид, че пие чай всеки ден, отвсякъде е захранен с мед...но пък шоколад и всичко, в което има какао не давам  Mr. Green ....така, че всеки си има съображения защо не дава едно или пък друго.

За яденето - Миташки не е залояд, ама е силно претенциозен, та затова сме трудни на ядене, все нещо не му харесва....но пък аз следвам принципа, ако не искаш - да искаш, с две думи- като огладнееш, ще ядеш....само дето лелята много се шашка и се опитва да му предложи всичко, което има за ядене в хладилника ( готвено), той пък и отвръща като яде основно от нейното  Joy ( да не би да е по-хубаво и да се мине нещо  hahaha- тя е диабетик и си носи готвено по техните рецепти, ама те са като детска кухня)....Вярно идва в повече готвенето, пък и въображението се изчерпва, ама.... Предполагам обаче, че със злоядите деца си е трудничко....при нас минава номера - ти като не искаш, аз или тати ще го изядем....почти винаги следва боен вик ....НА МИТКО....( за съжаление не винаги)....

Елфче - скоро мернах новина, че май все пак ще приемат майчинството да е до 1 година, ако разбера нещо повече, ще пиша....

И последно да не досаждам.....
Момичета вие какво ще правите с Нова година....проверявам оферти ( с Миташки) и просто не е истина колко са луднали всички - така яко са се оляли с офертите  #2gunfire ....Та приемам предложения за хотели, за които сте чули....по-възможност на 2 часа път от София....

# 125
  • София
Момичета вие какво ще правите с Нова година....проверявам оферти ( с Миташки) и просто не е истина колко са луднали всички - така яко са се оляли с офертите  #2gunfire ....Та приемам предложения за хотели, за които сте чули....по-възможност на 2 часа път от София....

Аз ще работя  Mr. Green По този повод ще съм си у дома. Но и да не бях, вече не съм фен на празнуване в хотели и ресторанти. Предпочитам си домашната обстановка с приятели. Кво да правиш, остарях  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 126
   Успях да си взема практичния изпит!    Благодаря за палцестискането. Hug  Такива нерви ме тресяха този път, че не е истина. Дори сега ме държи адреналина в напрежение и не можах да се отпусна да заспя. Все пак ще пробвам да полежа малко.

Ембър честит рожден ден!

# 127
  • София
Браво, КайлиHug Страхотни емотикончета!  Laughing  Peace
Пух, ако разбереш нещо чакам да пишеш  Peace А за НГ - къде са сме - вкъщи най-вероятно, аз ще съм голяяяяяма тогава  Crazy , живот и здраве!

# 128
Kaili, БРАВО! Peace

Качих малко снимки на Вики:
http://www.avgustinki.snimka.bg/album.php?album_id=304207

Аз днес съм го ударила на живот...работата ще почака един ден.. Embarassed Grinning

# 129
Кайли, честито  bouquet
Ние по традиция сме у дома на НГ. При нас празнуването е на 1-ви заради РД на Влади. Което ще рече, че на 1-ви на обяд трябва да съм сготвила и сервирала, а преди това да съм се наспала Wink На НГ едва чакаме да стане 12 за да видим зарята /в квартала тя е много и продължителна/ и всички по леглата smile3524

# 130
  • варненка от София
ЧРД Ембърче, приеми сърдечните ми пожелания за много здраве, щастие и късмет!

Кайли, сега е ред и ти за почерпиш за изпита.

Ние сме сравнително добре, снощи Шушел ни изкара акъла, направи алергична реакция. Както си седяхме и видяхме, че горната й устна е надута жестоко, колкото палеца ми Shocked. Малко преди това беше яла лимон, ама баща й го дал с кората и тя гризала наред. Като разбрах му направих забележка, че е дал с кората, щото тя е напомпана със секви гадории, но не предполагах, че такова чудо ще се случи. Метнахме се в спешния кабинет и наистина се оказа алергична реакция, както го бях диагностицирала преди това, като най-вероятно е от химиите в кората. След наколко часа, устничката започва да спада, а днес вече почти не се забелязва, ама ми изкара акъла. Мислех си, кво ли можеше да стане, ако не се беше подула устната  ooooh!
Та сега няколко дена ще пие противоалергичен сироп.
Иначе вируса го преборихме, останаха леки бистри сополи, ама докато не избие кътника, няма да се спрат, вече й свикнах на Шушел.

А за Нова година просто идея нямам, а и не сме мислили какви да ги вършим. Сега гледаме краткосрочни планове, да оздравеем, да довършим кухнята и така.
Иначе в събота водихме Шушел да скача на бънджи, любител е на екстремното явно, много е щастлива и иска и още, и още. Ето снимка:

# 131
  • софия
поздравче от мен с едно любимо парче,за всички празнуващи(р.ден,изпити,кухни,племенички и т.н) и за мацките,които не живеят вече в бг.(да не ни забравят  Heart Eyes)
http://www.youtube.com/watch?v=enWq7GaiuOY&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=9nhvyekMguA
тази също ми е мнооого любима,но"клипа" ме дрази не ми е българско

Последна редакция: пн, 03 ное 2008, 20:48 от dani777k

# 132
Да полеем изпита.  Grinning

И мезенце .

Дани хубави песни. Hug

Марулче дано да нямате други такива прояви.  Praynig Hug за Шушката. Наистина е по екстремните игри. Simple Smile

# 133
Браво на Кайли за изпита, сигурна бях,че ще се справиш.
Брааавоооо на Шушелката. Голяма сладурка е на бънджи, след време дупе да й е яко на мама, като й сервира някои мотор или яхта.
Честит рожден ден Ембърче! Да си много щастлива и обичана жена! Всичко най-хубаво!
Мед не сме яли още, но обичаме шоколад и вафли, като гледам да не прекалява.
Днес, да ви похваля моя мъж какво направи. Онзиден ми спомена, че говорил с един познат за един мерцедес, мощна кола, бензин, автоматик, не нова, разбира се. И днес ми сервира, че имаме кола - с тази стават три, като само може би си е помислил да ме уведоми, но понеже знае че ще реагирам, че не сега е момента и отишъл, дръпнал парички, сложил отстаналите на по-изгоден лихвен процент и така, управен. Аз направо не знаех как да реагирам. Зарадвах се, но като си останахме вкъщи насаме му казах и тои се нацупи, аз се разревах, Дани ми вика Нама пачеш, мамо и ми бърше сълзите с кърпичка. Бяхме картинка. Гушнахме се после, ами какво да правим, като се обичаме МНОГО. Та отидох и си купих панталон и ризка, да не съм капо, отдавна не успявам да отделя и парички и време.
Няма ли скоро да се съберем пак? Много е хубаво децата да си играйкат заедно и да се опознаваме
В  сайта има страхотни вкусотийки, мммммм....
За диета, досега не съм спазвала, от само себе си се регулира теглото, но напоследък се задържа по-дебело и затова си мисля дали да не поям малко трици и месце.
Целувки и сънчо да цунка добрите дечица по очичките!

# 134
Здравейте  Hug
Кайли, поздравления   bouquet И аз не се съмнявах ., че ще се справиш  Peace
Шушел и Вики са страхотни на снимките  Heart Eyes
Дани, мерси за хубавите песнички - обичам почти всички негови песни  Heart Eyes А като малка съм била лудо влюбена в него  Crazy Crazy Crazy мъжа ми само ме бъзика  Laughing

Моето диване още не спи  Crazy Ама то как да заспи като днес изкара близо четири часа следобеден сън . Кой знае докога ще откара сега  ooooh! Нещо пак се е разбухала, пак почнахме инхалации и утре ще я завдем да я види за всеки случай лекарката  Rolling Eyes А и искам да й прегледа главичката, че се притеснявам - на две места на челото има две бучици. Беше падала преди време и там бяха синки, но тези издатинки не минават  newsm78

Пепеджинс, честити ви придобивки на теб и мъжа ти  Laughing Hug

Общи условия

Активация на акаунт