Отговори
# 105
# 106
Блу  Hug Hug Hug Миличката Ния  Heart Eyes А за новата работа - успех  Peace
Дари на Велмар, не беше ли правила и тя такъв пристъп или пак бъркам нещо  newsm78
А за педиатрията - и аз не знаех  Embarassed Мерси за инфото   bouquet

# 107
Блу, Марулка, тортите ви са супер  Peace, другите също. Аз пък нещо недоразбрала, мислех си че са сватбени  Rolling Eyes
Блу  Hug Hug Hug Миличката Ния  Heart Eyes А за новата работа - успех  Peace
Hug
Миленка, съжалявам за преживяното в болницата. Дано бързо се оправиш и никога повече не ти се налага за ходиш там Praynig
Пепеджинс, много  Hug и за Дани, дано бързо се оправи Praynig
Марулка, не си само ти, и аз не съм давала мед на Деница. То и аз го недолюбвам и затова, май  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 01 ное 2008, 15:18 от albena_vlady

# 108
Добро утро. Хайде на кафенце. Hug

pepejeans     Hug за вас. Дано не стигате повече до болница.

Блу  Hug и за вас с Ния. Много зловеща е ларингиалната кашлица.  Sad Наистина чистия въздух и инхалациите са добра терапия. Тони ми направи такъв пристъп пролетта.  Cry Друг съвет за успокоение на пристъпа е да оставите да ври вода в стаята за да стане много влажно. Или влизате в банята и пускате горещата вода да стане пара. Дано не ви се случва пак. Praynig Имай в предвид, че пристъпите се проявяват обикновено нощем.
А за другото ще почакаем да споделиш.

А тортите са страхотни. Hug

Аз пробвах да дам мед на Тони с мекичка, но той отказа. При това домашен мед,че баща ми е пчелар и в къщи меда е на почит. Аз го обичам, но най вече със някоя закуска,  а аз рядко правя нещо тестено в къщи. Но като отида при нашите е задължително да си хапна.

Стискайте ми палци,че утре имам държавен практичен изпит по педагогика. Големия ми стрес е как ще се изправя пред всички да говоря и обяснявам в продължение на 45 мин.  ooooh!  Определено предпочитам практиката от преподаването.

# 109
  • София
Привет!
Кайли, успех на изпита! Стискаме палци! Ще се справиш чудесно, сигурна съм!  Peace Hug
Дани, тази торта на мен ми изглежда вкусна, не разбрах какво представлява  Blush Ще погледна в темата  Crazy
А за Педиатрията аз не знаех, че е там, мерси! Дано не ни се налага де!  Praynig
Хубав ден ви желая!  Hug

# 110
  • у дома
Благодаря Ви  Hug Hug Hug Kaili стискам палци   Peace

ето какво спретнах вчера и днес набързо, ще бъде изненада -подарък (повода е нова кола)  Mr. Green

тази и следващите снимки Simple Smile

а за тортеното - интересно е, когато всеки пусне обяснението към тортата си, тогава я гледаш с други очи  Peace  Laughing albena_vlady, сватбената тема беше миналото предизвикателство  Laughing

# 111
Кайли,стискам палци утре,ще го вземеш изпита,то се знае  Peace Laughing
Блу,честита Ви нова кола -леко и безаварийно пътуване Ви пожелавам  Peace Hug,а каква марка еWink
Даяна почти оздравя,тъкмо си мислих утре да я пусна на ясла и от вчера е с много ситни пъпки по корема,гърба,ушите и лицето,снощи я водихме в дежурната педиатрия и казаха,че било алергична реакция на организма от вируса  newsm78,ама аз като прочетох в интернет симптомите за ситната шарка и точно на това ми приличат и нейните пъпки,та утре пак ще се ходи на лекар  ooooh!
Досега почти не бяхме боледували(само един път по-сериозно),ама сега от две седмици все с лекари се разправяме  Close
И за да не се оплаквам само,да Ви се похваля,че и ние сме с нова кола Рено-Лагуна  Laughing
Приятен слънчев ден Ви пожелавам  Heart Eyes

# 112
  • у дома
Блу,честита Ви нова кола -леко и безаварийно пътуване Ви пожелавам  Peace Hug,а каква марка еWink

не е наша колата Simple Smile тортата е подарък за този който си купи колата и ни почерпи по случая  Mr. Green Laughing шевролет - спарк  Peace

# 113
Блу, благодаря за разяснението Hug Пак си сътворила чудесна торта, поздравления  bouquet
Мис 74, честита ви кола Hug Безаварийно да си я карате.
Аз също се повозих на новата кола на баща ми, Субару незнам какво си. Много ми хареса, но пък аз имам афинитет към по-големите коли.
Кайли, успех Praynig Hug
Днес са изписали бебка Лора и вече всички са у дома. Аз ще ходя да ги видя другата седмица, че днес е била голяма тарапана. Получих и съобщение от друга моя братовчедка, с която бяхме много близки като деца, че днес е родила момиченце stork-girl С изключение на Влади цялата рода от нови попълнения са момичета Laughing

# 114
albena_vlady много хубави новини за бебоци - да са живи и здрави!
Блу Hug на Ния, дано не е сериозно! Дани като изкара февруари месец един вирус и от немърливост на доктори ларингиалната кашлица я разви за един ден, та бихме урбазон, така му бяха наболи крачетата, че като видеше иглата и почваше да реве.
Кайли, късмет утре и като ти дойде дар слово да ги зашеметиш!
Мис 74 честита ви кола и лека и безавариина!Да я полеете!
Днес ходихме на зоологическата градина с племенничките. Играха, радваха се на маймунките и на баба меца, а Дани на черната пантера и вика писе. Хващаха се сладко за ръчички, играха балона се надува-бяха голяма атракция.Много се измориха и Дани спа четири часа, после пак навън. Вкъщи си е друго, още на следващия ден се оправи.Пу-пу.Но тази седмица няма да го пускаме на градина да се повъзстанови, ще се гледкат с баба.
Сестра ми и зет ми много са свалили с дитетата на Дюканан. Започвам да се навивам и аз, а мъжо ша ходи на фитнес.
Честит празник на будителите, на патерица!
Сладки сънища!

# 115
  • София
Да се разпиша пак по нощите  Simple Smile
Албена, честита нова розова вест на сем.!  Hug Да е жива и здрава!   bouquet
Мис, честита ви кола! Безаварийно и дълго ползване!  Peace Hug
Блу, страхотна е тортата!  Peace
А тези, с които сте участвали в предизвикателството са невероятни!   Peace Днес пак ги гледах - поздравявам ви за идеите и таланта, момичета!  Heart Eyes Hug   bouquet За тази, дето Дани беше пуснала после прочетох за коя приказка е и чак тогава разбрах защо тя реагира така. И тази с Калиакра беше малко по-зловеща, но и те са по свой начин хубави. Блу, втората ти торта не ми говори нищо като приказка  Blush , но е перфектна!  Peace Hug
Пепеджинс, много се сваля с Дюкан наистина, Дриймс и Мимс вече го доказаха  Grinning И аз се навивам след голямото събитие да се поизмъча с мръвки  Mr. Green А в зоопарка не е ли много пълно с хора през уикенда?  newsm78 Аз избягвам да ходя там по това време, защото тълпата ми идва в повече  Blush
Айде, утре пак  Mr. Green Лека ви нощ!  Heart Eyes

# 116
  • гр.София
Честит Рожден ден,Ембър! Само хубави неща да ти се случват през новата десетилетка ,много здраве, любов и благополучие!

Да ви кажа хич не искам да започва новата седмица и затова не смея да си легна Simple Smile
 Пепеджинс,какъв Дюкан?! Имаш ли кила за сваляне?
 Радвам се,че Дани ти е добре.
 Хайде утре всички -всички да са здрави!

Мис74,честита кола.Вярно да ви служи.Ще чакам снимка-ти и колата Simple Smile

Не ми се отварят тортите на Блу. Ще пробвам утре на друг компютър.
 Блу,а правите ли си кулинарни срещо-сбирки? С дегустации?

Хайде,и от мен лека нощ и успешна седмица Hug

# 117
  • Бургас
Привет и от нас!
Влизам само набързо за съвет,после ще ви чета.
След като съм давала даден сироп за кашлица 1 седмица,мога ли сега да започна лечение с втори или трябва да направим пауза.Не съм я водила при педито,защото знам какво ще ми каже-зачервено гърло,ще изпише даден сироп от всички познати сиропи и т.н.Става въпрос за това:Ирен ми кашля от 1 седмица,давам и Мукоплант и Умкалор.Аз започнах да и го давам още когато прикашляше много слабо,но вече мина 1 седмица,започва да си чисти кашлицата,но все пак искам да опитам с друг сироп за по-бързо бъзстановяване.Всеки ден съм на тръни,да не ми се обадят от градината,макар че като ги гледам всички сополиви и кашлят като магарета.Какъв сироп да и взема? newsm78 newsm78 newsm78

# 118
  • софия
,ЕМБЪР!ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!

# 119
  • София
Привет и от нас!
Влизам само набързо за съвет,после ще ви чета.
Става въпрос за това:Ирен ми кашля от 1 седмица,давам и Мукоплант и Умкалор.Аз започнах да и го давам още когато прикашляше много слабо,но вече мина 1 седмица,започва да си чисти кашлицата,но все пак искам да опитам с друг сироп за по-бързо бъзстановяване.Всеки ден съм на тръни,да не ми се обадят от градината,макар че като ги гледам всички сополиви и кашлят като магарета.Какъв сироп да и взема? newsm78 newsm78 newsm78

Ира, ако детето е с чисти гърди не е трябвало да даваш изобщо сироп. Основното действие на сиропите е, че втечняват секрета, натрупан в бронхите, за да го изкара детето навън с кашлица. Да, ама ако гърдите са чисти, а ти даваш сироп - какво втечняваш??? Когато кашлицата е гърлена т.е се дължи най-вероятно на секрети от носа, тогава единственото спасение са капки за нос. Освен всичко останало сиропът не трябва да се дава повече от пет дена. С две думи - спирай сиропа и не давай нищо.

Общи условия

Активация на акаунт