Отговори
# 90
  • варненка от София
Добра вечер и от мен, рекох да се запиша и аз  Laughing Laughing Laughing

Болни като гледам много, та и ние да не останем назад сме цялата фамилия вирусни, мятаме си бацилите един на друг, но успешно се преборваме май основно с домашно лечение, витамини. Детенце е добре, но омацахме с Коларгола цялата къща, но пък нещото на което се научи след тези сополи е как се духа носле и вече сама взима кърпата и духа ли духа.
Шушата е също на етап питане и постоянно пита "Кво е тва?" Вчера минахме урока за циците. Гледа си ги и ме пита кво е тва, та обясних за циците, че като порасне голяма и си има бебче и тя ще има мляко и ще му дава да яде и тя беше много вдъхновена. Не ми даваше да я обличам, за да не скрием циците Blush.

Моите съболезнования на Яна и на Велмар, един човек си отива, нов живот идва, аз съм се убедила в това. Бог да прости почналите, а на живите да прати здраве.

Аз пък дори  и не смогвам да ви чета, работя пред компа наистина, но просто не отварям форума, че иначе заминава ми времето в ровене тук, а съществена работа не върша. Като ми плащат на час, в мой интерес е да имам повече часове, като сложим и Шушел с нейните желания, разходки и игри, домакинската работа и аз някак не успявам да влезна в ритъм и все не ми достига нещо, нооооооо ще се наредят нещата един ден.

Четох, че има майки ,които вече дават мед, аз ли само съм изостанала в това нещо, щото не смятам и да бързам де.

Миленка  Hug Hug Hug Hug Hug

# 91
Благодаря ви, много сте милички.
Миленка, бързо скорострелно излекуване!
Марулка, като ви четох, как си обяснявате с Шушелия, си ви представям какви сте сладки.
Дани взел на баща си списанието Maxim и така се загледал в една кака, че само се облизва и прави едни свалячески физиономии, говори че имам цици и дупе и само зяпа, отвреме навреме отвори на някоя кола и пак каката

# 92
  • гр.София
 Ех,който си има цици му ги зяпат  Grinning

Марулке,ти ме шашна. София лапа мед като за световно newsm78 от 2-рия си РД. Даже вече го крия,че като докопа буркана-няма спирка.

Пепеджинс,какво ви е дошло и на вас до главата ooooh! Важното е Дани да ти е добре,болницата ще я забравите.

Милена,ако подадеш оплакване срещу "лекарката"-направо ще се гордеем с теб. Дано има полза за други пациенти.

Сега ако Мама Галя сложи и кафе....
 А,честит ден на Будителите! Hug

# 93
Добро утро и от мен  Hug
Нашата лекарка също ми каза да не бързам да давам мед  newsm78  Последният път като й разказах за честото давене на Лори каза да не даваме и зрънчо за ужас на мишленцето. Незнам защо като то се топи в устата, а и аз пак й давам - като види другите дечица и няма начин  Rolling Eyes
Блан, аз си имам някакви, ама Лори не ми ги зяпа  Laughing Но скоро се къпа с баща й и е оценила неговото достойнство  Laughing
Пепър, Марулка, Блу, радвам се, че се разписахте  Hug Hug Hug

# 94
  • София
Привет!
Честит ви будителски ден и от мен! Simple Smile
Ех,който си има цици му ги зяпат  Grinning
Joy и аз това щях да напиша  Laughing
е, той и Ивчо като едно неуспяло кърмаче понякога се заглежда Crazy
Марулка, ние с меда спасяваме запека понякога.  Rolling Eyes
Пепър, аз Спок в оригинал не съм го чела даже  Blush , но във форума видях че спрягат името му като поддръжник на теорията, че като оставиш бебето да пореве малко, ще се научи и няма да го прави повече.  Rolling Eyes И всъщност - теорията е мнооого далаче от практиката, та изобщо избягвам да чета такава л-ра. Заплюйте ме сега, че съм майка-неграмотница  Blush
Октомрви свърши, какво става с Тортеното предизвикателство   chef , май трябва да надникна в Готварския.
Но скоро се къпа с баща й и е оценила неговото достойнство  Laughing
Joy Joy Hug

# 95
Аз ако не забравя нещо няма кой  Embarassed
Честит празник и от мен  Hug

Заплюйте ме сега, че съм майка-неграмотница  Blush

пу-пу, не те е срам  Laughing Hug
Скоро една приятелка ми се обажда да ми иска книга за възпитанието на детето, че нейното сладурче започнало да не я слуша. Та тя искала да се обучава, че сигурно бъркала някъде  Laughing Така съм се смяла  Mr. Green

# 96
  • гр.София
 Ми аз го практикувах това с реването по Спок. Бях изперкала тотално от ревове до 3 през нощта. Имаше някакъв ефект,но сигурно и вреди съм нанесла.

Да си говорим за по-хубави неща.
 Какъв прекрасен слънчев ден е днес! Grinning  bouquet

# 97
  • варненка от София

Октомрви свърши, какво става с Тортеното предизвикателство   chef , май трябва да надникна в Готварския.

Ъхъ, ето ги тортетата http://flickr.com/photos/26588310@N04/collections/72157607763826887/

Иначе за меда не бързам, може би защото аз самата го ненавиждам  Sick Embarassed

# 98
# 99
  • у дома
mmilena, pepejeans   Hug Hug Hug

и ние имахме изпълнения нощес, направо не ми се пише. силно се надявам и се моля нещата да не се задълбочат. изпратихме диването на чист въздух в гората, бабата ще му прави инхалации, ще диша свеж въздух, ще пие сиропче и ще се молим да не получи криза и да трябва спешно да й се бият инжекции..  ooooh!  Praynig
нещо като пристъп-ларингит. хъхреща кашлица, учестено дишане. поуспокои се от нощния въздух, инжекцията която и биха в детската педиатрия и така. ще видим в понеделник какво ще каже и педито. дежурната каза, че се е отключило нещо, появили са се некви лавиоли или подобни, които ще си се приберат, но до 7 годишна възраст може пак да се получава, просто се израства (аз си го обяснявам със задната хрема, която борим доста време). инхалации, влажен въздух, проветряване и прочие. да следим да не вдига температура и така. дано не се влошат нещата  Praynig  bouquet

ния също се отвори на мед от едно извесно време, обожава кисело мляко с мед  Mr. Green аз гледам да й давам по мъничко, щото то меда е полезен, ама много хубаво, не е на хубаво. та така Simple Smile Elwing, blanc, когато му дойде времето и се избистрят нещата  Hug  bouquet

# 100
  • София
Блу, дано няма повече проблеми Praynig Praynig Praynig Милите дечица, много ми е мъчно като чета такива неща  Sad
А тортите са произведения на изкуството!  Hug Peace Евала!  Hug Hug Hug
Блан, вреди едва ли има, аз не бях сигурна в ползите, а и си щадях нервите  Blush

# 101
  • гр.София
 Блу Hug!

Кажете ми,къде е тази детска педиатрия (около Центъра по хигиена ли е?) Ако стане нещо през нощта бих хукнала към Пирогов-понеже не знаех,че може и другаде.
 ПУ-ПУ,на никого да не се налага Praynig

# 102
  • у дома
Блу Hug!

Кажете ми,къде е тази детска педиатрия (около Центъра по хигиена ли е?) Ако стане нещо през нощта бих хукнала към Пирогов-понеже не знаех,че може и другаде.
 ПУ-ПУ,на никого да не се налага Praynig

грешка ще направиш, ако хукнеш към Пирогов, както ние направихме  ooooh! нямат дежурен педиатър, а само хирург  Peace то зависи и каква е причината, де...

именно там се намира, на ъгъла при военна болница и центъра по хигиена, на димитър несторов (бул.акад.ив.гешов) и св.г.софийски Peace ЦЪК

# 103
  • гр.София
 Знам го мястото,Блу Peace Благодаря много.

# 104
  • София
Знам го мястото,Блу Peace Благодаря много.

Мдаааааа точно там миналата седмица събудената от нас дежурна педиатърка ни каза: Ама вие не можахте ли да дойдете в по-нормално време?  Twisted Evil Как не й откъснах главата само аз си знам. Размина се с голяма доза крещене и въпрос иска ли да се обадя за зам.-шефката на болницата да дойде да каже 3 часа сутринта нормално, по-нормално или най-нормално време е за повръщащо дете  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт