Болни като гледам много, та и ние да не останем назад сме цялата фамилия вирусни, мятаме си бацилите един на друг, но успешно се преборваме май основно с домашно лечение, витамини. Детенце е добре, но омацахме с Коларгола цялата къща, но пък нещото на което се научи след тези сополи е как се духа носле и вече сама взима кърпата и духа ли духа.
Шушата е също на етап питане и постоянно пита "Кво е тва?" Вчера минахме урока за циците. Гледа си ги и ме пита кво е тва, та обясних за циците, че като порасне голяма и си има бебче и тя ще има мляко и ще му дава да яде и тя беше много вдъхновена. Не ми даваше да я обличам, за да не скрием циците
.Моите съболезнования на Яна и на Велмар, един човек си отива, нов живот идва, аз съм се убедила в това. Бог да прости почналите, а на живите да прати здраве.
Аз пък дори и не смогвам да ви чета, работя пред компа наистина, но просто не отварям форума, че иначе заминава ми времето в ровене тук, а съществена работа не върша. Като ми плащат на час, в мой интерес е да имам повече часове, като сложим и Шушел с нейните желания, разходки и игри, домакинската работа и аз някак не успявам да влезна в ритъм и все не ми достига нещо, нооооооо ще се наредят нещата един ден.
Четох, че има майки ,които вече дават мед, аз ли само съм изостанала в това нещо, щото не смятам и да бързам де.
Миленка

от 2-рия си РД. Даже вече го крия,че като докопа буркана-няма спирка.
Важното е Дани да ти е добре,болницата ще я забравите.
и аз това щях да напиша
, май трябва да надникна в Готварския.

Евала!