Отговори
# 285
  • у дома
gybka111, да ти е живо и здраво порасналото момче  Hug  bouquet
elli78 и твоя малък мъж нека е жив и здрав  Hug  bouquet

харесва ми като се разписвате, даааа  Mr. Green
нека болничките бързо, бързо да оздравяват  Praynig Praynig

# 286
Малиии Ели, както казват злото - злото да ви забрави...мислих си аз за вас, но ето забравих ви Embarassed
Обичам ви и желая на Никола и на батко му да са най-щастливите мъже на тоя свят!!! Цункам ги много!
Heart Eyes

Дани, красавице, наистина песничката е велика - мъжа ми реве винаги като магаре на нея  Heart Eyes  И наистина понякога - Живота е прекрасен.....но понякога е пълни л...

marulka_s
, мерси че продължаваш да мислиш така за мен  Heart Eyes

# 287
 Честит Рожден ден на Дани на Гъбка.
 И благодаря на  Ели78 за почерпката за погачата на Ники.

Като се заговорихме за сушилни,моля ви доволните от тях да споделят марките и моделите ,които ползват.И аз трябва да купувам такава,а ми се поду главата да чета за тях в Дом и семейство.Дани-как успяхте да ги сложите една върху друга-направихте шкаф или как....? Че и за нас това ще е решението май........
Марулче-честита ви кухня...  bouquet Аз за нашата няма да пиша,че направо съм бясна...след 4 месеца чакане, и разправии,утре се надявам да ни върнат капарото без да трябва да се съдим.Ииии  всичко започва от начало-проекти,оферти и  търсене на друга фирма....... ooooh!
 И тази Коледа и НГ няма да посрещнем в новият апартамент,ама здраве да е.............Много ми беше крево през изминалата седмица,ама вече го преживях и се примирих........Всяко зло за добро. Wink

# 288
  • софия
валка,за теб

Лара Фабиен - Обичам те

Съгласна съм, че имаше други начини да се разделим.
Парченцата от счупена чаша може би щяха да ми
 помогнат в тази горчива тишина.
Реших да простя грешките
 направени от преклно самолюбие.

Малкото момиче в мен често те молеше.
Почти като майка ти ме контролираше,
защитаваше ме. Откраднах кръвта, която
не трябваше да делим в края на думите, на мечтите.
Ще крещя....

Обичам те, Обичам те
като луд, като войник
като филмова звезда.
Обичам те, Обичам те
като вълк, като крал
като човела, който не съм
Ти виждаш колко те обичам.

Приятелски ти се доверих всички мой мечти,
 всички мой тайни. Дори тези, на който само
 брата е непризнат пазител.
В тази кменна къща, сатаната ни гледаше.
"Войната на телата", които правеха мира.

Обичам те, Обичам те
като луд, като войник
като филмова звезда.
Обичам те, Обичам те
като вълк, като крал
като човела, който не съм.
Ти виждаш колко те обичам.

# 289
  • софия
миленка,никакъв шкаф.сушилнята директно в/у пералнята.
нашата е аристон,а предишната ни беше гореня.
ралица е със сименс и има мнооооого повече екстри,но сигурно е дабъл цената  Rolling Eyes

# 290
dani777kHeart Eyes Hug Heart Eyes  bouquet

# 291
Ей, по-кротко с прегръдките че темата привършва, а не знам кой ще ни пусне нова Mr. Green
Това  като за здрасти Wink Чета ви, но нещо нямам муза да пиша.Дари е с разстройство, и малко повръщане имаше онзи ден...И аз се опиттвам да се разболея, но..не се давам.Вчера бях цял ден на работа...не знам како целях ooooh! Та- сега съм почивка  до сряда.Надявам се тя да се оправи дотогава, че е страшно.Не пера- направо изхвърлям Sick
Поздрави на всички Hug СЪжалявам че не съм конкретна и подробна, но - ще наваксам Wink

# 292
Ели, живо, здраво и много усмихнато да ви е момчето  Hug
Дани  Hug
Не мога да чуя песента, че Лорката още се мотка в леглото  Laughing, ама текста е супер  Peace 
Марулка, мерси много  Peace Ако знаеш и аз какво издирване му направих за такива стиропорени играчки, даже тема пусках в хоби  ooooh! Намерих топки и венчета в едно магизинче тук в София, но са единични бройки  Sad Иначе честно казано точно за такъв тип играчки незнам с какво могат да се заменят  Thinking С тесто определено няма да се получи  Naughty Единствения вариант е да си купиш от магазинчетата за левче коледни играчки - там обикновено има стериопорени, едни такива шаренки и лъскави  ooooh! hahaha Ама като сложиш красотите отгоре няма да се вижда кича  Peace

Миленка, ние сме с горение /идея нямам как се пише  Embarassed/ - и нашия модел е по-стар и няма много екстри. А иначе май всички могат да се монтират върху пералнята, ако не бъркам пак нещо  Embarassed

Велмарче, бързо оздравяване на Дари  Hug И ти да не се даваш  Naughty

# 293
elli78, да ти е живо и здраво момченцето и един ден като порасне да се обърне към теб и да ти каже "мамо, ти си най-прекрасната майка"

Много благодаря на всички за страхотните пожелания.
Наистина първата година на бебето е най-трудна. Много се радвам, че вече отмина и вече си имам две големи момчета.
Пуснала съм и малко снимки в албумчето.

# 294
Ей, по-кротко с прегръдките че темата привършва, а не знам кой ще ни пусне нова Mr. Green

Айдее заповядайте на новата темааа
  Hug Hug Hug
Бързата работа срам за майстора, ама някой друг път ще се представя по добре  Mr. Green

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=346300.msg9171432#msg9171432

Общи условия

Активация на акаунт