Отговори
# 255
привет дружина
почивните дни минаха като миг и ето ме днес отново на работното място .
Виждам че обсъждате сушилните и аз имам крещяща нужда от това чудо на техниката,но нито имам място къде да го сложа нито средства -друго е на дневен ред.Все още нямаме доста други неща от " втора необходимост " а сушилнята и миялната съм  си ги класирала в " трета необходимост " Laughing
Искам да попитам тези от вас които са регистрирани в Замунда -ако изтрия филми които съм теглила от там вярно ли е че ще ми затрият акаунта newsm78Извинете за въпроса от серия тъпи ама ми го казаха от няколко места а ми се струва доста налудничаво.
Нана дано детенце бързо се оправи / а как са рабрали че задържа урина ???/
Ох като чуя за ремонти и направо ми се свива сърцето.Успех на всички започнали.Аз да ви се оплача банята ми започна да мухлясва #2gunfire #2gunfireУж хубав вентилатор ,уж смес за фугите антимухъл дрън дрън.Кажете с какво и как да ги измия тези фуги че да махна проклетия мухъл?????
Иначе моята Ивка в събота беше лигоч от всякъде и в неделя я пратихме при баба и да си починем малко hahaha
От една седмица насам не иска да и мия косата и всяка вечер влизаме в банята с уговорката " Не косата мамо само дупенцето "Снощи вече нямаше накъде и беше голям рев и въртене из банята докато измием прословутата коса,а и тя вече доста дълга а и не ми дава да я суша със сушоар.а не ми се подтригва-направо ме е жал за къдриците.............
Валка дано при теб скоро и бързо се разреши проблема - сигурно е за добро - пожелавам ти да си намериш ТВОЯТА работа -там където ще се чувстваш във вихъра си .
Лека седмица на всички и всички болести МАРШ.

# 256
Добро утро и от мен Hug
Блан, дойде ли ти гласа? На мен един път само ми се е случвало, но не помогнаха никакви лекарства и чайове. То и гърлото не ме болеше, просто бях загубила звук Laughing След 3-4 дни се оправих.
Пух, сигурно варианта при Дани и ВСТ с отделни сушилни е по-добър. Моята пералня е комбинирана, но в интерес на истината много рядко ползвам сушилнята. Много ми мачка дрехите Rolling Eyes, но пък е доста стара и може от това да е.

# 257
  • София
ВСТ, Дани и Албена  Hug мерси ( ние ще търсим комбинирана, за по-малко място, освен ако не направя мазето на перално и да свърши рая на Миташки с пералнята  Joy , че вече ми дойде до гуша да слушам нон -стоп тиради за пералнята и как "дойди тока е перем" и така по цял ден #Crazy).

Веси - за мухал - добро средство е SAVO - това е спрей, който мори мухала ( но след време пак се появява) поне все пак действа ...има го навсякъде при почистващите препарати ( малко смрад на хлорна вар се носи, но поне унищожава спорите). Успех  Peace 

# 258
  • София
Веси не е пишкало детенцето 7-8 часа и майката се е притеснила и го е завела в Токуда. Все пак е само на 2 месеца и не е нормално да не уринира толкова време.

# 259
Дани, не пръскаш ли от спрейчето вътре  Laughing А на мен и от прахта си ми миришат - аз пера с течен Ариел и той си миришка.
Албенче, аз му хванах цаката на мачкането - вадя ги веднага като спре сушилнята и си ги сгъвам. Ако ги оставя да преседят малко вътре после не мога да ги изгладя  ooooh!

# 260
  • София
Привет!
Днес има слънце, доволни ли сте?  Simple Smile
Нана, дано се оправи детенцето!  Praynig
vesi77 , ние с косата сме така от мноооого време насам.  Close Не сте ли чували като влизаме в банята?  Laughing Tired
Все още нямаме доста други неща от " втора необходимост " а сушилнята и миялната съм  си ги класирала в " трета необходимост " Laughing
и ние така  Laughing

# 261
Кайли,много сте сладки с Тони-гушнати спящи.

Благодаря.  Hug В интерес на истината само Тони спи, аз затворих очи за снимката. Wink Стресна се нещо на сън и легнах до него да се успокои, а той се гушна толкова сладко в мен че накарах Краси да ни снима.

Привет!
Днес има слънце, доволни ли сте?  Simple Smile

smile3521  Много. Hug

Нана  Praynig дано се оправи детенцето.

ДНес нещо не ми е съвсем добре - носа почва да тече и ми е уморено. Сега изпих един Тайлол хот и се надявам да се размина леко. Като отида да прибирам Тони ще си купя още няколко. Дано само Тони е здрав че само се гушка в мен.

Ади клипчето е много готино. Напомня ми как Тони се затичва към всяка котка протегнал ръчички да я мачка. Mr. Green

# 262
  • София
Кажете с какво и как да ги измия тези фуги че да махна проклетия мухъл?????

Пръскаш със Саво или с обикновена белина (второто не съм го пробвала още), изчакваш няколко часа и изплакваш. Аз го направих преди около месец и до преди седмица фугите бяха бели, сега пак започва да се появява мухъл и мисля другата събота да ги напръскам. Лошото е, че много мирише, мин. път ме заболя главата, но пък банята е чиста  Wink

# 263
  • гр.София
 Кайли,аз пък се наливам с някакви прахчета Терафлу-поне е вкусно.
 Албена,дойде ми звука,нищо,че звуча по-мъжествено и от Любо Simple Smile
 Едно време пеех в хор и като по филмите дори сурово яйце съм пила-забележителна гадория!

Елен@,здрави ли сте?

Този ми пост е за преместване в здравния подфорум...

Ей,да се похваля-имах честта да се запозная с мама Иги и Лъчко.

# 264
  • В ЛЮтеницата
Кажете с какво и как да ги измия тези фуги че да махна проклетия мухъл?????

Има и едни магически гъби - израелски са - мие се само с вода. Трудно ми е да кажа откъде се купуват, защото ми ги купи приятелка, но аз съм много доволна. Свалят всичко - имам чувството, че и фугата изтърках с тях (ама мъжът ми още не е разбрал  Mr. Green)

Аз днес се чувствам като по майчинство - Лора да не остане по назад от малки и големи августинци се разболя и ще съм си вкъщи 3 дни, но й баба й е тук - та се наслаждавам на чаткане по компютъра. Ей много хубаво било - направо се размазвам. Болестта на Лора ми е доста странна - от два дни вдига 38-38.5, а няма никакви други признаци на болест. Днес я прегледа доктора - всичко й е ОК и предположи, че е вирус, но до утре ако не спре да вдига температура - в сряда на кръв и урина... Притеснявам се за някоя скрита инфекция, но с такава висока температура  newsm78...

Иначе при нас няма нищо интересно. Лора вече е трета резерва в детската ясла, но след като попълних анкетата на сайта за детските градини се почувствах един безкрайно щастлив човек и засега не се ядосвам, че си е в къщи. Още повече като ви чета - май няма детенце, ходещо на ясла, което да не се е разболяло и то сериозно, за съжаление... По-добре ще е да отложа неминуемите болести за по-зряла (3-4 г.  Laughing) възраст. Ще ми вземат обаче бабата, защото ще ставам догодина леля  bowuu и ще ми я искат в странство. Като казах в странство - има едно страхотно място, което трябва да се посети - Виена. Както май се похвалих - ходих за 2 дни и съм омагьосана. Вече не искам да ходя в Париж, а да се върна във Виена за повечко време. Такъв голям, а същевременно спокоен град - не съм си представяла, че има. Разбира се - получих и усещането, че вече съм живяла в някой живот в някой дворец, но ще трябва да разгледам снимките на принцесите  Wink. И най-интересното нещо беше, че си имат министерство на жените. (не, че някой знае с какво се занимават, но си го имат  Laughing).
Като съм започнала да се хваля - Лора за 3 /три/ дни я отучих от биберон и от дневен памперс.
Първото беше по-лесно, защото се е метнала бърборана на майка си. И условието да си говорим преди лягане беше да е без биберон, за да й разбирам. Три вечери по 40 мин. си разказвахме какво е правила през деня и изхвърлих биберона.
За памперса обаче, се наложи да я убедя (след като видях Софийката колко е послушна  Wink). Спрях й достъпа до компютъра и до ТВ-то, защото е "малко бебе", а малките бебета седят в кошарата. Стоя цял ден на дивана без да слиза долу, напишка 6 чифта гащи, но на другия ден се събуди и каза "аз съм вече голяма - махни мене този памперс" и вече един месец няма пропуск.
Радвам се, че накрая го направих, защото се оказа, че тя вече е свикнала да пишка непрекъснато без да си управлява мехурчето.
Такаааа... изписах цял ферман - някъде може и да ми липсва буквата "Л", защото и тази клавиатура е вече за боклука, но не се наемам да си прочета и проверя писанията  Mr. Green

ЧРД и от мен на Дани на Гъбка с всички най-мили пожелания!
(кога мина това време - отстрани колко бързо растат децата!)

Последна редакция: пн, 10 ное 2008, 15:26 от Pepper

# 265
Специални благодарности на Elwing, че се е сетила за моя малък рожденник Hug

Момичета, много благодаря за пожеланията.

Почерпете се за здравето на моя малък син Данаил

newsm38

# 266
  • софия
Дани, не пръскаш ли от спрейчето вътре  Laughing А на мен и от прахта си ми миришат - аз пера с течен Ариел и той си миришка.
Албенче, аз му хванах цаката на мачкането - вадя ги веднага като спре сушилнята и си ги сгъвам. Ако ги оставя да преседят малко вътре после не мога да ги изгладя  ooooh!

ами нещо,ми мина мерака на тая миризма  Rolling Eyes
и аз ги вадя веднага,защото иначе е ад
пухче,в нас мястото,също е кът,но ние я сложихме в/у пералнята.
знам,че комбинираните не са много......"стока"  Joy

# 267
gybka111, Честит рожден ден на Данаил! Да ти е жив и здрав малкия голям син и да ти носят много радост и двамата ти прекрасни сина!
Сигурно не ти е било леко през последната година, но да си призная аз дори лееко ти завиждам за двете ти съкровища с такава малка разлика!

# 268
  • варненка от София
ЧРД и от мен на сладуркото Данаил! Най-сърдечни поздрави от мен и Шушето и му желая много щастливи мигове и безгрижно детство.

Виждам, че Пепър се е разписала и то подобаващо, много ми стана мило  Hug и браво за успехите с Лорка.

Аз също се замислих за комбинация сушилня с пералня, щото изобщо няма къде да се сложи, но ще е напред във времето, щото сигурно преди това ще си вземе индукционна печка. Мога, обаче смело да заявя, че почти ще режем лентата на кухнята. Последните шкафове ми ги монтират утре и край за сега. Остават ми още да си взема нови пердета, щори, нови столове......, но всичко полека. Хубавите неща ставали бавно, така ме убеждава моят мъж. Като клицнем лентата и ще пусна снимки да се похваля.

Вст, разглеждах едни сайтчета за коледни играчки и си помислих, че може да ти свърши работа като идея, ти си оправен и креативен човек, а ако искаш може да направим бартер, от теб играчките, от мен бродерията  Mr. Green Ето тук сайта https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png
Иначе аз сега си подготвям къщата за коледна украса и тръпна, обичам от цялата зима едно нещо и това е Коледа. За това сега си бродирам в свободното време играчки за елхата, като станат готови и ще покажа.
Сега ставам, за да довърша една от играчките  Wink

# 269
  • София
Гъбка,  Hug Замалко да ти честитя на 1.11, щото имам една колежка, родила тогава и се чудех коя кога е, та ви проверих в отчетната Blush Иначе аз ти завиждам за друго - че вече е минала най-трудната, поне за мен, първа година от бебешкия период. (каза много опитната майка с 2г стаж bowuu Mr. Green Joy)
Ух, Блан, и аз съм пяла в хор (и съм късогледа Laughing ) , но не съм пила такова нещо  Sick Само идеята ми се струва ужасна.
Пепър, дано бързо се оправи Лора!  Praynig За памперса браво! И аз имам чувството, че Иво пишка непрекъснато, въобще не стиска - наложи се тези дни да стои повечко по гащички само, че има проблем с дупето пак, за нула време напика всички дом.дрехи.  Rolling Eyes А тези гъби са наистина страхотни!  Peace В доброто старо време, когато работех една колежка ме снабдяваше с тях, сега няма вече  Rolling Eyes
Леле, вие вече сте на Коледна вълна  ooooh! Laughing Hug

Общи условия

Активация на акаунт