почивните дни минаха като миг и ето ме днес отново на работното място .
Виждам че обсъждате сушилните и аз имам крещяща нужда от това чудо на техниката,но нито имам място къде да го сложа нито средства -друго е на дневен ред.Все още нямаме доста други неща от " втора необходимост " а сушилнята и миялната съм си ги класирала в " трета необходимост "

Искам да попитам тези от вас които са регистрирани в Замунда -ако изтрия филми които съм теглила от там вярно ли е че ще ми затрият акаунта

Нана дано детенце бързо се оправи / а как са рабрали че задържа урина ???/
Ох като чуя за ремонти и направо ми се свива сърцето.Успех на всички започнали.Аз да ви се оплача банята ми започна да мухлясва

Иначе моята Ивка в събота беше лигоч от всякъде и в неделя я пратихме при баба и да си починем малко

От една седмица насам не иска да и мия косата и всяка вечер влизаме в банята с уговорката " Не косата мамо само дупенцето "Снощи вече нямаше накъде и беше голям рев и въртене из банята докато измием прословутата коса,а и тя вече доста дълга а и не ми дава да я суша със сушоар.а не ми се подтригва-направо ме е жал за къдриците.............
Валка дано при теб скоро и бързо се разреши проблема - сигурно е за добро - пожелавам ти да си намериш ТВОЯТА работа -там където ще се чувстваш във вихъра си .
Лека седмица на всички и всички болести МАРШ.