Отговори
# 240
  • у дома
почерпете се  Mr. Green

тази и следващите  Peace

# 241
  • София
Привет!
ВалкаHug дано скоро всичко се нареди, миличка!  Hug Peace
Блу, страхотна торта, както винаги!   chef Hug
Елена, браво за изпитите!  Hug Peace
И като не спирате да ме обивнявате за времето ще го кажа - няма нищо по-хубаво от лошото време  Whistling Mr. Green

# 242
  • София
Добро утро!

Ние сме сами. Митко замина снощи за Варна. А току що дойде майсторът да сменя тръбата. Да отметна и тази работа, че да ми е спокойно.

# 243
Здравейте  Hug

почерпете се  Mr. Green

тази и следващите  Peace

Ето това се казва добро начало на деня  Peace Hug

И като не спирате да ме обивнявате за времето ще го кажа - няма нищо по-хубаво от лошото време  Whistling Mr. Green
Joy Joy Joy Hug
/ама нали знаеш, че не съм съгласна с теб  Hug/

# 244
  • София
Вст, ми то и аз не съм баш на това мнение, ама като все ме "навикват" да има поне защо  Wink Laughing

# 245
Нали знаеш, че трябва да има някой виновен  Laughing Hug

Нана, дано бързо оправят тръбите  Peace На нас пък ни се развали сушилнята и направо съм болна  Sad Ние нямаме простор и сега не ми се мисли къде ще суша дрехите в нашата теснотия  newsm78 Утре и ние ще чакаме майстори - дано да е нещо бързо  Praynig

# 246
  • София
Оправи я човекът. За 1 час и срещу 70 лева. Но съм доволна. Добре работи. Сега само Митко трябва да запуши дупката и да я замаже с теракол.

# 247
Нана, браво че сте отметнали тази работа Peace
Май и нас ни чака това Confused В апартамента ни около тоалетната чиния се събира вода и не знам дали е спукана тя или е някоя тръба. Лошото е, че и у съседите се е усетило ooooh!, но пък е хубаво че сме в много добри отношения и ще решим проблема безпроблемно Peace Обаче и на нас ни тече от съседите отгоре, а уж си оправиха банята Rolling Eyes След тях и ние си направихме ремонт, а вече не личи. Много е гадно това с апартаментите. В къщата поне няма такива проблеми. Каквото стане, значи ние сме си го направили и ние си поправяме.
Деница за пореден път ми показва, че в спалнята на баба й се спи по-добре отколкото в нейното легло Mr. Green Спи вече 3-час, нещо което у дома не може да се случи. Но пък аз съм доволна, имам време за компютъра и следобедното кафе Laughing
ВСТ, гадно е това със сушилнята, дано бързо ви я поправят Praynig
Ние наскоро така щяхме да купуваме нова пералня ooooh! Дойде майстор у дома за диагностика, а пералнята работи безупречно Mr. Green Взе човека 15 лв за посещението, без да е направил нищо и си отиде поживо поздраво Grinning

# 248
  • София
Привет по късна доба  Simple Smile
на Дани на Гъбка, първата престрашила се да "повтори" след появата на августовското си чудо  Laughing
Да е здрав, добричък и послушен!
  Hug  bouquet Heart Eyes
Вст, дано бързо ви оправят сушилнята  Peace Не съм ползвала такова нещо, но кумата ми казва че било супер  Laughing , и те нямат къде да простират. Аз все още разчитам на старите методи  Blush
Албена, успех и с вашия ремонт  Peace И ние имаме нужда, холът ни е  ooooh! , ама не знам кога ще е  Confused Rolling Eyes
Лека ви нощ!  Heart Eyes

# 249
Привет по късна доба  Simple Smile
на Дани на Гъбка, първата престрашила се да "повтори" след появата на августовското си чудо  Laughing
Да е здрав, добричък и послушен!
  Hug  bouquet Heart Eyes

Присъединявам се към поздрава на Елфчето. Hug

А сега да кажа "Добро утро" с кафенце. 

Да започнем новата седмица с усмивка и да няма нови болнички. Hug
А аз чакам другата седмица да сменят дограмата на целия апартамент.  ooooh! То вече стана студено и направо не мис е мисли докато оправим след това колко време ще мине. Ще за наложи да отидем да спим известно време при свеки, че с Тони не може да се стои на студено.

Блу страхотно изглежда тортичката. Hug

# 250
  • гр.София
 ДобрУтро!
 Пих и кафе, и чай-че цяла нощ бухах и почти не спах. Поне гласа ми малко се оправи.
 Кайли,много сте сладки с Тони-гушнати спящи.
 За добро ще е местенето ви при свекървата. Как си мечтая за ремонт!И за сушилня в къщата-че там е сту-уд.
 Успешен ден на всички Hug

ПС. Блу,на имен ден се ходи непоканен,та другата година идвам на торта,ПЪК !

# 251
  • София
Добро утро!

Кайли мерси за кафенцето   bouquet

Много ми е притеснено тази сутрин. Бебето на моя близка приятелка, което е само на 2 месеца и половина, задържа урина. Приели ги в Токуда, на обяд ще ходя да й занеса някои неща в обедната почивка и да ги видя. Дано успеят да разберат какво се случва.  Sad

Диването тази сутрин го заведе на ясла мама. Спа при нас, понеже Митко е във ВАрна, а аз отново съм дежурна. И бутнал купата с чая на пода. Голям дивак е станал, ама няма да му се отвори парашутчето  Mr. Green

# 252
  • София
Привет на всички и честита нова седмица

честито на всички именници на патерици   bouquet ( добре, че е форума да разбера, че тези дни всичко ми минава много бързо....).

Ади това клипче е страхотно, и аз като човек с живяла цял живот с котки да питам - не го ли драска котето, че те не винаги успяват да си задържат ноктета скрити ?  newsm78

Валка - дано бързо си намериш добра работа. Наскоро си говорхме с прители, че кризата и при нас почва да се усеща и е добре всеки да си стои на мястото, че не се знае.....Но все пак все още има глад за добри кадри така, че стискам палци  Praynig

Нана браво за ремонта, че с малко се е разминало.

ВСТ - дано си оправите сушилнята или купите бързо нова. А доволни ли сте? може да е тъп въпрос, ама имам познати с такава - дето не я ползват. Пък ние се замисляме....и без това Миташки миналата седмица счупи пералнята ( дръжката на люка де, и татито я закрепи, поне да пера, докато намерим решение) сега утре ще идват да я оправят, ама междувременно почнахме да мислим за нова и то със сушилня, че въпреки че сме в къщи нямаме къде да простираме.....

Вчера се мотах с Митшки в центъра и ходихме до детския кът на ЦУМ - много шум за нищо - малко неща, иначе какичките се занимават с децата, а пък кафенето само изглежда хубаво - скъпо без покритие - идваше ми да питам барманката/сервитьорка дали случайно не е измила кафемашината и ми е предложила водата вместо капучино, и аз не знам как се сдържах  #2gunfire ( а струваше колкото престоя на митко в къта)....
Та се замислих да спретнем едно събиране в някое клубче през почивните дни и без това ще вали - където кажете там ще пристигнем с Миташки

приятна седмица ( Елфче и в лошото време има винаги по нещо хубаво, ама ти си го знаеш това явно така че.... Laughing)     

# 253
Добро утро  Hug
Нана, стискам палци за малкото човече  Praynig
Пух, аз съм страшно доволна от сушилнята  Peace Ползваме я близо 4 години и според мен даде фира, защото направо й разказахме играта от експлоатация. Нашата е отделно от пералнята, на принципа на конденза е. Изпирам дрехите и след това 2 ч в сушката и са готови за прибиране. Случвало ми се е даже да пера дрехи вечерта преди заминаване и и да си оправям багажа  Peace И въпроса ти не е никак тъп  Laughing аз преди да я купим не бях и чувала за такова нещо, а сега не мога без нея  Laughing
Ох, и аз не можах да спя цяла нощ и сега направо ми се размазват буквите  Tired

# 254
  • софия
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИ!
пухче,ние също сме със сушилня от 4-5 години.голямо удобство е  Peace!единствения минус,ако може да се брои,за такъв е,че дрехите не ми миришат толкова много на омекотителя,като ги извадя от сушилнята.яко ги изстисква  Laughing
нане,дано се оправи малкото мишле  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт