Отговори
# 225
  • у дома
Elwing, да е жив и здрав татко ти  newsm51 мерси за цветето  Hug
marulka_s, Благодаря от все сърце  newsm51  Hug  bouquet

Честит имен ден на ВСИЧКИ, които празнуват днес  newsm51

обещавам да почерпя с тортичка, само нека я направя, че още нямам идея  Mr. Green Mr. Green

# 226
  • София
Привет!  Grinning
БлуHug чакаме си тортичката  Mr. Green
Марго, права си  Hug Точно се чудех къде изчезна  Simple Smile
Нана, ние пък спахме до 11.30ч  Crazy Blush , но не завиждайте - това е за сметка на многократно будене нощес, нали наближава пълнолуние  Tired , а и пак сме с проблемно акане, та през нощта не успява да се стиска толкова и ака по малко  Tired
Днес като се обличах, Иво ме загледа и явно забелязва някаква промяна, та вика: "мама има пупа"  hahaha , а след малко ме довърши с "...и тати има пупа"  Joy Mr. Green  Crazy Само дето неговата си е постоянна  Laughing
 Hug хубав ден ви желая!

# 227
Честит имен ден на Блу!

Честит имен ден и на всички останали именици.  Hug

Моя баща също е именик затова да почерпя малко.

# 228
  • софия
честито на днешните именници   bouquet!

# 229
честито на днешните именници   bouquet!

честито и от мен! Hug

# 230
Честито на днешните именници!   bouquet   bouquet   bouquet
Валка, къде се губиш?

# 231
Честито на всички именници и от мен!
Бъдете живи и здрави и Бог да ви пази!

# 232

Тука съм мацко, ама нямам нещо желание за писане много...едни промени покрай мен се развиха на бързи обороти..останах неочаквано без работа от 1 тоя месец ме съкратиха и ми е някво смотано сега, пускам разни св-та и се надявам да "изкочи зайчето от някъде", че иначе ще се скапя ако не започна работа...та такива неща, иначе всичко друго си е наред и слава Богу!  Praynig
Като се пооправя ще пиша повече  Hug

# 233
Честит празник на всички празнуващи днес   bouquet Hug
Валка, стискам сиииииилно палци зайчето да изкочи по-бързо  Praynig Praynig Praynig Hug

# 234
  • софия

Валка, стискам сиииииилно палци зайчето да изкочи по-бързо  Praynig Praynig Praynig Hug
Peace Hug

# 235
  • София
Честит празник на всички! Блу   bouquet

Благодаря за палците, взех си и двата изпита  Hug

Elwing, аз приспивах Марти с големи мъки и накрая просто се отказах. Свикнах вече, дори ми е по- добре.

Валка, дано скоро да започнеш работа и да я работиш с удоволствие!

# 236
Благодаря ви момичета, както винаги сте страхотни!!!    bouquet  Heart Eyes

# 237
Валка прати едно зайче насам ,че и тук се изпокриха  Mr. Green  Heart Eyes

# 238
  • гр.София
 Блу,с най-добри пожелания и да ти  е живо и здраво името!

Ех,Валка,ако знаеш откога те прочетох в една тема за работата ти...Силно стискам палци и за теб, и за Бубчето, и за Маргото-в подходящия момент ще се появи подходящата работа Hug

Адрианска,не мога да му се наситя на клипчето. Имаш ли го по-широкоекранно(не се смейте,не знам как се казва), да виждам по-добре котката, че и тапета Simple Smile

Елен@, браво за изпитите!

Аз от снощи съм без глас (нищо ново,така е,Елвинг като разваля времето) и днес много смешно пазарувах,че ми се налагаше-общо взето с бележки и жестове.

# 239
Силно стискам палци и за теб, и за Бубчето, и за Маргото-в подходящия момент ще се появи подходящата работа Hug
Peace Hug

Елена, поздравления  Hug

Блан, припомни ми времето когато бях на работа  Laughing Hug Аз имам явно проблем нещо с гласа и като ми се съберях повече часове говорене и след това дни наред не можех да обеля дума. Не ме питай как съм се оправяла с децата  ooooh! а те как странно ме гледаха, милите. Най-щастлив беше татито - като се върнех и не обелвах и дума да пазя гласа, а той си гледаше филми на спокойствие  Joy

Общи условия

Активация на акаунт