За ЕБХ съм чела,за педагогическо захранване -също,ама какво е това "привързано родителство"

С мръсна газ се отскубна от мен и хукна вътре все едно 300 дяволи го гонят

(на английски също звучи така). Пък аз много държа на личния си комфорт и не съм от майките, които са готови да се "жертват" за децата си. Аз съм решила да имам деца за да стане МОЯ живот по-добър и приятен, за да им се радвам, а не да търпя лишения "в името на децата" 
Пък и тепърва ще видим като се появи братчето дали ще се справим успешно с ревността и изобщо с гледането на 2 деца... Но е факт, че покрай тези неща някак много лесно ми потръгна всичко, без усилия... Аз между другото преди да родя си представях родителството по съвсем различен начин. Ако някой ми беше казал че ще си гледам така детето сигурно щях да се изсмея 

. Иначе съм на принципа проба-грешка за всичко, аз се опитвам пък ако на нея й е рано, тя си показва, но си мисля,че не би могла сама да се научи да ходи в тоалетната или да заспива без биберон, защото няма от къде да разбере, че това е правилното, освен ако аз не я науча. Аз й говоря и чакам да ме разбере.
Тази година април месец се опитах да махна памперса и резултата беше плачевен, изгних да пера със студена вода във Сандански, защото бяхме там, а Ина и на йота не показваше,че разбира защо го правим. Е, пробвах 3-4 дена и се отказах. После направих същото на морето и след това и стана от раз, все едно,че никога не е била с памперс. С биберона явно нацелих момента,ама всъщност тя преди това си изяде всички биберони и аз просто не й купих нови
Изобщо за мен всяко дете само си изисква методите и обощени данни за възраст за правене на сътветно нещо не приемам
(Не говоря за психическо и двигателно развитие)
Хич не ми се пише за всичките гадости покрай приключването за това спирам

Ако бяхте видяли щастливата й физиономия като видя клипчето - напълни ми душата
защо - май никой не разбра...., пълна хулиганщина....), как съответно да успея да бъда близка с него ( вярвам, че това е един от начините ) дълго време....абе сложно стана, а?
на всички празнуващи днес, малки и големи! Да са здрави, късметлии и обичани!
Ето по едно за негово здраве
, ама като си обърнала внимание сега всички ще ги търсят
, а в това на Пух - не на всички места се вижда, че виновните са жени, моля, моля
Аз не съм и шофьор де, та не се засягам на тая тема, но по прицип съм на мнение, че жените сме по-по-най
А за кърменето и бибата - не знам дали е едно и също, аз лично нямам все още мерак да му я махам, за което търпя порицания от познати и непознати
Естествено, че ще ти хареса начина на гледане, при който детето е доволно и спокойно - така и ти си спокойна.
Аз пък лишения "в името на децата" съм склонна да правя, но както вика Блан, при нас понякога се случва да се събуди просто в кофти настроение и от сутринта да мрънка за всичко
А родителите на будещото се дете в 5ч направо ги съжалявам. като си помисля, че може второто ми да е такова
И по този повод - мисля че е хубаво, че ще съм мъжка мама - не вярвам в способностите си на възпитател и една евентуална лошо възпитана от мен девойка би била за мен по-голям срам от някой нехранимайко.
Лека нощ!

за кураж!Не унивайте ,вие сте най добрите майки ,които познавам