Отговори
# 195
  • София
тя като ни видя с памперса майко мила направо ме направи на две стотинки.

Ооооо колко обичам не...ни педки да ми казват колко стотинки съм  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 196
Момичета, пускам ви това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=340042.0 Който има възможност да помогне 

# 197
Честит Рожден Ден, Ели   bouquet  bouquet  bouquet
Блан, твоите мисли за Пепи са като моите за Влади Rolling Eyes Все напук ми прави и си мисля, че е нарочно. Много ме е страх, че дава лош пример на сестра си и после с две диванета ще съм направо за лудница ooooh! Дано се оправя бързо София Praynig Hug
Ние днес ходихме да правим изследванията за яслата. Но понеже инструкциите на лекарката не съвпаднаха с изискванията в лабораторията, утре ще ходим пак Confused Но пък съм приятно изненадана от отношението на лаборантките. Като ме видяха с малко дете, не ми дадоха да чакам по опашки и след около 15 мин бяхме готови. Отделно бяха много любезни, сръчни и много внимателни към Деница Hug Скоро не ми се беше случвало.
После в трамвая един дядо, въпреки протеста ми, ни отстъпи място. Казах му мерси, Деница повтори след мен :Мерси, дядо" и на него му стана много мило.

# 198

Благодаря много за пожеланията .
Заповядайте на тортата .
.

# 199
  • София
Ели честит рожден ден   bouquet щастие и обич ти желая и мнооого да те слушат вкъщи

# 200
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЕЛИ!ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ,ЛЮБОВ И САМО ХУБАВИ  МОМЕНТИ С ЛЮБИМИТЕ ТИ ХОРА!    bouquet

Относно памперсите и Даяна все още с памперс и невиждам скоро да ги откажем  Sad,иначе казва "аки",ама само ме лъже,изобщо нищо не върши в гърнето,най-често и е на главата или пък го пълни с разни играчки  Mr. Green
Нана и аз съм строга майка,изобщо "не се давам" на инатлъците на Даяна,като започне да ми се тръшка и да плаче,единствено аз се справям с нея(естествено,че и шамари яде,имало е моменти,когато съм я удряла през устата или по ръцете,но неможете да си представите за какъв инат става въпрос),другите само вдигат ръце и викат "как се оправяш незнам"  Rolling Eyes
Кайли,на 25 ноември трябва да започвам работа,но като гредам как вървят нещата,майче пак се отложи започването  Sad
Уж оздравяхме,а от вчера отново започна адски да кашля и както казва Бланк,сополите и излизат отвякъде  Close(дайте някакви бабешки рецепти),че в нас станахме цяла аптека  ooooh! и утре отново сме на лекар  Sad
Лека вечер на всички  Hug

# 201
Добър вечер и от мен!
Ели, честит рожден ден! Желая ти да не се оттървеш от здраве и щастие!

Виждам че бистрите памперсите-ние приключихме с тях когато дребното беша на 8-9 месеца и откакто навърши година и 2 месеца си казва за нуждите. На мен ЕБХ ми беше голямо облекчение и улеснение, с новото бебе мисля да опитам дори от по-рано. Но категорично съм против всякакво насилване на децата-независимо дали махаме памперса на 2 месеца или на 3 години, трябва да стане без стрес и насилие за детето!

Да си кажа, че на мен кърменето на поискване, ЕБХ, педагогическото захранване и привързаното родителство много ми помогнаха да намеря правилния път за възпитанието на детето. По принцип хич не обичам лигави деца и не бих допуснала мое дете безнаказано да ми се тръшка, да крещи или реве истерично, да ми се дърпа или инати. Но още от самото начало сме свикнали с малкия да се съобразяваме един с друг и си караме с обясняване, гушкане, съобразяваме се един с друг и резултата е, че имам много, много послушно дете. Не реве и не се тръшка, винаги ме слуша като му кажа нещо, не чупи, не пипа предметите, за които му казваме че не бива, не разлива пълните чаши до които се докопа. Най-строгото наказание, което прилагам е да го изгоня от мястото, където е тръгнал да прави беля-просто посочвам с пръст и му казвам "марш там" след половин минута отивам при него и му обяснявам кое точно не бива да прави и защо, той се извинява и обикновено не повтаря. Дано и със номер 2 нещата да вървят така гладко, че нали винаги може да се окаже че си е до дете Simple Smile

# 202
Елена, успех на изпитите Hug

# 203
  • у дома
eli_ym, ЧъРъДъ и от мен  newsm51

elen@ стискам палци  Hug  bouquet

# 204
Ехо, днес никой не е казал добро утро Hug
Аз кафе не мога да сложа, но ето  скромна торта по случай днешния рожден ден на половинката ми newsm38

# 205
  • гр.София
 Ставайте,поспалани мили!
 Елен@,успех на изпита.

О,изпревари ме,Албена!
 Да ти е жив,здрав и любящ съпругът!

# 206
Ние вече ставаме преди 10 ч, но и лягаме малко по-рано, а не като преди в 23 ч.

# 207
Добро утро  Hug
Блан, мерси за кафенцето  Hug Аз не обичам кафе, ама днес имам особена нужда  Tired Снощи си легнах към 2ч. - нещо, което не ми се случва напоследък. Мислех ,че ще се наспя хубаво, ама Лори не беше на същото мнение. Паркира се на нашето легло и аз изкарах цяла нощ на нощното шкафче  ooooh! По-добре да бях останала да си работя  Laughing
За памперсите - и ние както знаете сме си с пампи и не обичаме гърне, независимо, че сменихме модела  Laughing Ползваме си и количката, но често правим и походи пеша и доста издържа на ходене. Слава богу поне бибата махнахме. Ама вече спирам да се шашкам - важното е да ми е спокойно детенцето.

Елена, стискам силно палци  Hug
Албенче, да ти е жива и здрава половинката   bouquet
И чрд на eli_ym със закъснение  Embarassed  bouquet

# 208
  • София
Привет!  Grinning
Албена, да ти е жив и здрав мъжът!  Hug  bouquet Много да ви обича и глези!  Grinning
Елена, успех на изпитите!  Hug Как така Марти не спи от 1г насам?  Shocked И всъщност по-опитните мами да кажат кога са спрели да го правят по-големите им деца, моля  Simple Smile
Вст, сайта ще видим ли?  Wink Hug
Сополивите бързо да се оправят!  Praynig Peace
Янаст, аз си мисля че си е до дете, все пак  Grinning Харесвам всичко, което ти правиш (може би без педагогическото захранване, малко ми е трудно да го приема), но по принцип не съм фен на начина, по който са нарекли това "привързано" родителство. Не знам как звучи в оригинал, но малко ме дразни така.  Blush Аз не съм правила нито едно от тези неща, въпреки че имах желание, но не стана, освен че спя с него, но пак мисля че съм привързан родител  Crazy Laughing Blush
Много ми е забавно като чета из форума - родителите на лесните деца смятат, че те са такива заради тях, а при по-трудните - обвинява се детето  Crazy   Laughing Не го казавам във връзка с горното, а по принцип съм го забелязала.

# 209
Елфче, аз моите материали съм ги предала  Laughing Сега чакаме да изготвят сайта, ама кога ще стане нямам идея. Вие ще сте първите на които ще се похваля - нали знаете, че на вас споделям и в трудни и в щастливи моменти  Hug Hug Hug Само нямам идея дали мога да поместя адреса тук  newsm78 Сега съм се захванала усилено с коледния базар и разни поръчки на приятели  Laughing

А това с възпитаването на децата - аз не съм работила чак толкова много с дечицата, ама да ви кажа, че всяко детенце си е различно, няма общи правила,нещата които важат при едно, въобще не могат да се приложат при друго. Аз си мисля, че просто трябва да се наблюдава детето и да се заредим с огрооооомна доза търпение. Знам ли -  при Лори съм пробвала с лигавене, строгост, игнориране и какво ли още не. Ами не мога да кажа кое е правилното - всяка ситуация си е различна  Peace Абе нещо се оплетох в собствените си обяснения  ooooh! та е по-добре да спра  Laughing

Днес времето е ужасно, хич не ми се излиза  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт