Отговори
# 270
Честит рожден ден на малкия Дани и от мен!   bouquet
Кога мина една година ....сякаш беше вчера,ще ми е много приятно ако Гъбка сподели неволите си по отглеждането на деца с малка разлика,може би ще е интересно и полезно на някои мами Simple Smile
Ние сме леко настинали,т.е Елица е със запушен нос,засега без температура,и съм ужасно недоспала,вчера брат и я омагьосал с някакво филмче и заспала към 5 следобед ,спа но 7 и после до два през нощта бодувахме  ooooh!,сега едва гледам  Tired

Пепър браво на теб за биберона и памперса ,аз се опитах да приложа техниката с убеждаването ,но при нас нещо не действа  Thinking
А колкото до сушилнята ,тук започнах да използвам ,защото е забранено да се простира,имам малък простор вкъщи но чаршафите си ги суша и наистина ако останат и 5 мин повече ,после няма гладене,но ако ги извадя на време всичко е ок.Така че доволна съм,лошото е че това ми струва 1,40$ всеки път ,а пералнята 2,25$,не си поплюват, а ? Mr. Green

Нана надявам се детето да няма сериозен проблем  Hug
Блан ,хубаво е че за форума не се изисква глас  Laughing
Марулче ,заинтригува ме с тези играчки,на една кука ли ги плетеш?

# 271
Тъкмо щях да напиша кога мина цяла година и МамаМарго ме изпреварила Peace Гъбка, да ти е жив и здрав малкия юнак, и големия, разбира се  bouquet Много да те слушкат Hug
Ние пък цял следобяд нямаме вода ooooh! Пералнята не можа да изпере, аз не можах да се изкъпя и да сготвя. Ако не дойде до час, не знам как ще я караме като се съберем всички #Crazy

# 272
Честит Рожден Ден на малкия красавец!!!
Гъбка, да са ти живи и здрави и двамата сладури!!!

Благодаря ви още веднъж момичета и Мама Марго ще ти пратя колетче едно зайче - обещавам  Hug
Успех на всички в моето положение!
А всички болнички да се оправят по бързо  Praynig М/у другото аз бях болна и от днес Алекс и тя е със страхотна хрема  Rolling Eyes Но започнах да я "церя", дано се оправи по скоро и тя!

Целувки   bouquet

# 273
  • София
Марго, дано бързо се оправите!  Praynig Hug Как така е забранено да се простира  Shocked , там не си ли падат по зелените идеи?  Laughing Аз поне това се успокоявам, че правя от тях  Blush И чат-пат изхвърлям разделно боклука.  bowuu Mr. Green
Валка, и вие да оздравявате бързо!  Praynig Hug
Албена, тоя номер с водата много го мразя  Close Люлин нали се е превърнал в строителна площадка и току спрат водата заради някой изкоп  Close

# 274
Хей, Пепър, как ти се зарадвах  Hug Дано Лорката оздравее бързичко  Praynig И поздравления за постиженията - определено на теб ти се е паднала по-разбиращата и разумна Лора  Laughing Hug
Дани  Hug
Честит рожден ден на порасналото ни момче   bouquet
Бързо оздравяване и на Али и Еличка  Hug
Марулка, нещо си объркала линкчето - благодаря ти за хубавите думи   bouquet А с Марги ще ми предавате уроци да знаете - е това не го умея  Cry

# 275
Честит Рожден Ден на малкия Дани!!! Да е жив и здрав и много да радва мама и тате!

Pepper, вземи ме с теб...ще се прежаля, пък може и аз да се влюбя във Виена. Hug А за Лора отдавна съм казала, че е една много зряла девойка. Wink

Уффф, и аз искам сушилня, въпреки че имам къде да простирам, ама сега толкова бавно съхнат дрехите...но колкото и да ми се подиграват приятелките ми за думите ми, наистина няма къде да я сложа...в мокрото над пералнята имаме бойлер, така че не става...

Блан, и Тайлол хот-ът е много вкусен...на мен вече ми се повдига от Фервекс и Колдрекс... Sick

vst_80, направо срамота...май само ти остана без книжки... Confused

И аз съм за среща в клубче...захлаждането трябва да е избило вирусите.... newsm78

# 276
  • София
Нещо за среща чух  Mr. Green Хайде!  Hug
Тайлол хот на мен ми е много гаден на вкус, предпочитам Фервекса  Crazy

# 277

Гъбка да ти е живо и здраво момчето!

Ето и от нас питка да се почерпите,че вчера станахме на 40дни Laughing
   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=304207&pid=8825541
  Ох,ще ставам,че и двамата се дерат Twisted Evilда ревът #Crazy

# 278
  • София
Ели, да ти е жив и здрав малкият сладур!  Hug Hug Hug Heart Eyes  bouquet Така ми се дояде...  Crazy  Blush

# 279
  • София
gybka111, да ти е жив и здрав и много да ви радва!

blanc, още покашлят леко и двамата, утре ще ходя да ги види педито  Rolling Eyes

# 280
  • София
Ели78 да ти е жив и здрав Никола!  bouquet

Анди имаш време до събота сутрин да се направиш на куфар. Летя за Виена в 9.35 ч  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 281
  • софия
валка,преди малко си по ревах на песента в подписа ти.уникална е.какво ли е да си толкова обичан от публиката?
 и ми е едно тъжно.най-добрите ми приятели (заедно са от 12г) се разделиха и още не мога да повярвам.винаги са ми били семейство,за пример.толкова се обичаха...имам чувството,че цял живот са били заедно...,а сега всеки по пътя си...
сега чакам таткото да дойде вкъщи с малкия.каква утеха да му дам,като на мен ми е пред рев  Cry...

# 282
  • варненка от София
Вст, пробвай така http://nellli.gallery.ru/watch?ph=xVe-Ylkb#feature=topscroll

Марги не плета, а бродирам  Wink

Дани, случват се и такива неща, тъжно е наистина, но ако са непоправими нещата, няма начин. Колкото и банално да звучи, важното е да сме здрави, иначе човек при човека отива, плани с планита се среща Hug.

Валка и на теб ти желая бързо да излезеш от дупката, да си намерих хубава работа и да не ни напускаш. Толкова позитивен, човек си!

Ели да ти е живо и здраво порасналото момченце  Hug

# 283
  • софия
ели,да ти е живо и здраво юначето  Hug!
какво му пожелаха орисниците?

# 284
  • София
Дани не знам какво им се е случило, но по-добре е разделени, отколкото в една къща, но живеещи постоянно под стрес и в лоши отношения.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт