почивните дни минаха като миг и ето ме днес отново на работното място .
Виждам че обсъждате сушилните и аз имам крещяща нужда от това чудо на техниката,но нито имам място къде да го сложа нито средства -друго е на дневен ред.Все още нямаме доста други неща от " втора необходимост " а сушилнята и миялната съм си ги класирала в " трета необходимост "
Искам да попитам тези от вас които са регистрирани в Замунда -ако изтрия филми които съм теглила от там вярно ли е че ще ми затрият акаунта
Извинете за въпроса от серия тъпи ама ми го казаха от няколко места а ми се струва доста налудничаво.Нана дано детенце бързо се оправи / а как са рабрали че задържа урина ???/
Ох като чуя за ремонти и направо ми се свива сърцето.Успех на всички започнали.Аз да ви се оплача банята ми започна да мухлясва
Уж хубав вентилатор ,уж смес за фугите антимухъл дрън дрън.Кажете с какво и как да ги измия тези фуги че да махна проклетия мухъл?????Иначе моята Ивка в събота беше лигоч от всякъде и в неделя я пратихме при баба и да си починем малко

От една седмица насам не иска да и мия косата и всяка вечер влизаме в банята с уговорката " Не косата мамо само дупенцето "Снощи вече нямаше накъде и беше голям рев и въртене из банята докато измием прословутата коса,а и тя вече доста дълга а и не ми дава да я суша със сушоар.а не ми се подтригва-направо ме е жал за къдриците.............
Валка дано при теб скоро и бързо се разреши проблема - сигурно е за добро - пожелавам ти да си намериш ТВОЯТА работа -там където ще се чувстваш във вихъра си .
Лека седмица на всички и всички болести МАРШ.

, че вече ми дойде до гуша да слушам нон -стоп тиради за пералнята и как "дойди тока е перем" и така по цял ден
).

Не сте ли чували като влизаме в банята?
Стресна се нещо на сън и легнах до него да се успокои, а той се гушна толкова сладко в мен че накарах Краси да ни снима.
Много.
и ще ми я искат в странство. Като казах в странство - има едно страхотно място, което трябва да се посети - Виена. Както май се похвалих - ходих за 2 дни и съм омагьосана. Вече не искам да ходя в Париж, а да се върна във Виена за повечко време. Такъв голям, а същевременно спокоен град - не съм си представяла, че има. Разбира се - получих и усещането, че вече съм живяла в някой живот в някой дворец, но ще трябва да разгледам снимките на принцесите 
Иначе аз ти завиждам за друго - че вече е минала най-трудната, поне за мен, първа година от бебешкия период. (каза много опитната майка с 2г стаж
Само идеята ми се струва ужасна.