Нова седмица-нови радости (11-17.07)

• 12 770
  • 281
  •   1
Отговори
# 180
Гризче,виж сега-много е елементарна работата- тъпо е да се пускат теми за неща,които не са за отделна тема и които могат да се споделят в седмичната тема. Феноменът който наблюдаваме с темите за фолиевата киселина доказва това-нелепо е Shocked Скоро ще се превърнем в Клюкарник-за щяло и нещяло да се пускат теми...яд ме е само че наистина ние се стискаме тука и нямаме голяма свобода да пишем понякога ей така,без да се замисляме дали това е за нова тема или не,докато в Клюкарника е като бит пазар..май оттам идва цялата тежест във форума,а newsm78

Юлче,не ми работи Гугълчето и не мога да потърся нищо засега Thinking

# 181
Стефи, съгласна съм, че дисциплина винаги трябва да има, и че известно ограничаване на баналните теми трябва да има. Просто трябва да избягваме и другата крайност... Аз вярвам, че всяко ново момиче, което дойде тук, е толкова развълнувано от идеята за бебче, че не разсъждава много много за важността на питането си... Да не им подрязваме крилцата от самото начало, после разочарованията от отрицателните тестчета сами ще го направят (черен хумор, извинявайте).
Държа да подчертая, че не искам да налагам мнението си тук. Очевидно повечето не сте съгласни с моите теорийки... ОК, значи просто форумът ще си остава същия. Малцинствата се подчиняват на мнозинството, но имат право на гласност, нали така Wink

# 182
Понеже и в една друга тема стана изнервено, аз изчезвам на вилата, за да се отдам на блаженство, но се сетих за термометъра.
На моя пише, че отчита три вида Т.
мерене орално-1,5 м
мерене базална-1м.
телесна-2м.
Мисля, че и тези термометри са за БТ.

# 183
Дара,моля те кажи ми как точно се казва твоя специален термометър Grinning Мерси много Heart Eyes И приятна почивка на вилата-завиждам ти благородно Crazy

# 184
  • София
Мили момичета, с цел превъзпитаване на моята особа, реших да помълча малко и да видя колко време ще издържа без да пиша. Embarassed Защото осъзнавам, че с моите постинги ненужно товаря форума. Обаче...ей ме на...пак ме засърбяха ръчичките!
Ама и вие едни дискусии сте подхванали...страници, страници за нещо, което е установено като правила и не подлежи на коментар. Не искам да ви обиждам, напротив: Предавам ви от слънчевото си настроение Sunglasses в този мрачен, намусен летен ден Hug
А сега и аз да попитам нещичко. Допреди 2 месеца, когато си мерих БТ, преди ову ми беше около 36,5, по време на ову - 36,2-36,3 и след овуто скачаше до 37,3-37,4. До няколко дни след овуто започваха болки в гърдите.
Този месец обаче, болки в гърдите нямам, а днес ми е 23 ден. Значи ли това, че съм нямала ову? И друго, премерих си 2 дни БТ и ми беше 37,3. Което пък показва, че съм имала ову newsm78 Или може би съм нямала, но тогава щеше ли да ми е толкова висока БТ Rolling Eyes Ей такива въпроси ми се въртят из главата...
Ще се радвам да чуя мнението ви. Спомням си, че Моренка някъде беше пускала тема за болките в гърдите, но не можах да я намеря. А и не знам дали беше във връзка с овуто.
Помогнете на Леа да излезе от лабиринта с въпроси. Уж нямаше да мисля за бебе през лятото, ама ей ме на...

# 185
microlife -- име на термометър.
Чао.

# 186
  • Sofia
Леа това , че не те болят не значи , че  е нямало ову. Тук наистаина става въпрос за това .

Дара , кажи колко пари е , от къде го купи  преди да тръгнеш , плс !
И приятна почивка  Simple Smile!

# 187
Моренка,Дара спомена нещо за 8 лв и че ги имало във всяка аптека Simple Smile

Леа,ще ти пиша присъствия и отсъствия, да знаеш Mr. Green

# 188
Здравейте момичета,
виждам че доста страници сте изписали.
Резултатите от хормоните ми - Пролактина ми е висок Cry, Прогестерона и Тестостерона са в норма.
Лошо!   ooooh!Пролактин- 37.8 при реф.стойности 1.9 -25 ng/ml
Изследването е на 21 ден от нач. на цикъла и 5 ден от овуто.

# 189
Струва 7 или 8 лева.
Купих го от аптеката на Оборище и Априлов, щото е до нас.
Ако някой иска ще му поръчам, само дето трябва да си размотае дупето до Оборище, за да му го дам.
ОХ, де да отивам на почивка -- слагаме камина на вилата и всяка вечер се качваме там, покрай камината и нов кухненски бокс и тинтири-минтири джвъчки, колкото щеш, ама аз нали ще имам бебе, така де в някакъв момент -- трябва да се шири на красиво.

# 190
Дара,мерси за инфото отново Grinning
Дарилка,не се притеснявай,виж това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=20685.0

# 191
  • София
Дарилка, не се шашкай толкова! Поне знаеш причината. И сега какво ти предписаха?
Дара, щом живееш близо до Оборище, значи сме съседки! Да не се окаже, че се и познаваме Wink
Стефани, няма да давам поводи за отсъствия Grinning само ме скастряйте (може и нетактично) като се увлека в много приказки. Crazy

# 192
Lea,
Аз живеяточно на `Оборище` до Унгарския ресторант, в кооперацията над него.

# 193
  • Sofia
Дара , мерси за инфото и предложението . Аз ще потърся  , пък ако не намеря ще прибегна до услугата ти . Тъкмо ще се видим по повод  термометъра  Grinning .

# 194
  • София
Моренка и Дара, ако ще се виждате, имайте предвид и мен, плийз Praynig Не съм преритала за термометър, а за среща с форумки! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт