Да ходи самичко иска вече СЕПТЕМВРИйското човече!

• 11 428
  • 281
  •   1
Отговори
# 15
  • София
еrika., болките в сърцето са сериозна работа. Ако мислиш, че се влошаваш, тичай веднага към болницата. Дано не е толкова сериозно колкото изглежда  Praynig.

# 16
Ами ще видя и аз за прясното мляко,за сега и аз правя всичко с АМ.

Косето пак е с Т,малко ака и рядко и не е весел и все се гушка.Обаче утре пък ще имам неприятни срещи със шефовете и няма да мога да го заведа на док,но майка и баба ще го заведат.Много ми е тъпо,атака,но времето е такова,ту топло,ту студено и децата настиват.
ДАвах Панадол,но не мисля да прекалявам.

# 17
Дано спечели "нашето" бебче  Peace
Да се вмъкна и аз преди лягане, че нещо дреболина ми спря тока днес  Tired

Ерика ,дано се оправиш скоро мила  Praynig и малкия сладур да е добре вече

St.Anger и ние като вас сме изкривени вече  Mr. Green Духаме си носа с кърпа, но за по-голяма звучност, бучи с устата, чистим си носа с помпичката, слага си капки (наужким и само със затворено капаче), ама като ме види с всички тези неща да тичам към нея и започва да се крие и вика "не, не, не"  Laughing Иначе почти я научих да си духа носа в кърпичка, ама нямам желание да го знае още от сега и да го повтаряме  Whistling
Цунки на куклата  Heart Eyes

Лека, до утре   bouquet

# 18
  • Асеновград
Хайде и аз да драсна някой ред преди лягане.Много ми се спи,ама чак сега ми остана време  Grinning

Кали,дано пресечеш болестта и Тони  да не разбере нищо Praynig Praynig Praynig
Мари,вие как сте???

Ерика,наистина много страшно звучи.А за разстройството са ти казали момичетата.На нас много ни помагаше чая от шипка Peace
Ками,дано утре нищо му няма на Косето  Praynig
И Ани се научи да си духа носа в кърпичка ( дано не се налага ,че то не от хубаво се учат на това Praynig ), и тя със Стеримара в носа Laughing и клечките за уши сама си ги слага в ушите и много старателно върти клечката,ако не й я дам тя да си бръкне в ухото не ми дава след това да й ги изчистя Laughing
С духането на носа имахме смешна случка.Преди няколко дни бях излезнала с едни мои приятелки на кафе и им обяснявам как се е научила като й кажа да духа да си духа носа в кърпичка.И тя ме слуша и като започна да духа-ама без кърпичка,да не ви описвам какво чудо излезе  Laughing

Снощи пък помагаше на баща си да запали камината-подаваше му по-малките дърва.Изобщо я забелязвам,че иска да прави каквото и ние,а не да се занимава с играчки.Вчера пак баща й се прибира с 1 чанта от магазина и тя му я взе от ръцете,отиде отвори хладилника и я сложи там някъде Laughing.И след това си пляска сама Sunglasses Само незнам да се радвам или не за дето я научих да си хвърля боклуците в коша.Сега като сме на разходка тя вече не стои в количката,а бяга по центъра и събира боклуците  Sick и всичко хвърля в кошовете.Ужасс Sick а преди няколко дни 1 човек мина пред нас и ядеше нещо и си хвърли най- "прилично" салфетката пред нас.Анито се наведе и я взе и изтича да я хвърли в коша,а оня така  Shocked Shocked Shocked

Хайде лека и от нас,че незнам къде се намирам вече   bouquet

# 19
Eрика, това определено не е от нервата - вземай мерки и иди в Бърза, ако се чувстваш зле  Hug изчакай със Смектата до утре и тогава взимай Ентерол/хидрасек. Аз не бих сменила млякото, освен ако наистина не е страшно разстройството. Давай му повече течности и от специалните сокове на Хип.
Кам, колко е Т на Косето? поддържа ли я или е инцидентна? почвай го с вит.Цето сутрин и вечер по 1 ампула.
Илиянче, при нас пък "не" - то е "ня"  Mr. Green минаха ли сополаците вече
при нас времето следобяд днес беше супер - едно слънце се беше облещилооооо. Детенце спа на слънце в градската 2 часа.
аууу, Краси, ще правите оборка на целия град  Sick

# 20
Веси-вдига я следобед и привечер,стига до към 38,4.Сутрин и денем е ок.Давам сосцилококциум и панадол.Но днес ще видим педи какво ще каже.Каточе ли и коремче го мъчи и зъби.Все се присвива и голямо пръцкане...

# 21
Ками, дано се оправите бързичко. Това пръцкане може да е от храната, щом такива неща ви готвят на кухнята  Rolling Eyes

Веси, Криска е добре, ама аз си свърших АБ, ама се виждам да съм напълно излекувана  Confused
И браво на вас, че спите навън, аз само милея по този наш период. Сега ако не си е в леглото заспива много трудно, а ако сме навън при най-малкия шум се буди  Crossing Arms

Краси хубаво е детето да има навици, ама как ще я спреш да събира буклуците, с които сме заринати буквално, незнам. Криси и тя се рови в тях, макар и да не ги хвърля всеки път.

Забравих да се похваля- имаме си трети кътник  Flutter

# 22
Оф Стилияна, вчера само малко кашля и спря, но пък нощес ми вдигна 38,9 температура Sad Сега няма. Нищо друго й няма само температурата. Въпреки, че не вярвам толкова висока температура от зъб да е, отдолу един е почти избил newsm78 Знам ли вече...

# 23
Мари,дано да е зъби,а може и бая висока да е Т от зъби. Hug
Краси,малката ти умница е невероятна с тези си умения.Много и се кефя,дала му е урок на чичкото Joy
Ерика,обърни си внимнание.Сериозна работа е това.И кажи как си днес.
Илиянка,честити ви кътници и да оздравявате по-бързо.
Ками,Кали и на вас желая да няма нищо сериозно и да пресе4ете вси4ко навреме!
Ние се борим  с тези хреми и вируси пове4е от месец.Една седмица сме болни,една здрави и така,няма спиране,а още не сме тръгнали на яслата.
St.Anger,а вие как сте с яслата?

# 24
Добро утро!
Момичета, да ви кажа какво ми каза на нас педи за Priorix - ваксината на 13 месеца: От известно време насам се наблюдавали алергични реакции в първите дни след поставянето, при някои по-чувствителни деца (отдава го по-скоро на някаква партида). По този повод ние поставихме ваксината при противоалергична защита (т.е 2 x 1 ампулка вит. С в продължение на 7 дни - 3 преди ваксината, деня в който е поставена и 3 дни след това; анти алергичен препарат в ниска доза - примерно калциев глюконат заедно с вит. С + хомеопатичен препарат, който давам винаги в деня на имунизацията). Според мен това може да бъде преценено и предписано само от лекар . Все пак реших да ви го споделя... А за реакции от ваксината - каза, че може да се очакват някои от симптомите на шарките между 7ми и 17ти ден след имунизирането. Съвета беше да не въвеждам нови неща до тогава  Peace
С това не искам да предизвиквам спорове, просто може да бъде полезно на някого...
Иначе - Ирина този месец е качила 640 грама и най-накрая минахме заветните 8 кг, та даже вървим към 8 и половина... newsm44
На мен ми махнаха гипса - сега ръката ми е като чужда! Иначе доктора каза  да не се бия с тази ръка и да не правя лицеви опори още известно време  Joy. Каза, че мога да тупам и да вдигам детето - само дето не ми се получават тия дейности... Не че съм се засилила да тупам де  Mr. Green
Ма много сладки тез буби бре!  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 11:04 от sungirlaug

# 25
Съни,аз не разбрах за каква ваксина говориш.Много се радвам,че са махнали гипса.Скоро след като я раздвижиш пак ще си е твоята ръка LaughingЦелувки на Иринка

# 26
bravy, става въпрос за тази ваксина, която поставят сега на дребосъците - против морбили, заушка и още-нещо-дето-го-забравих.... Ама и аз съм една  Embarassed Ваксината, която се поставя на 13 месеца! Сега ще се редактирам!

# 27
  • София
Тука два дни съм на вълна качване на снимки. Simple Smile

от Пампоро … 77;нд
и тържеството за РД на Дани (за който му се гледа) Simple Smile

Ние още не сме сложили тази ваксина (Приорикса), та чак се понаплаших сега като прочетох. Съни, а какво хомеопатично даваш при имунизация? А вит. С и калциев глюкомат преди лекарката е изписвала на Емко след ваксините, че все вдигаше температура, и то не за ден. Сега Дани с Пентаксима не е имал реакция, да я видим тази ваксина сега как ще мине.

Прясно мляко само веднъж (и то преди няколко дни) съм давала ей така да пие; иначе в кремчетата. АМ изобщо не съм купувала и реших, че няма смисъл тепърва да започва да го пие.

КалиМей, бързо оздравяване и да намериш време да си отпочинеш! Hug

# 28
Хапчетата почват да ми деистват днес съм вече като парцал лежи ми се постоянно но си имам още тъпа болка,как ще издържа така 15 дена в полусън незнам.
Малкия продължава да е с разтроиство от сутринта до сега съмс менила 7 памперса и сега ме чака 8ми маи докато не спрем АБ то няма да спре и рядкото.
 Hug Hug Hug

# 29
'Аня страхотни снимки HugЯвно много хубаво ссте си изкара ли.
Много болни мъничета и майки.Дано всичко скоро отшуми и повече никой да не се разболява Peace
sungirlaug ,а само вит.с може ли и би ли имало ефект?
Иначе ние сме добре.Ако така продължаваме ,другата седмица и на нас ще ни бият ваксината
Друго ново при нас е че си имаме зъбче-5 на брой
Ако продължаваме така да първи клас ще ги изкараме всички зъби Joy
Много ми е сдухано тези дни Sick
Красиии,много е интересна Анито в последно време.Все така да ви радва Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт