Да ходи самичко иска вече СЕПТЕМВРИйското човече!

• 11 416
  • 281
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Привет,
Бързо оздравяване на всички малки и големи!
Ками, това подсичане прилича на такова от зъби, на нас ни помогна единствено универтан 3 вечери след баня мазах и се оправи, нищо друго не ни помогна.
Ние бяхме на фризьор с Алекс и аз и той сме с нови прически. И двамата сме много готини така! Фризьорката беше номер 1!
Лека и спокойна нощ

# 46
аууу, Ванче, били сте на малините - супер е там  Hug много са пораснали малчуганите  Hug
Ками, с туй честичко пърдене що не му махнеш от менюто боба, лещата и зеле, ако даваш? то и на нас ни е дискомфортно от тия храни, пък какво остава за техните малки стомахчета. А иначе аз ползвам детски крем Цинци /цинков крем/ и не се е подсичал, освен в родилния дом Peace а пък ти си мажи с Бочкото, няма смисъл да сменяш мазилата  Peace
Сънгърл, дано бързо си раздвижиш ръката  Hug
Кали Мей, не знам каква ти е кашлицата, но ако е много силна вземи сироп Димекс или нещо друго силно. стодала е хомеопат и може и повече да я влачиш, ако се задълбочи.
Пебсче, и на Жоро днеска му е ден за падане - днеска се изпльоска челно с проходилката, направо се метна с главата надолу  Confused баща му каза, че повече на проходилка няма да се качва и ще си я върне на хората, отдето я е взел, и нашто момче ще ходи пеш  Rolling Eyes, така - http://good-times.webshots.com/video/3016635130079496803VoNkkl
Илиянче, можеш само да се радваш, че Крисито си заспива сама в кошарата, щото при нас такова нещо няма Tired
Аниткеееее, кво е тва дзак, бе жено  Crossing Arms да вземеш да пишеш нещо ли, кво ли  Crossing Arms

Последна редакция: пт, 31 окт 2008, 00:33 от vesela_

# 47
Лекси-честити прически,не знаех,че от зъби може и подсичане да се получи...

Веси-много сладък Жорко Hug,ама каква проходилка-детето си ходи много добре даже.

Аз пък снощи му купих от онези евтини джавки,дето децата ги търкалят по парковете-топка с дръжка Mr. GreenИ днес с баба като излизат цял ден ще я дрънкат по улицата.

# 48
Ванче,много хубави снимки Hug и на мен ми се приходи в тази къщичка на Пампорово,може да дадеш малко инфо за нея   bouquet
Лекси,пускай снимков материал с новите прически Sunglasses

Жорко е много готин Heart Eyes

Кам и на Тошко преди да му избие 2 зъб Mr. Green се подсече и имаше зач Mr. Greenервено гърло

# 49
Нощта при нас мина добре. Не вдигна темп, но сутринта беше малко топла, та дадох пак Нурофен.
Кали, взимай нещо сериозно за таз кашлица, че да не заразиш Тонито Praynig
Ние дано се разминем само с таз температура.

# 50
  • София
Ваня, страхотни снимки. Направо ви завидях. Много обичам битова обстановка, а в съчетание с природата е направо върха.  А малките сладури и те са останали доволни  Hug за тях.
Брейви, малката е ходила само три дни на ясла този месец.
Весела, Жорко е голям сладур. С удоволствие изгледах всички снимки.
Аз да ви се оплача, от вчера малката вдига температура около 38,6 , без никакви други оплаквания. А днес сутринта вдигна 39,6. Направо се чудя от какво може да е. Според мен е много вероятно да е варицела, защото в яслата нейната група е под карантина. А тя беше на ясла преди около 12 дена. Доколкото прочетох инкубационния период на варицелата е около 10-14 дена. След обяд съм при лекарката, да видим какво ще каже.

# 51
(St.Anger ,не знам дали е по-добре да не е или да е варицела. Rolling EyesНали казват по-малки,по-добре,но...  ConfusedДано бързо да минава,пък другото не е важно! Praynig Hug Hug

Веси,това падане ми звучи много страшно! Rolling EyesДано е добре малкия!Ние също сме захвърлили проходилката (по съвет на Еск  Heart Eyes Hug) и е доста по-добре от тогава! Peace Мисля,че и на Жорко не му е нужна вече! PeaceКлипа е много сладък! Heart Eyes

Отиваме да купим подарък на едно момченце,че има рд довечера!
После пак ще пиша! Hug  bouquet

# 52
Здравейте момичета! Hug

Ваня, много хубави снимки! Heart Eyes

kali, страхотна рамка! Hug Момчетата са мнооого сладки! Heart Eyes

Веси, Жорко е голям сладур! Heart Eyes

Болничките да оздравяват бързо! Praynig

Ние сме добре. Успяхме да са справим с хремата и си възвърна апетита. Вече обикаля апартамента сам. Вчера падна два пъти и от двете страни на челото има по една цицина. ooooh! Все още не може да се изправя сам и разчита на моята помощ. Другата седмица съм решила да направим прощъпулник. Не се разписвам често, но редовно ви чета и с удоволствие разглеждам снимки и клипчета. Нашите септемврийчета са най - големите сладури! Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug С нетърпение очаквам срещата на 16-ти! Дано само да сме здрави!

Хубав и слънчев ден на всички!   bouquet

# 53
  • Бургас
Привет и от мен,
Ками, Алекс преди всеки кътник такасе подсича. Лекарката каза, че изпражненията и урината ставали много остри при никнене на зъби и било нормално. Още повече, четой не се подсича вътра, а на бузките и крачетата.
Аня, страхотни снимки. Много са ти хубави момчетата!
Веси, много сладък Жорката, но шкафа явно му е голямо изкушение. У нас не може да видиш необезопасен шкаф. Всички са заключени и вече не им обръща никакво внимание. Но ако види че има отключен някой шкаф почва такава радост и викане, че думи нямам.
Мирта, няма кой да ни снима, но ще пробвам тия дни да направим нови снимки. Ако не с мен, поне само Алекс.
Ст. Ангер, дано да е инцидентна температурата. Възможно ли е да е от ваксината за рубеола, морбили и паротит?
Хайде бай, че отиваме на среща с една приятелка. Не съм я виждала от 3 месеца. Дано Алекс е послушен и кротува, че да може и ние да си полафим.

# 54
Аз да се оплача Rolling Eyes Не ми стига, че малката с температура, ами баща й днес всичко ми увика. Понеже ботушите, които купихме се оказа, че са големи, а дадох за тях 40 лв.  Та днес й взех нови - и той като започна - тиии къде гледаш, само пари да се харчата, сто чифта ботуши й купи..... Все едно съм искала да й купя номер, който да не й стане. Оффффф ще се спукам вече. Tired

# 55
Мари,не се връзвай!Те мъжете са си такива! Twisted Evil
Ако ще те успокои,моя онзи ден по телефона си поръча поредната изгъзица за мотора за 120 лв.+ поне още 10-20 за доставка,а аз като кажа,че ще купя нещо,почва да ми развива теории как съм купувала само боклуци и излишни неща! Shocked Close Twisted EvilАма аз му заявих-щом ти можеш да си купуваш каквото прецениш,без да ме питаш,значи и аз мога! Crossing Arms И така и правя! Wink
Важното е малката да се оправи,а мъжете-за тях оправия няма! ooooh!

Мики,все се канех да те питам прояде ли Мишето,а ето че е! Peace Hug Hug
Очакваме снимки и клипове от прощапулника! Wink

Кералайн,вие как сте? Praynig

Ние довечера сме на рожден ден на съседско детенце,на 2 годинки става.Аз се чудих дали да ходим,защото Лизи няма как да я пусна самичка с децата,щото и те ще са малки и тя и без това едва се крепи,ще стане някоя беля.Трябва да седя при тях да си играем. Laughing Ама ще отидем за малко! Wink

# 56
  • морето и сините вълни :)
халоууууу мамита Mr. Green  bouquet

От днес Влади е със сополи.Направо кошмар.като му се запуши носът  ужас няма заспиване.та купих едни капки та да видим каква ще я издокараме. Tiredдано е само това.Преди седмица две пак беше същата история.Явно е от смяната на времето ooooh!
айде отчетох се Joyтоз път няма Дзаааак
Да ви кажа Владимир става от ден на ден все по инатлив.Ако не стан епо неговото направо си ляга на земята и се тръшка.Отпуска се като черво в ръцете ми и се пльосва #CrazyА аз такива работи хич не обичам.да потъна от срам в земята #CrazyНезнма как да се преборя с туй чудо наречено ИнаТ Sick #Cussing outЩе му мисля
Инъче таз сутрин станахме в 5,30 ние долу горе по това време ставаме #2gunfire #2gunfireпо тази тема съм като  кофа  пълна с барут.така се ядосвам за това неговото неспане #2gunfire #2gunfireама карай жив и здрав да е..Ще спя като се пенсионирам hahaha hahahaайде лек ден от мен  bouquet

# 57
..Ще спя като се пенсионирам hahaha hahaha

Joy hahaha Joy И аз така! Laughing
Добре е,че сме се примирили.Така някоя нощ като ни изненадат и спят от 20 до 8:00  Party Crazy PartyMr. Green

# 58
  • Асеновград
Здравейте  Hug
Ние сме до майка ми,Анито заспа ей сега,а аз във форума Crazy Днес тук беше страхотно време,много беше топло.Толкова много тича ,лудува и сега изморена заспа.Ние утре сме на рожден ден на едно момиченце-става на 1 годинка  Flutter и взехме подарък днес.Да ви кажа Анито е толкова стабилна вече,че чак ми е странно-защото е най-дребничка от всички,с които излизаме,най-нисичка и най-слабичка,и изглежда много по-малка за възрастта си,а в същото време бяга като 3 годишна  Crazyгони гълъбите,котките,кучетата,абе като голямо дете е вече Peace

Ани, и на мен ми е много трудно това ставане,и ние сме от ранобудните,а и на всичкото отгоре през ноща изобщо не спи  Tired вече много дълго време стана така и не ни дава поне 1-2 нощи почивка,ама какво да правим.Сега ще дремна малко,докато спи,защото иначе не мога да издържа Tired

Мари, не се ядосвай,мила.Моя не е такъв де,даже ме кара да си купувам ( защото мрънкам от време на време  Mr. Green,че нямам дрехи ) а за Анито пък колкото и да купувам все ми вика-ЕЕ,много хубави дрешки,браво  Mr. Green и аз купувам ли купувам  Crazy И все пак не можеш ли да смениш ботушките щом са големи?Кофти е,че ще й станат сигурно лятото,когато няма да й трябват ,пробвай да ги смениш  Hug

St.Anger, каквото й да е бързо да минава  Praynig

На Анито прабаба й е тук и в момента й плете една дълга жилетка с коланче ( по мой модел разбира се  Flutter ) и изобщо много й се кефя,с такова желание плете,а е на годинки,много го може  bowuu

Кали,как си днес?

Хайде да легна малко   bouquet

# 59

.Да ви кажа Анито е толкова стабилна вече,че чак ми е странно-защото е най-дребничка от всички,с които излизаме,най-нисичка и най-слабичка,и изглежда много по-малка за възрастта си,а в същото време бяга като 3 годишна  Crazyгони гълъбите,котките,кучетата,абе като голямо дете е вече Peace
айде и аз да го похваля моето диване Crazy че и тя си ходи доста стабилно, а е мъничка и дребничка откакто се е родила. Ама то си е нормално, след като и ние с татко й сме така.
До преди седмица ходеше изправила ръцете горе, все едно е арестувана Joy, а сега вече ги пуска долу до тялото и обикаля стаите като финикиец  hahaha

А за неспането  ooooh! ами откакто се е родила не е спала цяла вечер, няма такива филми Naughty съответно аз на работа съм нонстоп изморена, ама както казва Анитка ще спим като се пенсионираме hahaha

Общи условия

Активация на акаунт