Щото върви бързо,оглежда се с вдигнати ръце и само върти очите къде какво да овършее.Ето снимка на сурикат за да се сетите за какво става на въпрос/дават ги често по Анимал планет-цял сериал има за тях и са ммного смешни/:
Щото върви бързо,оглежда се с вдигнати ръце и само върти очите къде какво да овършее.
доде сме живи, няма почиване 
! Да кажа тихичко, че май съм по-добре . Пак кашлям доста, но поне през нощта не съм ставала за сиропа. Но за всеки случай другата седмица ще отида при доки да ми "удари" една слушалка, че си имам едно наум с моите дробове.
!
!
. Много му се ядосах. А когато той не иска да спи, пък аз го взема да го приспивам, започва да се тръшка и инатИ, като рита с краката
! Едва заспа наново.
! Като види, че не му обръщам внимание на тръшканиците, млъква сам!
. Казах един път "Не така!", втори път по-остро "Не!" , а той ме гледа и съвсем нарочно и трети път го направи, но тогава (сега някой може да ме линчува) го плеснах леко през устата, точно, когато правеше "дррр" ! Разрева се, изчаках го да се успокои и после да видиш как културно се дояде пюрето.
!

в нито един модел не му влиза крачето, нали му е широко пухкаво ходилото. накрая влезе в едни с два ципа от двете страни, много симпатични. още пред магазина ги разгази
после не искА да седне в количката, та по този повод майка ми му купи от ония търкалца, та и ние сме дрънчащи по улиците

даже започна да ми се "успива" 

нашта коса в момента е толкова дълга, значи засега няма да играе ножицата ...
Затова и аз го наказах да няма прощъптулник