Да ходи самичко иска вече СЕПТЕМВРИйското човече!

• 11 417
  • 281
  •   1
Отговори
# 60
Малко оф топик-като споменахте ходещи деца с вдигнати ръце,моя син доскоро така си ги държеше до тялото вдигнати наполовина и почнахме да му викаме Сурикат JoyЩото върви бързо,оглежда се с вдигнати ръце и само върти очите къде какво да овършее.
Ето снимка на сурикат за да се сетите за какво става на въпрос/дават ги често по Анимал планет-цял сериал има за тях и са ммного смешни/:

# 61
Е не,ками ти ме застреля hahaha rotfImbo rotfImao
Бързо оздравяване на всички болни душички!

# 62
  • Асеновград
Ками,направо ме уби с тая снимка  Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha rotfImbo rotfImao

# 63
Хахаа, като стана дума за сурикатите, дъщеря ми сме я определили за такъв още като започна да се изправя в леглото след сън. Сяда на дупе и започва бързо оглеждане на обстановката Laughing

# 64
ааа, хич не сте познали - почивка има само на оня свят Naughty доде сме живи, няма почиване  Mr. Green
Ани, ако Владито си ляга в 20-20.30, ми нормално си е да ти се изтропа толкоз рано. Щото и при нас се спи 9-10 часа примерно, ама заспиването е към 21.30 /а снощи беше даже и 22.30, щото през деня беше много наспан/.
Мари, ако не можеш да ги смениш, няма ли някоя майка на която да ги продадеш  newsm78
Лекси, аз не съм обезопасила шкафовете - да рови където си ще - само не в кухнята, че там имам стъклария и препарати. Пък и няма как да ги обезопася гардеробите и шкафовете. То ти хубаво пострига Алексче и аз се чудя дали да не я свърша тая работа
оф, после ще пиша и друго щях да казвам, че мъжете се прибраха  Tired

# 65
  • София

Краси  Hug ! Да кажа тихичко, че май съм по-добре . Пак кашлям доста, но поне през нощта не съм ставала за сиропа. Но за всеки случай другата седмица ще отида при доки да ми "удари" една слушалка, че си имам едно наум с моите дробове.

Веси, благодаря за съвета  Hug !
Клипчето на Жорката е много сладурско; а финалът е уникален - как избяга бързо, бързо, лазейки  Laughing !
Ама на него изобщо не му трябва проходилка вече, голямо момче е  Hug !

Мари, не се ядосвай. Всички мъже понякога така си говорят. А ти, наистина, няма ли начин да смениш обувчиците в магазина?

Тая сутрин Тони ме срази - в 3:30ч. се събуди, готов да си играем  Crazy . Много му се ядосах. А когато той не иска да спи, пък аз го взема да го приспивам, започва да се тръшка и инатИ, като рита с краката  ooooh! ! Едва заспа наново.
Ани, и при нас инатът се очертава огромен Confused , но всяка подобна проява я пресичам веднага, като му давам ясно да разбере, че това, което прави не е хубаво. Обикновено, ответната реакция е мощен рев, но при мен тия не минават  Naughty ! Като види, че не му обръщам внимание на тръшканиците, млъква сам!
Преди два дена го храня и сме едва на половината манджа, когато моят реши, че ще се лигави - слагам аз лъжицата в устата, той прави "дррр" с езика и всичко пръска навън  ooooh! . Казах един път "Не така!", втори път по-остро "Не!" , а той ме гледа и съвсем нарочно и трети път го направи, но тогава (сега някой може да ме линчува) го плеснах леко през устата, точно, когато правеше "дррр" ! Разрева се, изчаках го да се успокои и после да видиш как културно се дояде пюрето.

Ками, сравнението ти е уникално, снимката - трепач  hahaha !

# 66
  • ВИДИН, 10 км след края на света
КРАСИ, дано да не ви направят много боклук тия майстори и скоро да си запалите камината  #Onfire  Mr. Green
МАРИ, наистина не можеш ли да ги замениш ботушките с друг номер или с друг модел ако няма от тези? а на мъжо не се връзвай, да е отишъл той да купи на малката като е толкова разбирач  Hug
аз наааай-накрая намерих ботуши като за Валентин, направо залудях  ooooh! в нито един модел не му влиза крачето, нали му е широко пухкаво ходилото. накрая влезе в едни с два ципа от двете страни, много симпатични. още пред магазина ги разгази  Mr. Green  като хукна това дете и аз с майка ми газ по него, цирк, но поне се видя че са му удобни  Peace после не искА да седне в количката, та по този повод майка ми му купи от ония търкалца, та и ние сме дрънчащи по улиците  ooooh! Blush
значи много СУРИКАТИ са се събрали тук, и ние сме от тях откакто почна да става прав в леглото, само главата нагига и почва да се озърта за "хищници"  Joy
при нас съня е религия, аз съм заспа, и дребния и той, вярно че си ляга късно, към 22 ч. но ние по-рано не може да се организираме, но пък си спим сутрин до 10 , което за мен е много важно  Flutter  даже започна да ми се "успива"  Crazy

# 67
Не мога да ги сменя, защото 2 пъти ги обувахме Confused Пък и вече има и други... Така че, ще ги обувам в голям студ, защото са по-високи. Ще й оплетат едни тънки шушончета, дано й уплътнят крачето с ботуша. Каквото, такова.

# 68
  • Бургас
Привет,
Мари, не се ядосвай! Мъжа ти определено не е прав. а пък обувките ще и станат на Стилито. Детските крачета растат на всеки 3 месеца и ще може да си ги износи.
Кали, радвам се че не си се разболяла по-сериозно. Никой няма да те обяви за лоша. Всеки сам решава как да възпитава детето си, но зависи и от самото дете. Алекс не разбира от шамарчета, напротив посяга да удари и той като си мисли че е игра. Дори и силно шамарче да е. Мен много са ме били като малка, но не смятам че е било възпитателно, защото в един момент привикнах и не ми пукаше. Щом действа при Тони значи е правилния подход.

# 69
Кали Мей, хич не те и упреквам, щото напоследък тва ядене с такива молитви ми е, че направо избеснявам Close
Лекси, много тарикатски гледа, няква магария сигурно замисля  Mr. Green много се е издължил, пък толкова се притесняваше, че слагал килца Hug нашта коса в момента е толкова дълга, значи засега няма да играе ножицата ...
май на всички малчугани в момента им е периода да се инатят  Rolling Eyes
айде лека на всички сурикати и не такива  Mr. Green
някой питаше за малините http://hotelitebg.eu/hoteli/grad/%D0%BF%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE% … D0%BE%D0%B2%D0%BE зимата е много гот там

# 70
Ехеййййййййй Simple Smile
Моят Габи пък ходи като пингвинче Simple Smile
Проходи точно на рождения си ден, пред гостите. Той нали му беше на 14 септември, аз му бях поръчала да проходи след 12-и,
че баба му тогава пристигна и исках да види прохождането му, но преди 14-и, че да направим прощъптулника и рождения ден едновременно. Е, не ми изпълни поръчката диването Close Затова и аз го наказах да няма прощъптулник Twisted Evil Мързелива булка съм аз:oops:
Само да напомня че прохождането е нормално да се случи както на 10, така и на 16 (дали не бише и 18?) месеца.

Последна редакция: сб, 01 ное 2008, 06:31 от heureuse

# 71
Хю, да са железни крачетата на Габи  Heart Eyes по принцип до 18 месеца е нормално прохождането

# 72
Весе, благодаря Hug Видях ти видеото, голяма скица е твоят шушко, и толкова много си приличат нашите септемврийчета.
Да, точно така, нормално а да не ходят до година и 6 месеца.

# 73
Добро утро!!!

Ние както винаги от 6 сме на линия.Искам да попитам-будят ли се често децата ви нощем и за какво?Знам,че сме го кометирали.Защото Косето се буди почти на всеки час и обикновено иска вода или скимти и сочи към нещо друго,или иска да затворя шишето или какво ли още не???Не се буди само през първите няколко часа на сън примерно ако си легне в 20 или 21 до към 1ч не се буди.

# 74
Ками,същите сме.Буди се на всеки час,вземам го при нас и заспива,понякога сучи.Онзи ден говорихме за това с лекаря и каза,че с две спанета на ден,едно от които е към 5-6 часа ,няма как да спи през ноща.И ми каза,че трябва мног да се уморява-да играе,да ходи.А ние целия следобед си го изкарваме в къщи.

Общи условия

Активация на акаунт