Да ходи самичко иска вече СЕПТЕМВРИйското човече!

• 11 420
  • 281
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Аз да се похваля, че и ние загубихме състезанието за последни проходили! Миналия петък Ирина изневиделица се пусна сама да ходи. От нищото и изведнъж! Та, Мунка, не си мисли, че дълго ще продължи спокойствието! Аз въобще не очаквах! Веси, и нашата мома един ден ходи, един ден пълзи... това е положението - връщане назад няма, колкото и да ни се иска още някой ден рахатлък!
Хей, честити ходещи крачета на нашата любимка!!!! Heart Eyes Hug Heart Eyes smile3539

Мен като мен питат вече Дани дали ходи не знам какво да отговарям и се чудя проходил ли е, или не. Thinking Mr. Green Вече 10-тина дни си ходи съвсем добре като застанем с баща му един с/у друг и единия го праща при другия. Но го възприема явно като игра, защото като се измори пак си пълзи. Само днес за пръв път сам се пусна да ходи, за да стигне до баща си. Ходи, но предпочита да си пълзи, та май официално още не е проходил. Laughing

Ние сме тези дни на вълна гости и тази седмица ще е така, но няма лошо. Grinning Бяхме онзи ден на китайски ресторант 5-ма възрастни с 5 деца, като най-голямото нямаше 5 год., а най-малкото на 6м. Laughing Гадното е, че след това излизане аз се поразболях, но си долекувам вече гърлото, на Емко кашлицата му мина. Ааа, и Дани си има още едно зъбче. Grinning

Снежи, в темата за породени четох, че е доста 'варицелено' и влизам тук и ти пишеш за варицела. Четох, че в София сега масово се разболявали децата. Мен хем ме е страх, хем знам, че е добре като мънички да я изкарат. Май най много ме е страх аз да не се разболея, че тогава става сложно. Whistling

# 271
  • ВИДИН, 10 км след края на света
Снежи, в темата за породени четох, че е доста 'варицелено' и влизам тук и ти пишеш за варицела. Четох, че в София сега масово се разболявали децата. Мен хем ме е страх, хем знам, че е добре като мънички да я изкарат. Май най много ме е страх аз да не се разболея, че тогава става сложно. Whistling

и мен нещо ме съмнява нашия обрив да не е баба шарка... на такова ми прилича поне на мен  newsm78 само че не знам откъде може да сме я закачили, а и таткото не е карал ни една та ще е интересно  Crazy
 Praynig да не е!

# 272
Мамита, радвам се че всички пак сте тук  Sunglasses

Снежи, знам какъв е ужас, аз лично очаквах малката да ти я кара по-леко, ама то явно не се знае. От колко дена е така? Аз нали я карах на 30 та ми е много пресен спомена какви болки бяха - не обривите, ами главата най-вече. Обаче ми разрешаваха парацетамол и червено вино. Искам да кажа обаче че сравнително бързо минава пък и Анди сигурно не я боли толкова.

Аня според мене е проходил, нищо че си пълзи още. Щом може да отиде сам до определено място, въобще няма съмнение.

Съни честито ви прохождане и на вас!

Ками много се радвам че някой ми е харесал снимките от Пловдив  Laughing малкият имаше повече снимки но после видях че не са се получили - сложих само онези от хотелската стая.

Да ви кажа, хапчета съм пила и не съм доволна - много се пълнее след това.
Иначе кърмя в 22, 4, 8, на обяд цедя та пак отива в малкия, само следобед може но тогава съм на работа и не ми се пуши точно по това време - няма угодия  Mr. Green

хайде после пак

Последна редакция: нд, 09 ное 2008, 21:10 от Мунка

# 273
  • Бургас
Привет,
реве ми се от тези инжекции, а са минали само 3 дни. За сега ефект никакъв, боли ме ръката и това си е. Снощи ходихме на диско за 2 часа, а пък нашите дойдоха на помощ за събота и неделя и бяха бавачки. Само сме излезли и Алекс се събудил и направил майка луда гъба. Ама и тя не се обажда и чака да се приберем. Клубът, който уж е моден хит в Бс не ме впечетли с нищо като обстановка, музиката меше някакъв ужасен хаус, от който днес имам страхотен световъртеж. Ама то аз си имам проблем с вестибулания апарат и такава музика, много шумна и едни червени спирали се въртяха по всички плазми, та нормално да ми се завие свят. Дано утре съм ок.
Мунка, сори за поставената диагноза, но трябва сериозно да си обърнеш внимание, защото моя позната от такава депресия стана много зле. Не знам щом не искаш лекарства, дали няма хомеопатия, бабешки лекове, разговори с психолог. Всичко каквото ще помогне и помощ от близките най-вече.
Ст. ангър. Сори за Андито, че толкова тежко кара варицелата.! Скорошно оздравяване и желая и честито прохождане!
Честити прохождане и на Иринка и на Дани и на Жорката на Весито.!
Веси, Алекс като проходи правеше по 10 крачки макс и повече пълзеше със скоростта но светлината. Но за 10 дни реши че ходенето му харесва повече от пълзенето и сега ела да го видиш как тича.
Куши, този обрив може да е от ваксината. До 20 ден от поставянето може да се появят симптоми като на шарка, но не е, просто реакция на организма към ваксината. На моята приятелка на детето се повяи такъв обрив точно на 17 ден и на 21 изчезна сам без лечение.
Успешна операция на Илиянка пак
Хайде лека

# 274
Лекси, трябва да има ефект, може още да е рано, дръж се!

За срещата - ние мислим да дойдем, чакам да оздравеем съвсем до тогава, само ако ни хърка още носа ще пропуснем. Обаче подаръкът ми е много сложен, никаква идея нямам, вече нещата са съвсем момичешки или момчешки  newsm78

КалиМей забравих да ти кажа, че много ми хареса песничката  Hug

# 275
Илиянка,с теб сме утре Hug

# 276
# 277
  • гр.Варна

Много прегръдки и от нас! Hug Hug Hug Късмет! Peace

Хекси и на теб силна прегръдка  Hug и късмет  Peace!

Снежи, съжалявам,че е толкова зле положението с Анди. Sad Дано поне по-бързо мине! Praynig

Куши, дано не е шарка при Валето, че в комбинация с татито ще ти разкажат играта  #Crazy! Praynig

Лекси, ще мине, душко, само малко време трябва! Heart Eyes
То май по-добре щеше, ако ти се бяха обадили? newsm78 Поне световъртежа щяха да ти го спестят. ooooh!

Ками, добре посрещнала!  bouquet Виждам,че от сега си имаш вярна отмяна, дано все така да е! Peace

Честити краченца на Иринка и на Дани (нищо,че мама още се чуди дали е проходил)!

Моят дребосък днес откри,че може и да се катери и сега вече няма спокойствие. ooooh! ooooh! ooooh! До сега го пусках свободно да циркулира, като забранените места бяха обезопасявани, сега обаче-ще трябва да ставам  #Crazy.

Лека и спокойна нощ на всички! Hug

# 278
Мунка, видях ги и аз снимките от Пв, ама забравих да ти пиша  Embarassed и даже се сетих, че я видях и аз ретро колата, даже няколко пъти минавам покрай нея, ама  изобщо не съм се спряла  Embarassed със сградите е същото - минаваш всеки ден покрай тях и дори не ги забелязваш ... а когато дойде "външен" човек, му правят впечатления и най-малките детайли  Rolling Eyes
Люска, не се притеснявай - може и да забрави за катеренето ... при нас е на прилив и отлив - научи се да се качва и слиза от диван/фотьойла преди годината още, после забрави, след това пак му беше кеф да го прави, в началото на седмицата имаше един ден, дето цял ден го правеше, и слава богу - тия дни отново го забрави  Mr. Green
Снежка, няма ли начин да мажеш с нещо пъпките, че да не дразнят  newsm78 нещо от рода на бяла микстура или пък друго мазило  newsm78
еее, Лекси, няма угодия - мъж ти на диско те завел, пък ти - много шумно било  Mr. Green
ИлиянчеPraynig

# 279
Здравейте момичета! Не успях да изчета всичко, после ще наваксвам. Видях Радостинчето, голяма сладурана Peace
Мунка, чувала ли си за цветолечението на д-р Бах? Има тема във форума за алтернативна медицива тук.
 Hug

# 280
pebs, KallyMay, вие и двете бяхте със столчета за кола Кангару Джърни, нали? Доволни ли сте? И тогава откъде и за колко пари ги купихте? Че имам спомен за нещо тип 120-130 лв, а вчера ги гледах в Пигиса за 157 лв! Интересувам се живо, защото ни трябва второ столче за колата на мъжа ми, а определено не ни се дават пак 300 лв.
Другото, което се чудя е, дали си струва да се купува чисто ново столче? В Продавалника съм си харесала едно-две, но пък попаднах на една тема, че такова столче не бивало да се купува втора ръка, било опасно и т.н. На мен ми се струва малко преувеличено това, какво му е на столчето, ако е втора ръка (при положение, че основата и коланите му са ОК), но все пак реших да питам за мнение и тук.

# 281

Общи условия

Активация на акаунт