Да ходи самичко иска вече СЕПТЕМВРИйското човече!

• 11 436
  • 281
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна

Здравейте, не пиша често, но ви следя изкъсо Mr. Green
Много хубави снимки с много сладки дечица на тях Hug Hug Hug

# 256
  • София
ХелоУУУУ  Hug !

Днес голямо търчане му ударих  Crazy , че нали съм самичка, (мъжо в командировка  Sad ), та плащай сметки, пазарувай, ха напред, ха назад - каталясах  Tired ! А утре ме чака чистене, готвене и гладене  ooooh! , че ей го пак понеделник дойде! Аман, край няма  Crossing Arms ! И на капак Тони днес беше като торнадо из вкъщи и съвсем ми спря тока! Черешката на сладоледа беше, че се задави. Докопал нашият една картонена кутийка, която е с магнитче на капачето и заджвакал. По едно време го чувам, че се закашля, тичам да го видя, бъркам в устата и вадя от гърлото кръглата метална пластинка, която е била залепена вътре в картона, за да щраква към магнита  #Crazy ! Ей как ме уплаши това диване! Няма да казвам колко картон е изял  ooooh! ! Естесвено последва зверски рев, че му взех мезето, но поне нямаше други последствия  Praynig !

МункаHug ! Много мъчно ми стана като прочетох за теб  Sad ! Но ако са ти казали, че няма да го преодолееш без медикаменти, по-добре да спреш кърменето и да се погрижиш за себе си. Все пак Вали има нужда от здрава майка, а и година и 2 месеца кърмене никак не е малко; някои и с 3 месеца не можем да се похвалим  Tired ! Много се надявам да се успокоиш, да изхвърлиш всички негативни мисли от главата си и да преодолееш това си състояние! Не подценявай проблема, защото съм свидетел до какво може да доведе това и повярвай ми, не е никак цветущо! Прегръщам те силно и ти пожелавам само усмивки! Това е за теб: ЦЪК

Мики, чудесен избор е направил Мишето  Hug ! Чакаме снимки!

ДаниМакс, от 15ч. е срещата на 16.11. И аз питах няколко пъти за подаръчета, никой не отговори  newsm78 !

Хекси, благодаря за инфото  Hug !

Снежи, сигурно ти е адски тежко с две болни дечица! Дано по-бързо отшуми тая шарка, че да си починеш и ти!

Всички болнички да оздравяват бързичко   bouquet !

Радостинчето е кукла и половина  Heart Eyes Hug !

# 257
  • гр.Варна
И аз на свой ред искам от сърце да пожелая успешни операции на Илиянка и ХексиPeace Бързо да се възстановите, момичета и дано по-вече не ви се налага да млизате в болница. Praynig
Хекси, успех с новата работа! Peace

Лекси, дано ти помогнат инжекциите и по-малко да те боли като те боцкат! Praynig
За сватбата - то хубаво,че има листа за подаръци, ама ако беше съобразена с фин. състояние на гостите, още по-добре. Явно са здрави тузари младоженците? newsm78 Дано решите този "проблем" по най-добрия за вас начин. Praynig

Мунка, присъединяам се към казаното от Кали Мей! Hug От сърце ти пожелавам да се оправиш бързо и по-вече никаква депресия! Naughty       

Снежи, бързичко и  по възможност много леко да мине при вас шарката. Praynig И дано има кой да ти помага, че с две болни дечица не си е шега работа. Naughty Честити краченца на Андрея!  bouquet

Честито прохождане и на Жоркатаbouquet Веси, добре дошла в клуба на разногледите  #Crazy! Joy Joy Joy

Мики, и тук да пожелая сбъдване на предначертаното от тати! Peace
Поздравления за погачата!  chef Радвам се,че ви е харесала! Peace

Страхотни снимки на Радост! Heart Eyes Прекрасна малка госпожица! Hug

Бързо оздравяване и на Лизи! Hug Hug Hug

Спокойна нощ на всички! Hug

# 258
Честит празник на празнуващите   bouquet
Мунка, стискам ти палци да се оправиш бързо  Praynig Ако може без медикаменти още по-добре  Peace
Радост е голям бонбон!

Преди малко попаднах на една статия, която ми се стори интересна и реших да дам линка

Пожелавам на всички болнички да оздравяват  Praynig Praynig Praynig

# 259
Бабаитке, най-после я показа тази хубавица  Heart Eyes Много е пораснала  Heart Eyes

Честито прохождане и на Жоркатаbouquet Веси, добре дошла в клуба на разногледите  #Crazy! Joy Joy Joy

мдааа, човекът няма и на хабер да ходи  hahaha, нооо вие продължавайте с честитките  smile3532

Кали Мей, неприятното е, че няма как да предвидим какво ще им хареса и да скрием всичко от малчовците  Whistling добре, че Тонито не е нагълтал частицата  Praynig, пък за хартията - явно му е необходима повечко целулоза, която обаче ще  изака още утре  Grinning

Мунка, не мисля, че е добре с хаповете - по-скоро се организирай и бъди силна, за да преодолееш тия настроения  Peace Събирай се по-често с хора, които обичаш и ти е добре с тях - близки, приятели, ако щеш и колеги,  след работа и през почивните дни на първо място се отдай на детето /зарежи слугинската работа, който иска готвено - да си готви/ - играйте, излизайте по разходки, пазарувайте и т.н.  Peace Няма лошо ако припалваш отвреме-навреме и по една цигара, щом ще ти направи "густо" - все пак кърмиш само вечер и сутрин, така че ако запалиш през деня, мисля си че няма да е фатално  Peace Бъди силна и ще се справиш сама  Hug а може да пробваш с някакви хомеопатични - ако не ти помогнат, поне няма да ти навредят  Peace  Hug Heart Eyes

# 260
честити ходещи крачета на проходилите Hug

# 261
Мики,много добър избор на Михайлчето Grinning

Дани,пусни малко снимки на Маринка Flutter

Радостчето,голяма сладурка Heart Eyes

Кали,много хубави ботушки

Аз вчера купих на Тошко ботички на КК струва ми се че са с най дебела подметка,а на Бенетон имаше страхотни за момиченца

# 262
Ехо здравейте, аз набързо преди излизане...

Миминки много мерси за съветите, той дребния тия дни само реве и не знам може освен хремата и да са зъби, въпреки че не личат.

ДаниМакс радвам се че маринка е добре!
Пебс и ние ви гледахме вашите албумчета Simple Smile и я видах как танцува сладурнически!
Ей Радост е станала голямо момиче и голяма сладурка Simple Smile
Мики, Мишо добре се е ориентирал Simple Smile
Кукла и Снежи да оздравяват бързо децата ви!
КалиМей  Hug Мисля аз какво да правя, както писах разни неща отпадат едно по едно ама уж си ги подреждам по приоритет  Mr. Green. А ти добре че си реагирала навреме. И за картона не се шашкай, нали писах моят най-обича картоните от тоалетна хартия Mr. Green
Ески ми аз предложих на мъжо да ги пие вместо мене Mr. Green
Сега ще излизаме.
Хубав ден на всички  Heart Eyes

# 263
Кукле дано бързо оздравяват дечицата ти  Hug

Аз да не звуча като оплакване, но едва издържам. Ако е неспането ще го преживея, но да гледаш, че детенце се мъчи и не можеш да го облекчиш е кошмарно. Гошко мина с по-малко пъпки. По Анди няма здраво място, все едно не е същото дете. Единствено от вана с хладка вода забелязах, че се поуспокоява, но пък в това време се притеснявам да не я простудя. Иначе и температура вдига и картинката на шарката е пълна. Гледах тук из интернет едни снимки, такава е и Андито цялата възпалена.

Мунка днес звучиш по-добре. Аз не съм противник на пиенето на хапчета, ако се налага бих пила за да се съхраня. А то да се тормозиш вътрешно за глупости си е сериозно, диагнозата депресия не се поставя току-така, пък и сега и е сезона. Дано всичко се оправи по най-лекия и бърз начин. Наистина сама подреждай приоритетите и не задълбавай в незначителни неща. А идеята мъж ти да пие хапчета е добра, той нали не кърми  Joy

Много хубави снимки! Прекрасни дечица, да са живи и здрави!

# 264
Добро неделно утро!
Честити крачета на Анди и на Жорката!
Илиянка, Хекси,  Hug! Бързо и безпроблемно възстановяване от операциите!
Мунка, мила,защо не пробваш с хомеопатия? А и от опит знам, че депресивните състояния не се преодоляват лесно, трябва много помощ и от близките... така, че - стягай ги!
Мики, Мишето хубав избор е направил!
Снежи, Кукле, pebs, бързо да се оправят малките принцеси! Praynig
Аз да се похваля, че и ние загубихме състезанието за последни проходили! Миналия петък Ирина изневиделица се пусна сама да ходи. От нищото и изведнъж! Та, Мунка, не си мисли, че дълго ще продължи спокойствието! Аз въобще не очаквах! Веси, и нашата мома един ден ходи, един ден пълзи... това е положението - връщане назад няма, колкото и да ни се иска още някой ден рахатлък!
За общия рожден ден - аз също съм ЗА размяната на подаръчета. Peace Мисля, че ще им остане хубав спомен!

# 265
  • София
Здравейте,

Снежи, прочети тази тема, дано намерите някакво облекчение http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=76571

И след като никой не казва какво да правим с подаръците, аз ще кажа. Нека всеки носи дребно подаръче, до колкото имам спомен предния път бяха от порядъка до 10 лв (ако се лъжа, кажете как беше). Също ми се иска и да направим нещо като преброяване, колко човека ще се съберем, кой с едно, кой с по 2 деца, защото датата наближава. 

Покана! Всички мами и бебета септемврийчета и техните каки и батковци от София, а и не само, са поканени на среща на 16 Ноември 2008 /Неделя/ в детски клуб Таласъмчета http://www.talasamcheta.com/contact.htm от 15 часа . Клубът се намира в кв. Изток.

# 266
  • морето и сините вълни :)
Здравейте момичета.
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ макар и със закъснение.  bouquet  bouquet  bouquet
Относно ботушките,още преди  месец някъде купих на Влади.Български на Малчо.Естествена кожа,отвътре ВЪЛНА да искаш Shocked,отпред с лепенка за разширяване и нагласяне на крачето (което за мен лично е много по удобно отколкото да връзваш и да стягаш разни връзки на шугаво дете,което не седи мирно даже и за миг) и отстрани с цип.
Влади върви като РобокоП с тях и е адски смешен,защотото са с дебела подметка и съм ги взела малко по големи 25 номер Embarassed че нали сме с големи лопати Joy JoyТа да има мегдан Mr. Green

Сега като се захлади нашия мъник се побърква барабар с мене.Не го свърта вкъщи -ужасТ Sick
Днес предиобед го изкарах навлечен -чак не може да ходи  hahaha hahahaгоркиячкия

Радост-малката Радост  голяма е муцка бе  bouquet  bouquetЩе я вземам за снаха май Peace

Честито прохождане на  проходилите малчовци-сега дупе да ви е яко. hahaha hahaha
айде лек слетобед от мен  bouquet

# 267
  • ВИДИН, 10 км след края на света
Привет!
зъбната история при нас затихна, сега сме с някакви бледорозови дребни петънца по тялото (само торса, без ръцете и краката)  newsm78 педито вика ако до утре не изчезнат да му се домъкнем да ни види, дали е от температурата или зъбите, и аз не знам вече  newsm78 досега само дупето ни се е изприщвало от зъби  Thinking

МУНКА, пий си хапчетата душа и си свиркай, от много близки наблюдения знам, че имат чудотворен ефект върху поведението на "пациентот", а и не е толкова страшно "привикването". никой саглам-лекар не изписва директно силни седативи и тям подобни в огромни дози, малко за душата само  Hug

Честито прохождане на  проходилите малчовци-сега дупе да ви е яко. hahaha hahaha

Joy абсолютно!

# 268
Здравейте,
ние имахме сбор на село,посрещнахме таткото и вече сме дружно всички у дома.Косето за пореден пък свикна с баща си,който му донесе купища дрехи,някой,от който са му доста големи.Тази сутрин го води на разходка пеша в 7.00,че да поспя малко.

Мунка-хубави снимки от Пловдив-добре,че не си забравила да снимаш и Валето Mr. GreenА за хаповете-предполагам,че кърмиш рядко-1-2 пъти на ден, аз лично ако няма друг изход бих ги пила.

Кали-ботушките са много сладки,нашия татко донесе едни със страхотен пух от вътре само дето са 26ти ноемр,а Косе носи 21 ShockedИ тези дни отиваме да му търсим.

Радост е с чудна прическа!

Последна редакция: нд, 09 ное 2008, 19:55 от Kameliya

# 269
Само по диагонал ви прочетох, че днес имахме гости и до сега тичахме и оправяхме.

Хекси успех и на теб, и дано да е за последно  Hug

Пожелавам на всички да са здравички и весела седмица. Да не пишете много че няма да мога да ви изчета, ей  Naughty  Laughing
Ако всичко е наред в събота ще драсна един ред  Hug   bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт