Здравейте, не пиша често, но ви следя изкъсо
Много хубави снимки с много сладки дечица на тях

!
, че нали съм самичка, (мъжо в командировка
), та плащай сметки, пазарувай, ха напред, ха назад - каталясах
! А утре ме чака чистене, готвене и гладене
, че ей го пак понеделник дойде! Аман, край няма
! И на капак Тони днес беше като торнадо из вкъщи и съвсем ми спря тока! Черешката на сладоледа беше, че се задави. Докопал нашият една картонена кутийка, която е с магнитче на капачето и заджвакал. По едно време го чувам, че се закашля, тичам да го видя, бъркам в устата и вадя от гърлото кръглата метална пластинка, която е била залепена вътре в картона, за да щраква към магнита
! Ей как ме уплаши това диване! Няма да казвам колко картон е изял
! Естесвено последва зверски рев, че му взех мезето, но поне нямаше други последствия
!
! Много мъчно ми стана като прочетох за теб
! Но ако са ти казали, че няма да го преодолееш без медикаменти, по-добре да спреш кърменето и да се погрижиш за себе си. Все пак Вали има нужда от здрава майка, а и година и 2 месеца кърмене никак не е малко; някои и с 3 месеца не можем да се похвалим
! Много се надявам да се успокоиш, да изхвърлиш всички негативни мисли от главата си и да преодолееш това си състояние! Не подценявай проблема, защото съм свидетел до какво може да доведе това и повярвай ми, не е никак цветущо! Прегръщам те силно и ти пожелавам само усмивки! Това е за теб: ЦЪК
! Чакаме снимки!
!
!
!
!
Бързо да се възстановите, момичета и дано по-вече не ви се налага да млизате в болница. 

Дано решите този "проблем" по най-добрия за вас начин. 
От сърце ти пожелавам да се оправиш бързо и по-вече никаква депресия!
И дано има кой да ти помага, че с две болни дечица не си е шега работа.
Честити краченца на Андрея! 
Веси, добре дошла в клуба на разногледите
!

Радвам се,че ви е харесала! 
Прекрасна малка госпожица! 

Много е пораснала 
Веси, добре дошла в клуба на разногледите
!

, нооо вие продължавайте с честитките 
добре, че Тонито не е нагълтал частицата
, пък за хартията - явно му е необходима повечко целулоза, която обаче ще изака още утре 
Събирай се по-често с хора, които обичаш и ти е добре с тях - близки, приятели, ако щеш и колеги, след работа и през почивните дни на първо място се отдай на детето /зарежи слугинската работа, който иска готвено - да си готви/ - играйте, излизайте по разходки, пазарувайте и т.н.
Няма лошо ако припалваш отвреме-навреме и по една цигара, щом ще ти направи "густо" - все пак кърмиш само вечер и сутрин, така че ако запалиш през деня, мисля си че няма да е фатално
Бъди силна и ще се справиш сама
а може да пробваш с някакви хомеопатични - ако не ти помогнат, поне няма да ти навредят
и я видах как танцува сладурнически!

Мисля аз какво да правя, както писах разни неща отпадат едно по едно ама уж си ги подреждам по приоритет

! Бързо и безпроблемно възстановяване от операциите!
Мисля, че ще им остане хубав спомен!

Та да има мегдан 
горкиячкия
Ще я вземам за снаха май 

педито вика ако до утре не изчезнат да му се домъкнем да ни види, дали е от температурата или зъбите, и аз не знам вече
досега само дупето ни се е изприщвало от зъби 

абсолютно!