Да ходи самичко иска вече СЕПТЕМВРИйското човече!

• 11 433
  • 281
  •   1
Отговори
# 225
Илиянка,късмет Praynig Hug

Хекси,и на теб късмет Hug

# 226
Илиянка, Хекси стискам палци бързо да се възстановите и да нямате проблеми.
Хекси, успех в новата работа, бързо да се климатизираш и да имаш готин колектив Hug

# 227
  • София
Привет от мен  Hug !
Адски съм скапана от последните два дни и въобще не ми се пише.
Добре сме иначе с Тони. До преди малко бяхме на гости при моите родители и голяма игра падна. Преди да започнем с вечерните процедури - къпане, хранене и приспиване - реших да ви "видя" какво правите!

Деси, пожеланието ти за вечерно изкарване е №1. Жалко, че мъжа ми замина, но като се върне ще му покажа снимката, да се погрижи  Mr. Green !

Лекси, много неприятно това с инжекциите  Sad ! Дано, обаче, да ти помогнат!
За сватбената листа мнението ми е негативно  Confused ! Звучи ми като пряко изнудване на гостите, особено щом е посочен такъв магазин и стоки, започващи от 350лв  #Crazy !

Пебс, бързо оздравяване на Лизи! Гадно е, че сте стигнали до АБ, но важното е да се оправи сладурката!

Веси, честито прохождане на Жорката  Hug ! Наистина, отсега започва тичането!

Илиянка, стискам палци всичко да мине по възможно най-добрия начин  Praynig ! Пиши задължително като се прибереш   bouquet !

Хекси, и на теб безпроблемно да мине всичко и бързо възстановяване!

# 228
Здравейте! Мислех и аз само да ви гушна, ама не съм отчитала отдавна та ще попиша малко  Wink Андреа също се разболя от варицела, на 15-тия ден след "опъпчването" на батко и. Не е кисела за сега, но през ноща и утре ще са ни е  гадно, поне ми е пресно през какво преминахме с Гошко. Иначе всичко друго при нас е добре... Андито почти тича, не съм правила прощупалник още, че нали сме под карантина. Ще чакам другото новолуние.

Бързо оздравяване на Лекси, Илиянка, Хекси! Болничките мъници също да се оправят!

# 229
  • Асеновград
Здравейте  Hug Ние все още не сме се прибрали вкъщи,утре ще боядисват камината и тогава отивам да чистя и се надявам вечерта да се приберем.

Пебс,щом се налага,започвайте АБ  Peace Бързо оздравяване на Лизи  Praynig

Илиянка,миличка,дано всичко мине по вода  Praynig Praynig Praynig И бързо да се възстановиш след това.Всички сме с теб и стискаме палци  Hug

Хекси, мила, дано и при теб нещата минат по възможно най-лекия начин.Спомням си,че миналия път те болеше много,дано този път е по-безболезнено,ако е възможно  Praynig Praynig Praynig

Лекси, бързо оздравяване  Praynig Praynig Praynig Не звучи никак добре това,което си писала  Confused

Веси,честито прохождане на Жорката  Hug Hug Hug
Илиянка, и аз на Ани прощъпулника й го направих повече от месец след като беше проходила  Peace

Кали, Hug Hug Hug определено се усеща,че пишеш по-рядко  Sad  Дано си починеш добре събота и неделя  Hug Hug HugЦелувки  Heart Eyes

# 230
  • Бургас
Хекси, Илиянка, бързо и скорошно оздравяване след операциите!
Бързо оздравяване на всички!

# 231
Снежи,Честити ви крачета Heart Eyes,за хубавицата и бързо да оздравявате Hug

Честити крачета и на Жорко Heart Eyes

# 232
# 233
чЕкайте, бе хора, чЕкайте малко - то човекът направи крачки, ама днеска нещо не му се занимаваше, та нямаме още никакво прохождане  Mr. Green по му е гот на четири крака - по-бърз е от хлебарка  Mr. Green и стига навсякъде по-бързо и безприпятствено - като глиган в атака е, особено, ако бърза от хола за спалнята  hahaha
Снежи, дано мине по-леко и да не й чак толкова гадно на Андрея  Praynig Т вдига ли се или само неприятните сърбежни пъпки? предполагам, че ще мине по-леко, отколкото при Гого Praynig
Хекс, още ли го влачиш тоя крак  ooooh! т.е. имам предвид още ли има проблеми с него? що така? newsm78
ааа, Кали Мей,   хич да не сме и чули за вашта умора  Stop - Барака трябва да бъде мноооого добре отразен и сигурно още поне два месеца ще го отразяват медиите  Mr. Green 

# 234
Ей, наша тайна приятелко, горе главата. Момичетата са написали основното, остава на теб да се стегнеш и да вземеш решение, за което няма да съжаляваш после. Сигурно е лесно отстрани и по принцип, но като се наложи, човек трябва да решава. С теб сме момиче и дано потръгнат нещата, и Да- сменяй гледачката. Целуваме те много.
Да кажа за Т- ако е над 38 не може да е от зъби.
Наистина- сега трябва да се радваме на 100 % на децата си, а все някакви глупости се случват- кой болести, кой разправии, безпаричие и други такива екстри, като си помисля и побеснявам.
Благодаря мами за подкрепата, но моето дете, докато не преодолее астмата, ще боледува често, а аз не искам да го приема.
Пебсче, дано малката Лизи е по-добре, уф не знам с тия АБ дето все ги плюем, като си помислиш колко живота са спасили, не че и аз не откачам, като давам, но няма как. Нашата хомеопатия нещо ... Не мисля да я спирам де.
Хайде, Вели, стига те е жалил този Жорко, но ние не видяхме зор прохождането, тръгна си направо стабилно, защото си го оставихме сам, ще видиш, че и Жорката ще е така.
Лекси, хайде оправяй се бързо, че Хилтън те чака... И пари в пликче става – на мен това ми е любимо- хем не се притесняваш дали ще им хареса подаръка, хем ще си купят каквото искат, хем отиваш с ръце в джобовете.
Илиянка, стискам палци всичко да е ОК, но щом се налага, ще търпиш, душко. Хекси, и ти ли, мила. И на теб стискам палци.
Снежи, поне ще мине шарката по-леко, уж като са по- малки, по- лесно ги карали. Дано наистина мине леко.
Лека вечер на всички и непробудна и спокойна нощ от мен.

# 235
Павлинка, все се каня да те питам за вашата хомеопатия? днеска тука цял ден чета за клеевата тинктура, та се разрових и четох доста от писанията на д- Михайлов - известен соф. хомеопат ... взех и направих капки за нос - пък да видим ... а иначе мисля да му я давам и няколко месеца. А иначе - сега се сещам, че питаше за Зимафлуора, защо му даваш и него при положение, ме го тъпчете със сума ти гадории ... а хомеопатката в Пв какво точно ви даде?

# 236
еее, Мутра, само ще се прегръщаме ли  Mr. Green не си писала скоро  Mr. Green

и Мунка също не е писала  Thinking дано е наред всичко при нея  Thinking
тука  Heart Eyes

Hug  Hug  Hug  на милите маминки! утре повече надявам се!

# 237
Здравейте Simple Smile Опитах се да наваксам с четенето, но си е мисия невъзможна   Rolling Eyes
За това ще пожелая на Илияна и Хекси, всичко да мине бързо и без усложнения  Praynig
Лекси, дано да те оправят инжекциите  Praynig
Пебс, дано Лизи се оправя бързо  Praynig
Весе, прохождане си е колкото и да се дърпаш от идеята  Mr. Green Ха, честито! И аз го четох д-р Михайлов и даже в момента си правя клеева тинктура, защото според него производителите много пестели от материала и готовата тинктура (от аптеките) я препоръчва да се дава докато човек си направи сам Thinking
Снеже, честито прохождане на Андрея!

Пожелавам приятни сънища и отивам да отмарям, че дивачето утре пак ще ме емне от ранни зори  Crazy

# 238
Добро утро!

ЧЕСТИТО НА ИМЕННИЦИТЕ! Да са ни живи и здрави, усмихнати, палави!

Ние имахме горе-долу лека нощ, с много ставане, но без ревове и драми. Абе така да е ще го преживеем. Няма температура, но пък пъпките са навсякъде. Добре, че още не рабира, че ще се стресира от вида си. Температура няма, за сега  Praynig

Пебс как е Лизи?

Весе от първите крачки до прохождането периода е много кратък. Имат си крачета дечицата вече, не са бебета. Така че и от мен - честито ви прохождане!

# 239

на всички празнуващи Hug(а на нас 6-то зъбче)

на болните,да оздравяват бързо

Общи условия

Активация на акаунт