сега 2 кътника отгоре изскачат, за друго не знам, че напоследък не ми дава да ровичкам из устата му
Няма и заведения в квартала, в който сме, за да поръчам някоя супа примерно 
Не всеки може да си позволи да дае от 150лв нагоре за подарък
Ние лично даваме пари в пликче с картичка

, може би в Сф не е проблем - от мои близки знам, че една заплата в частният сектор е 3-4, че и 5 пъти по-голяма, отколкото в малките градове, и с тогава можеш да си пазаруваш прилично/. та интимната ми мисъл беше не точно, че идеята не е добра, но като цяло е скъпа за една част от населението и хората са в капан да изхарчат прилична част от месечния си доход, "за да се отсрамят"
. В Канада има ли такова "разслоение" на населението
едва ли съществува понятието "средностатистически канадец"
не може ли мама да ти пристигна на помощ?
а иначе забравила съм да пиша, че оная вечер мънчо направи 5-6 крачки и така няколко пъти, та до 20 тина дни ще свърши рахатлъка, другари и другарки
Дано намериш подходящо решение, че не е малка сумата за една жена с мизерно майчинство, при положение, че само мъжа работи в момента 

Ама да минава, че вече съм казала на доктора, че ще си оставя трудовата книжка при тях, поне стаж да ми върви, аз станах с постоянно присъствие там 

Аз влизам в Пирогов във вторник за поредна интервенция на крака ми, но моето е само за един ден и не го мисля особено. Притеснявам се само как 6 дни след това ще обуя обувки, за да отида за първи ден в новата си работа.