Да ходи самичко иска вече СЕПТЕМВРИйското човече!

• 11 441
  • 281
  •   1
Отговори
# 210
  • ВИДИН, 10 км след края на света
ее ЕСКАРИНА, отгоре 4-те резци са ни на лице, отдолу само 2  Blush
сега 2 кътника отгоре изскачат, за друго не знам, че напоследък не ми дава да ровичкам из устата му  Crazy

# 211
ние пък имаме 2 долни и 3 горни зъба.Белее му кътник,ама да видим Thinking

# 212
Здравейте момичета! Със сватбените списъци в началото не бях свикнала, ама сега започвам да ги приемам. Идеята е да се изберат подаръци с най-разнообразни цени, така че да има по джоба на всеки. Ако някой те изпревари и вземе подаръкът (с цената) който най-много ти харесва, трябва да търсиш кой друг свободен е останал. Тук тази система се използва и преди раждането на бебе и е много удобно. Подаръците се правят преди, а не след раждането - примерно месец-два преди термина. Празникът се нарича бейби шауър. Бъдещите родители си харесват някой бебешки магазин който предлага разнообразни стоки, избират си нещата от които ще имат нужда и е много удобно - всичко необходимо им се подарява още преди раждането. Аз лично предпочетох българската пита - на 40-ия ден, сега например ми беше много жал, защото ми бяха подарили разкошни ботушки, които уж трябваше да са за тази зима, а са му малки на Габи и трябваше да ги дам на друго бебе. Така че системата си е много удобна, само човек да й свикне.

Надявам се че при тайна нещата са се поуспокоили Praynig

# 213
# 214
нещо всички са се покрили тази сутрин Rolling Eyes
Желая ви лека петъчна Hug и довечера това

# 215
Весела, малката много обича домашна храна, но тук в Германия няма как Confused - ние сме в хотел и не мога да и готвя Sick Няма и заведения в квартала, в който сме, за да поръчам някоя супа примерно ooooh!
За сватбената листа принципно няма лошо, даже напротив - така всеки може да се ориентира какво е нужно на новото семейство, но имам предвид такива излишни снобски изхвърляния Naughty Не всеки може да си позволи да дае от 150лв нагоре за подарък #Crazy #2gunfire Ние лично даваме пари в пликче с картичка Hug

# 216
  • Бургас
Привет и от мен,
аз снощи бях на невролог и доста съм я закъсала с ръката и кръста, радикулит и възпаление на нерва имам и сега 7 дни ще ми слагат по 3 инжекции на ден. А колкото мразя даме бодад думи нямам. Дано поне помогнат, защото нощес не можах да мигна от болка. Заспах към 4 ч и в 8 таткото като тръгваше на работа вече трябваше да съм на линия. Та днес съм особено бодра, а довечера съм и с гости и само ще се прозявам.
Благодаря на всички за споделеното мнение. Аз нямам проблем с това че има листа, а проблема ми е в това, че цената на подаръците започва от 350 лв нагоре, а аз не мога да си го позволя. И още съм в чуденка, но ще измисля нещо.
Много ми хареса идеята на Веси и на Наска!  bouquet

# 217
Ние все пак ще почваме АБ! Cry Лизи кашля още повече и от днес е с хрема...Иначе гърдите са й чисти,но педи каза,че гърлото си й е още зачервено и не е минало,та ще почваме друг сироп и АБ,и капки за нос...  Cry

# 218
Саморасличе, бях забравила че сте на хотел ... Няма ли долу ресторант или е прекалено скъпо? ти какво й даваш на Емичка тогава?  newsm78

Хю, няма лошо по принцип за тези сватбени или детски списъци - само дето магазините, които предлагат тези услуги първо, че се броят на пръсти и второ са адски скъпи  и там цените не са по джоба на всеки /е, ако мъж ми взимаше 2 000 лв. заплата, 200 нямаше да са проблем, но примерно с 500 лв. заплата в прованса как можеш да се "включиш" в тия магазини  newsm78, може би в Сф не  е проблем - от мои близки знам, че една заплата в частният сектор е 3-4, че и 5 пъти по-голяма, отколкото в малките градове, и с тогава можеш да си пазаруваш прилично/. та интимната ми мисъл беше не точно, че идеята не е добра, но като цяло е скъпа за една част от населението и хората са в капан да изхарчат прилична част от месечния си доход, "за да се отсрамят"  Peace.    В Канада има ли такова "разслоение" на населението  newsm78 едва ли съществува понятието "средностатистически канадец"  Mr. Green

Лекси, с тая сватба май ще изхарчиш повече за тоалет, отколкото за подарък  Mr. Green а тия пък са много съобразителни да ти предлагат такава подаръчна минимална цена  Stop не може ли мама да ти пристигна на помощ?
Пебсче, що с АБ - върви инфекцията надолу ли?
бах мама му и ние от снощи сме със сополи  ooooh! а иначе забравила съм да пиша, че оная вечер мънчо направи 5-6 крачки и така няколко пъти, та до 20 тина дни ще свърши рахатлъка, другари и другарки  Tired

# 219
  • София
Lexy, би ли казала що за хора са бъдещите младоженци, с какво се занимават, от къде се познавате? Стана ми интересно, особено след като сподели последната подробност. А ти дано се оправиш след инжекциите.

Пебс, почвайте го щом трябва, дано повлияе бързо.

# 220
Привет.

Лекси, много скъпи подаръци бе  #Crazy Дано намериш подходящо решение, че не е малка сумата за една жена с мизерно майчинство, при положение, че само мъжа работи в момента  Hug
Дано и на теб ти понесат добре инжекциите и се оправиш

Пебсче
, дано се оправи скоро Лизи. И ние прибегнахме до АБ, но е по-добрия вариант, като не минава с друго  Hug

Деси, много примамливо изглежда предложението, само да имаше дори малка възможност да се потопим в това джакузи  Rolling Eyes Blush

Забравих какво щях да пиша още  newsm78
Аз да се оплача, че днес тичах до болницата да ми правят изследвания и в понеделник имам "час" за операцията  Confused Ще ме държат пет дни, ако всичко е наред, та да си кажа, че няма да ме има. Само от сега ми е едно мъчно за Криска, какво ще правя без нея толкова време  Sad Ама да минава, че вече съм казала на доктора, че ще си оставя трудовата книжка при тях, поне стаж да ми върви, аз станах с постоянно присъствие там  Laughing
Такаааааааа, Криси вече е с четири кътника, май започнаха да я мъчат и кучешките, че е много крива тези дни и постоянно с биба в уста. Прощъпулника ще се отложи още малко, че няма как да го направим сега, ама то горкото дете, ще започне да тича, аз тогава ще се сетя да го отразя.

Веси, видях че и твоя рахат ще свършва вече  Mr. Green Аз си мислех, че като проходи ще е по-лесно, ама сега още повече тичам след нея, защото си обикаля сама по стаите и току направи някоя поразия, тихомълком  Whistling

# 221
Илиянче, късмет  Peace Драсни два реда като се прибереш, че всичко е ок.  Hug

# 222
# 223
еее, Мутра, само ще се прегръщаме ли  Mr. Green не си писала скоро  Mr. Green

и Мунка също не е писала  Thinking дано е наред всичко при нея  Thinking

# 224
може би в Сф не  е проблем - от мои близки знам, че една заплата в частният сектор е 3-4, че и 5 пъти по-голяма, отколкото в малките градове, и с тогава можеш да си пазаруваш прилично/.
Ааа, колкото и да е по-висок стандарта в София, 350 лв си е бая за сватбен подарък (дори и с двама работещи в семейството), освен ако не е на много, много близки хора. 100-200 лв е нормалното, според мен. Така че, Лекси, хич и не си прави труда да им пазаруваш от сватбения списък. Измисли нещо друго. А и мен ако питаш, ако ще харчиш пари, по-добре да са за рокля, за да изглеждаш и да се чувстваш добре на сватбата. Хем ще си остане за теб и ще можеш да я ползваш и по други поводи.  Peace

Илиянче, късмет с операцията.  Hug Аз влизам в Пирогов във вторник за поредна интервенция на крака ми, но моето е само за един ден и не го мисля особено. Притеснявам се само как 6 дни след това ще обуя обувки, за да отида за първи ден в новата си работа.  newsm78  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт