Имаме си ново бебе в Добричката тема/48/

• 14 022
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро!
Елизабет , Диди благодаря за кафенцата!  bouquet
Арчелка разсмя ме сутринта!  Joy
Гого и вчера и снощи беше без Т , до сега също !Моля се да е било това само , а диагнозата следобяд ще я видим. Praynig
Дано няма нищо сериозно с децата ни ! Praynig
Тия вируса са целогодишни -направо  #Cussing out
Лек ден на всички и успешна седмица!

# 121
Здравейте ,момичета !  Simple Smile
Имам 1 въпрос към вас Simple Smile Някой има ли идея защо всеки ден спират водата и то по едно и също време горе - долу ? Аз живея до младежкия дом и ето днес отново спряха водата преди 30-40 мин. Идва ми да отида и да ги удуша тия идиоти от ВиК  #2gunfire

# 122
Имам 1 въпрос към вас Simple Smile Някой има ли идея защо всеки ден спират водата и то по едно и също време горе - долу ? Аз живея до младежкия дом и ето днес отново спряха водата преди 30-40 мин. Идва ми да отида и да ги удуша тия идиоти от ВиК  #2gunfire

Лелеееееее.........това е типичната добричка картинка.......Е, сега съм сигурна,че се намирам в добричката тема......Да ви кажа......за 16г. в Благоевград(е, с прекъсвания) само едно лято имаше нещо като режим на водата...и местните медии гръмнаха до небесата в недоволство......

Какви са тези болести, Т и пр......Да се оправяте бързо - и мами, и деца......

# 123

Лелеееееее.........това е типичната добричка картинка.......Е, сега съм сигурна,че се намирам в добричката тема......Да ви кажа......за 16г. в Благоевград(е, с прекъсвания) само едно лято имаше нещо като режим на водата...и местните медии гръмнаха до небесата в недоволство......

Еех,мамо Цоци, жалко че по това се различаваме от другите градове  Confused
Хубаво щеше да е нещо положително, пък то..... ooooh!

# 124
Здравейте ,момичета !  Simple Smile

Здравей, аз живея в блок Мир и сега също ни е намалена водата, ужас, докато живеехме в Каварна бях забравила за режима на вода в Добрич, но бързо си го припомних. #Crazy

# 125
Това със спирането на водата е ужасно .Ние сме в къща и никога не спира напълно все има някакво налягане (освен това лято като имаше голяма авария и два дни само вечер я пускаха за по-малко).Направо ми идеше и аз да ги убия , но то там трябва на опашка да се редим.
Ние се върнахме от д-р с диагноза  Херпангина.Смениха ни хомеопатичните и в четвъртък пак сме на преглед.
Диди , Феел-Ю , Спинки , Сисолита -как мина при вас ?Как са децата?

# 126
  • Добрич
Ние се засякохме със Сиска пред кабинета на доктора.
Нашите новини са добри - здрав е Ванко. Утре е на детска градина. Дано този път е за по-дълго  Praynig

Пожелавам на всички скорошно оздравяване  Hug

И нашата вода е намаляла много. Вярно е, че всеки ден е едно и също. Обаче никой нищо не казва или ако каже, то тава е дежурното: авария, стар водопровод. Та как пък не го смениха, за толкова години, откакто съм тук  ooooh!

# 127
Ехеееее какво става бе момичета какви са тия болести за които пишете.Направо като чуя вече косата ми настръхва.Ние за сега сме в къщи след операцията и засега сме добре.
Бързо оздравяване на всички.

# 128
Само да питам......вие форумска среща в пицария нали си направихте? Какви са тези безвремеви форумски срещи пред лекарски кабинети? Срещи се правят само в заведения, на друго място не ви разрешавам да се срещате......

# 129
  • Добрич
Добро утро Hug

Хайде на кафенцето

Такааааааааа .... Деми днес е на училище. Алекс е все още в къщи, но от утре и той на ясла. Какво давате на децата си като ги болят главите?

Само да питам......вие форумска среща в пицария нали си направихте? Какви са тези безвремеви форумски срещи пред лекарски кабинети? Срещи се правят само в заведения, на друго място не ви разрешавам да се срещате......
Направихме си срещата, но май по-често  пред кабинетите се засичаме за жалост Whistling

Всички болнички бързо да оздравяват Praynig

# 130
Диди,мерси за кафенцето ! Супер е !
От мен малко музика за добро настроение Simple Smile
http://vbox7.com/play:5dad30e0 - за децата
http://vbox7.com/play:c5648b59 - за мамите

Вчера пуснаха водата чак към 18 часа, щях да се побъркам от нерви  #Crazy , още повече,че чаках гости и бях наникъде с подготовката !
И на ВиК да им ......... Sick

# 131
  • Добрич
Пак съм аз  Laughing , нещо си разбутах профила  Embarassed , кой има желание да ми помогне newsm78. Бори, Креми, Цоци, коййййй ще помагааааааа??????

# 132
  • Добрич
Добро утро и от мен.
Краси, как е Гого днес?
Пепи беше малко нервен тази сутрин преди градина, дано не е сигнал за разболяване. Sad

Диди, какво си разбутала в профила?

# 133
  • гр.Добрич
Денят започва добре - с музика и кафе. Laughing

Тази работа с водата е много неприятна. У нас също много намаля  и даже започнах да пускам пералня и миялна през деня. Ония ден и ние нямахме вода, но точно пред нас копаха цял ден.

Докторът вчера ни изписа Мукоплант и някакви капки противоалергични, че можело да е нещо сезонно. Тази сутрин малкия така дълбоко кашляше, че незнам.

Диде, освен че я няма снимката на Алекс, какъв е проблема?

Гледахте ли снощи нашето Краси по ТВ7? Даваха репортаж от протеста и тя даде интервю за тази телевизия. Гледах и другите новинарски емисии, но въобще не отразиха добре. Кой ли му пука за инвалидите в тая скапана държава. Cry

# 134
И на ВиК да им ......... Sick[/b][/color]
И аз, и аз!
На Добротица напоследък взе да спира почти всяка вечер!!!
Rage

Общи условия

Активация на акаунт