Май 2005- Тема 117

• 14 588
  • 263
  •   1
Отговори
# 60
Мартеа, сигурно хич не е смешно, ама и аз се хилих като луда. Ти обаче не си прави майтап, ако продължи да боли иди да те види янкой специалист Peace
За суеверието-и аз сефте го чух вчера. Мъжът ми, ухилен до ушите ми вика: видя ли, аз като ти казвах да сме си (пак) вкъщи  Close Close Close
А снимки не сме се правили просто  Embarassed
КаТка, и ние така бяхме в събота. Аз почнах Умкалор и пак го пресякохме, надявам се, засега няма симптоми  Peace
Кременчен, тези дни все се сещам за теб, не знам как не ти писах  Grinning Много се радвам, че се разписа пак, чакам отново  Heart Eyes

# 61
Катка дано се разминете.
Пателинке и аз съм така, ще ни мине Hug
Мартеа ,много неприятно.Ама и тия с маршрутките са голями диваци!
Кременхен там е много хубаво!
Днес взех Ники,добре е,но и е тъжно за баща и ,много го обича.

# 62
Може ли да си похваля мойто гардже?!
Ски'йте какво направи съвсем сам с чисто нов пъзел:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219217&pid=8720652
Аз понеже съм фенка на пъзелите и (не съвсем) без да искам му предавам тази страст  Laughing ама тези дато са за 3+ изобщо не го затрудняват. Ще купуваме пак за по-големи.
Купих му и много хубави бои с тампони
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219217&pid=8720656
Чудни рисунки стават с тях. Измиват се от ръцете със сапун, не знам изцапаните дрехи как ще са. Накрая съм ги снимала и самите бои, някой ако прояви интерес да знае как изглеждат. А, и струват 5 лв.

Иначе от пловдивската среща снимки нямаме. Ама беше мноу готино.

Камий, сега ти прочетох последното изречение и ми стана много тъжно. Нацелувай Ники от нас!  Hug

# 63
Kamij, и на мен ми стана мъчно, нооо както се казваше в Мисис Даутфайър - семейства има всякакви  Peace Нацелувай малката кукла от нас  Heart Eyes
Биренка, бравооооо на Наката  Hug  Супер е   bouquet Ники не проявява много-много интерес към пъзели, не че и ние сме му купували, де  Grinning Имаше един с едни голееееми фигурки, редеше го детето, ама после не съм му купувала Embarassed А пък и той ще е като мене-нервак-къде ще седне толкова на едно място. Аз самата бях фен само когато помагах на баща му някога, ама сега кой ти има време време за пъзели  Wink
Боичките изглеждат интересно, откъде, казваш, ги купи  Wink

# 64
Ками, и аз това щях да кажа...

Браво на Насчето, Ренка, съвсем сам да нареди такъв пъзел. Теа има 2 с по 20 части, реди ги, но първият път винаги е с помощ и обяснение кое как да гледа, често и другите пъти разчита на помощ. Браво на момчето!

# 65

Марти е добре, но от известно време като спи похърква доста и се оказа, че му е възпалена третата сливица, но без усложнения. Днес съм му поръчала, спрейчето което му изписаха и се надявам да му мине.

Кремена, точно това ни е голям кахър в момента. Дени от около месец и половина вече е така. Няма никакви сополи, нищо не издухва, а не може да диша през носа. Говори на носа си, като се храни спира, за да си поеме дъх, разни секрети го давят и често кашля. А нощем е кошмар - хърка, секретите го давят, а нослето чисто. Гърлото е спокойно, гърдички чисти. Педката само сменя капките за нос, ама нищо не се променя. Началото на Октомври му се наложи да пие АБ, че лимфните му възли под ушенцата бяха ужасно възпалени, но това с носа изобщо не се повлия. Та точно тази сутрин ходихме на своя глава да му вземат секрет в РИОКОЗ, утре ще знаем има ли някакви буби и с резултатите ще отидем отново при педката и този път със или без скандал, смятам без направление за УНГ да не излизаме от кабинета. И аз имам съмнения, че има някакъв проблем със сливицата и там е това чудо. Месец и половина е така....дано този път се справим, че се измъчи детето. Само се притеснявам и ме гризе съвеста, да не сме закъсняли и да са се усложнили вече нещата Confused

Брей, Ренка, браво на Насчето бе, справил се е страхотно Grinning

# 66
Боичките изглеждат интересно, откъде, казваш, ги купи  Wink
От подземието на Вис Виталис. Ходила ли си? Има интересни неща. От там купих на Наско спайдърменски маратонки на Бикал. Сигурно ще спи тази вечер с тях  Laughing

Наистина много се гордея с пъзелите на Наси. Благодаря за хубавите думи  Heart Eyes

Сиска, а не може ли без направление да го заведеш на УНГ? Вместо да се притесняваш...

# 67
  • Варна
Камий,  Hug Hug Hug и за двете ви с Ники.
Ренката, браво на Насето. Мойт не е по такива спокойни занимания, на него му дай да крещи и да размятква оръжия. Embarassed
Креми, Сиска, вземайте марки за тия хърканки, защото аз като дете много съм теглила от тия сливици и поне при мен нещата и сега не са оправени достатъчно. Hug

# 68
И аз имам съмнения, че има някакъв проблем със сливицата и там е това чудо. Месец и половина е така....дано този път се справим, че се измъчи детето. Само се притеснявам и ме гризе съвеста, да не сме закъсняли и да са се усложнили вече нещата Confused

Сиска, щом така и така имате проблеми с направлението, защо не се разходите до София - до Френгов, в Транспортна болница. Освен че е много добър, е и много внимателен. Дори аз ходих при него, а за дечицата как е, Диана може да каже.
Кременхен, на вас обаче ще ви е доста далече, но ако имате идване...

# 69
На мен ми е едно такова  - никакво, есенно и сиво и не знам как да го променя....

И на мен така - да идем на мъжки стриптийз за разнообразие?  Thinking .

Да не ми се обръща сериозно внимание, компенсирам скучно есенно с порядъчна лигня

Мартеа ама и ти си го описала  Joy. Иначе добре че нищо сериозно не е станало.

Сиска идете на свестен УНГ.

Камий  Hug.

Изчезвам, че К ми пие физиологичния разтвор и разрежда със захар от захарницата  #Crazy .

# 70

Изчезвам, че К ми пие физиологичния разтвор и разрежда със захар от захарницата  #Crazy .

ти ме уби Joy hahaha А аз се впечатлих, че Теа сама си направи айрян, докато пишех преди малко... няма да разказвам за млякото по плочките и невинния ми пирует, за да не наджапам директно, а с финес.

# 71
А, разбира се, че ако не ни даде направление, ще отидем и без. Вече няма да се оставя да ме баламосва и да сменяме само капките. Този път ще оправим нещата до край. Ще ни даде направление утре, няма начин просто Wink

Тиа, Laughing И аз веднъж останах шокирана - бях на терасата да простирам, влизам  после в кухнята и заварвам Дени седнал на пейката до масата, извадил си захарницата, взел си лъжичка и прилежно, навеждайки се над масата за да не цапа куса захар. Като ме видя, ми се усмихна невинно и ме попита "Нали няма да ми се караш? " Grinning

Последна редакция: вт, 04 ное 2008, 21:58 от Сиска

# 72
А-ааа, моят пък много обича да яде захар...с пакетчето  Shocked
Ама тоя Калоянски изкърти мивките и той...солен физиологичен разтвор със захар  hahaha Joy Joy Joy
Страшни са ейййй Heart Eyes

# 73
.солен физиологичен разтвор със захар  hahaha Joy Joy Joy
Ми солено му е на детето ....решило да си го подслади.....умник Laughing Heart Eyes

# 74
.солен физиологичен разтвор със захар  hahaha Joy Joy Joy
Ми солено му е на детето ....решило да си го подслади.....умник Laughing Heart Eyes
Много ме развеселихте  Laughing....
Сиска, докато четях поста ти преди да прочета, че сте направили посявка на секрет от нослето си го мислех да посъветвам....пиши какви са резултатите.....
Мартеа, пиши как ти е вратлето-отминава ли?
Биренка, браво на малчо за пъзела.....а боичките много ми харесаха.....ще потърся за Иса....все се каня да ти кажа, но забравям....малкия ти е одрал кожата....
Ками, нагушкаи Ники и от мен.....
Августа, това суеверие не го знаех.....та като стана дума за такива неща и аз в този слу4аи ги спазвам-в нов дом се мести в сряда за здраве и когато луната се пълни=с една дума утре е нашия ден....2-3 дни няма да имам нет, докато ми преместят модема, но после ще наваксам-обещавам.....

Общи условия

Активация на акаунт