Бебчета сладки и игриви правят ЮЛСКИТЕ мами щастливи (тема 29)

• 10 609
  • 290
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Уртикария - червени петънца, които сърбят. Алегозан ми помага, обаче мога да ползвам само мазилото, а то действа по-бавно. Хаповете са противопоказни Sad

Wink Нищо няма да и стане. И аз съм така, но при мен е на нервна почва Sick

# 31
Мила, страхотно е това за изпита и гражданството.

Честити месечинки на Александър на kali-76 на Бора на ames и на Денис на mamadona!

Дуци, много успокоително, че всичко с Анна е наред. Дано не се повтаря стреса.

Шада, страхотен е Боб. Ама много си бърза. Преди малко се върнах пак да ги погледна и хоп няма ги снимчиците.
На Mayakub, Джоли, Кетито и Нип също са много хубави снимките.

МарияКар, добре дошла!
Страхотна среща както винаги. Много добре изглеждате всички!

От вчера започнах да водя Юан на бебешко плуване. Много се кефи душичката. И аз също, само че и във водата ми тежииии...

Лека!

# 32
  • Швейцария
Здравейте моми4ета!В този късен 4ас и аз гласувах.
5-пъти на адаптирано мляко.
Спокойна нощ!!

# 33
мамоо, край с нощния ми рахат  Mr. Green накърмих, легнах си, игнорирах пъшканията и сумтенията от креватчето, но детето решило да прави нощни тренировки по обръщане и като не може да се върне в начална позиция..... и какво, цяла нощ той ще се обръща, а аз трябва да ставам да завръщам  ooooh!

# 34
Добро утро на всички!

тити,Oleto и gnidka
и ние сме по дребни от другите деца на 24.10 бяхме 4 600 гр и 55см Според мен си е индивидуално. Новата ни педиатърка пресметна колко сме качили след изписването от болницата и каза че детето си върви като по книга и честно да си призная това много ме успокои.

Бухтичка аз завърших юни ОКС бакалавър във Винс-а специалност "Икономика на строителството" - задочно и веднага записах магистратура "Икономика на недвижимата собственост"- задочно. Даже все се молех Никол да ме изчака да си защитя дипломната работа както и стана де. Днес ще ходя да ни връчват дипломите и тати ще гледа Никол. Странно ми е. За първи път откакто съм я родила ще ходя някъде сама без нея

И аз гласувах - 7 пъти на кърма

Симпатюхче благодаря ти за мейла. Тайничко се надявах да те познавам, но не за съжаление, въпреки че ни е малък  града. Обаче идването до Ловеч може да се отложи за по-късно или най-лошото да си дойдем на пролет около велик ден. За което ме е яд, но няма как тати е на работа и се съобразяваме с него. Ние сме лесни като каже и сме в колата. Дано да се размине и да си дойде още сега ноември.

Ох много щях да пиша но вече не се сещам

# 35
Здравейте,аз набързо да се включа в анкетата ,че имам да наваксвам една тема ,а днес пак ще пътувам!
 по пътищата родни!
Гласувах с повече от десет пъти това при условие че яде през два часа,защото от четири дни през ноща яде точно на всеки час ooooh!!Криза на растежа ли е ,не му ли стига кърмата ,какво е не знам! ooooh!На мен спането ми е от 22до 24 ч и след това се почва хранене 15 мин,мрънкане 15 мин,приспиване 10 мин и останалите20 мин дремане и направо се чудя сутрин как имам желание за живот и от време на време и за разни други екстри( luvbed) Mr. GreenМай не съм за жалене CrazyИ да не си помислите ,че спя през деня Tired,Тигъра спи ,само ако го бутам с количката навън!А още не съм се научила да спя докато ходя,но тренирам усилено!

# 36
И аз гласувах като Душичката (повече от 10 пъти, на кърма) и също като Тигъра, и моят Нико спи спокойно в неговото си креватче само от 21.30 до към 00.30. Ние с баща му точно сме се навечеряли, изгладили, измили чинии, побъбрили, позяпали ТВ, погушкали и посексили и айдеее....младежът се размрънква и го вземаме при нас и оттам нататък моят сън не е сън.  Tired
Ама съм свикнала толкова много с това, че не се впечатлявам. А и през деня детето си спи, вчера на срещата в слинга откара 2-3 часа. Аз бях ей така  #Crazy Тоя слинг голяма приспивачка.

Много са хубави снимките, ама къде ме видяхте, че съм слаба... newsm78 Само нагоре съм кокалеста и коремът ми вече изцяло се прибра, ама какъв ханш имам...майко мила!  ooooh!
Десита, оправяй се! Гледам и снимките и не мога да се нарадвам на Дани и на страхотната му шапка, страхотен бонбон!  Heart Eyes

Тити, много е сладък Ясен и много прилича на тебе! Ти учиш ли арабски вече? Аз много бих искала да го уча този език. Може и да се хвана някой ден, например при следващото майчинство  Crazy

Дуци, да се видим ли днес? Каква ви е програмата с децата?

# 37
Гласувах за 7 хранения,но всъщност е различно всеки ден 6-7-8, и от нощното хранене не се отказваме. Дори тогава яде повече,защото е полузаспала и не се разсейва,а и имам повече кърма. Като че през деня не ми достига кърмата Sad Но не мога да разбера,дали е така или просто се е регулирала. Преди си усещах гърдите препълнени,имах течове,а като я хранех направо шуртеше,сега гърдите ми са меки и не текат. Но пък вчера се пробвах с помпата след хранене и от същата гърда доиздедих още 20-ина грама. За всеки случай си приготвих една кутия Хумана,дано да не се наложи да я отварям Praynig
За къпането установих,че е по-добре за нея да го правим в 6,защото после спи дълбоко и се събужда само за цокане към 10.

# 38
  • София
добро утро !

Кети трябва да организираме една Драгалевска сбирка на бебоци  HugSimple Smile))).Няма за съжаление много места за майки с деца

отивам да свърша нещо вкъщи , че заспахме ..., до после
Хубав ден

# 39
добро утро !

Кети трябва да организираме една Драгалевска сбирка на бебоци  HugSimple Smile))).Няма за съжаление много места за майки с деца

Еййй, как да няма - колко много баири имаме  Joy

# 40
Като казах папкане и се сетих да питам: вие говорите ли умалително на детето си? Аз му говоря като на голям човек, а мъжа ми и майка му му говорят "като не бебе" (мауките кунки ли папаш маме? - това е реплика на свекърва ми и защо му вика "маме" като аз го родих  newsm78 ) Лигавото говорене с неправилни думи много ме дразни и направо ми иде да се  Sick
И на Лили баба й беше говорила така веднъж и щях да откача. Малката беше на около месец - месец и нещо може би, бяхме отишли у тях да гледаме снимки от почивката им. Тя грабна бебето и половин - един час се чуваше само "агуууу, гуууу, гъъъъъ" и така до безкрай. Бебето мълчи като риба. Аз и без друго тогава бях още изнервена от това размятане на бебето ми и направо ми дойде в повече. Също имаше реплики като "моето дете, рожбичката ми" и други подобни. За щастие вече почти няма такива изпълнения.

Бухтичка аз завърших юни ОКС бакалавър във Винс-а специалност "Икономика на строителството" - задочно и веднага записах магистратура "Икономика на недвижимата собственост"- задочно. Даже все се молех Никол да ме изчака да си защитя дипломната работа както и стана де. Днес ще ходя да ни връчват дипломите и тати ще гледа Никол. Странно ми е. За първи път откакто съм я родила ще ходя някъде сама без нея
Вярно, че ти защитаваше дипломна работа, забравила съм вече ooooh! Ти си задочно значи. То и аз ако запиша магистратура сигурно ще е задочно, но засега съм редовно Mr. Green И на мен ми беше малко странно като трябваше да оставя малката и да отида на упражнения, но в момента, в който стигна се чувствам нормално както преди, с тази разлика, че сякаш някой ме е премазал Tired

и моят Нико спи спокойно в неговото си креватче само от 21.30 до към 00.30. Ние с баща му точно сме се навечеряли, изгладили, измили чинии, побъбрили, позяпали ТВ, погушкали и посексили и айдеее....младежът се размрънква и го вземаме при нас и оттам нататък моят сън не е сън.  Tired
И аз приспивам Лили обикновено към 21:30, но това става с кърмене, в нашето легло и обикновено като заспи вече съм толкова уморена, че нямам сили да стана и да правя каквото и да е. Иначе е същата, спи няколко часа спокойно и после се скъсва да ме рита цяла нощ.
А на тази снимка ти ли си? Имам слинг от Лана в същия цвят Simple Smile

# 41
А на тази снимка ти ли си? Имам слинг от Лана в същия цвят Simple Smile
Аз съм. И моят е отЛана. Много ми е симпатична Лана и ми е съкварталка, на всичкото отгоре, от време на време ходим заедно в близкия парк, но цените на слинговете й са много високи  Crossing Arms
Мисля да си купя трико от магазина, който Експа спомена и да си направя още един слинг.

# 42
Дуци, радвам се, че всичко е наред   bouquet Кой лекар ви преглежда в Пирогов? Ние като лежахме с Марти бяхме в коремното отделение, а операцията я правиха Пенушлиев и Бранков.

Олето, като дойдете драсни, а пък ние ако сме добре ще се разберем нещо да се видим.

И аз се включих в анкетата с 6 хранения на АМ, макар че понякога са и 5.

# 43
Джули   bouquet за анкетата и темичката

Гласувах 8 хранения на кърма.
Страхотни снимки от срещата вчера. Всички сте много готини.  Hug
Eurydice  прическата много ти отива  Peace

# 44
  • София
Момичета, следващия път като вземете да се втелясвате кой как бил говорил на бебетата ви, ей така, за секунда само, си спомнете, че след 30 години, вие ще сте в тази позиция, с едно мъничко мишле, кръв от вашата кръв, дете на вашето дете, може би негово копие, ще ви върне в днешно време Simple Smile Как ли ще му говорите Wink На "вие" може би Mr. Green
Снимките са много хубави! Аелия, ти си красива жена, много ми харесваш Heart Eyes
В анкетата днес няма да гласувам, щото цяла нощ кръмих Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт