Бебчета сладки и игриви правят ЮЛСКИТЕ мами щастливи (тема 29)

• 10 666
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
Лелеее, то много страшно да имаш злоядо дете, така като разказвате... ooooh! Дано в нашето семейство не се случи, и аз, и приятелят ми всичко ядем  Rolling Eyes
Тити, а Деян там ще го даваш ли на детска градина? Сигурно имат такива неща, или...Арабките май сами си гледат децата, ама все пак в емирствата ислямът сякаш не е толкова хард и може и по-лабаво да го карат и жените да работят, а децата - на детска. Кажи какъв е редът. Мислех си, че ако има детски градини или нещо подобно там и дадеш Деян, детето може да научи арабски.

# 121
  • Варна
Оф много е гадно с тези злояди деца. Дано нашата госпожица да яде всичко, че иначе не ми се мисли. Брат ми беше супер злояд. Майка ми до втори клас го хранеше с лъжичка и му се молеше за всяка лъжица. Само се моля ние да не приличаме на вуйчо. Засега сме лакомички, ама то е още рано да се каже. Ох аз да лягам че сутрин от 6,30 сме на крак и през деня не спим и вече съм супер каталясала.

# 122
Да се оплача, че Самуил се разболя. Много сериозна гнойна ангина, ей така от нищото. На обяд ми се обади, че му е лошо и като го прибрах беше с 39.2 Т Поради липса на друго му дадох Панадол от бебешкия, ама не му понася и го повърна. Като се върна Антон заминахме на лекар и сега давам една торба лекарства. Инфекцията е бактериална и докторката каза, че шансът да се зарази Боби е по-малък, ама аз вече съм на тръни. Моето гърло също е възпалено и на мен ми изписа разни хомеопатични, за да не стане на ангина.
Много ми е болно. Не съм давала на Сами антибиотици откакто изкара скарлатина на 4г. В това училище е такъв развъднък, че... Пак ще го почвам с витамини и добавки, дано да му се засили имунната система.
Сега вече спи, ама пак има 38.4, но се изпотил и се надявам след половин час да е по-малко. Тази вечер ще се разхождам между спалнята и детската да меря температура и да кърмя. Идилия. Tired

# 123
  • София
Да не се познаваме отнякъде  newsm78 Пусни снимка да те видя, добър физиономист съм  Peace /аватара ти не ми излиза, затова че дори и да те има там немога да те видя/

А иначе за гадните лигавници  smile3511 - девойката се плюнчи ужасно много, няма такова чудо, чак прави балончета и вика "бррррр". Хем е много смешна, хем ме е яд че вечно й е развален тоалета, все е тая с кво е облечена щот отгоре пльосвам лигавник  ooooh!
Не се познаваме.  Laughing А на аватара ми, когато го има  Simple Smile е голямата ми дъщеря.

Попитах те за лигавниците, защото и Елена постоянно е с лигавник, но причината е, че повръща. И аз така се ядосвам , освен че дрехите и не се виждат, но и често трябва да я преобличам. Ако щете ми вярвайте, но всеки ден пера по 25 лигавника(общо са вече повече от 30), а на всеки два дни всичките и дрехи също биват изпрани.

# 124
Въй, значи съм мърла - моята Ния изкарва деня с един лигавник. Не че не се плюнчи, но й го оставям като е мокър (като го сменя пак ще го налапа в устата и то кел файда Wink от нов )

Най-страният човек относно храна е един познат на мъжа ми. Това момче е все едно на Аткинс (нали тази беше с месото  newsm78) Яде само месо, а от зеленчуците картофи. Слаб е като вейка, но и блед макар да взима витамини. Много ми е чудно това, защото в нашето семейство ядем какво ли не, заради новият вкус и удоволствието. Сетих се нещо смешно -  на свеки, която е лекар и всичко трябва да се готви продължително да се убиват микробите, й бях приготвила суши. Плющяха й ушите, че било вкусно. Чак на следващия ден й казах, че е със сурова риба  Mr. Green Резулататът - помоли ме да й направя още веднъж Wink

Мъжо пътува днес от Солун и още не се е прибрал в София. Утре трябва да дойде да ни ескортира, но още не знам къде Wink Много бързо мина тази седмица, ей...

# 125
Всички болни да се оправят, че в това шантаво време най-лесно се лепва по нещо.

Аз също имам много злояди познати, които като ги каним на гости и ми настръхва косата, започвам да забравям кой какво точно не яде. Много е неприятно.

# 126
  • София
А, така сега! Отваря ми се възможност за кратка почивка в чужбина след две седмици и не знам какво да правя...Хем ми се ходи, че там не съм ходила, хем с тия дечковци...Бебето не мога да го оставя, не само заради кърменето...Някак си не си представям да хойкам нейде си, а бебчо тук самичък...Не мога, на нищо няма да се насладя без него, все ще го мисля. А пък и не мога да ида само с бебето, без баткото, ще му стане гадно...Така че остава вариантът с две деца Shocked Ще мога ли въобще нещо да разгледам и видя като хората с двете деца newsm78 Чудя се има ли смисъл...Не е като да ми е последната възможност, ама пусто - ходи ми се Confused

Всички болнички имат моето съчувствие Sad Точно днес си мислех как в това циганско лято ще се набъкат гадните вируси Close

Джоли - моля, на лични рецептата за сушито. Аз никога не съм яла, точно поради опасенията от суровата риба. Но пък ако си го направя сама, може и да се престраша Simple Smile

# 127
  • София
Белинда, хич не му мисли Simple Smile Дори и с двамата младежи все ще намажеш нещо от чужбината, пък следващата възможност - тя си е за друг път  Peace

Джоли - моля, на лични рецептата за сушито.

Що на лични? И аз съм фен на сушито, и ако се науча сама да го правя... ще има купон   chef

# 128
Belinda,  не го мисли толкова, грабвай децата и заминавай като сте заедно няма начин да не ти е най-добре.

# 129
Дуци, много се радвам за Анна, ама аз си знаех че всичко е наред Hug
Дони, дано по-леко да я изкара Сами, че ангината е доста неприятна. Гаргара с цитросепт може да пробвате, много помага. Пък и ти профилактично да пиеш.
Белинда, сушито може и с пушена риба, по-безопасно е. Иначе трябва да се ползва много прясна риба - до 6 ч след улавяне и наистина добре съхранявана. А за почивката - отиди с децата. Само така ще си спокойна, може да не видиш всичко, но пък току виж се държали добре Simple Smile Аз все се притеснявах за морето, дали ще мога наистина да си почина. Не беше като да сме без дете, поуморихме се повече, но много се заредихме, а той беше най-доброто дете на света  Heart Eyes Не спря да гука и да се радва. Нито за миг не съжалихме че е с нас.

# 130
Белинда, аз няма да пиша за пътуването, че бих отишла с двете деца Mr. Green Ние на 28.11 отиваме всички на ски - така че от мен друг съвет едва ли ще получиш Laughing

Пухтулка, и за всички с лигави деца Mr. Green може да ползвате ей такива кърпи вместо лигавници - не развалят тоалета  Wink

# 131
  • София
Майра къде е ходите на ски? Как с децата newsm78 Искам и ааааааааааазззззз Confused

# 132
Майра къде е ходите на ски? Как с децата newsm78 Искам и ааааааааааазззззз Confused

В Австрия Wink с Ясмин навремето ходихме като беше на 4 месеца, сега Ноеми ще е на цели 5. Срааам Mr. Green Идвайте - къщата била за 14 човека, има още място Wink

# 133
Вчера и днес Бубчо заспива в 18-00 нощния си сън. Вчера не го събудих, ама днес се наложи, че пак щеше да проспи банята  Rolling Eyes и да се оплача  Confused скарах се с мъжо  Thinking нещо напоследък само ме дразни и не мога да го понасям  ooooh! сега не мога да заспя.....
Джоли и аз искам рецептата за сушито. Не съм яла, поради споменатите от Белинда причини  Wink
Майра , завиждам ти за смелостта  Mr. Green а що се отнася до кърпите, които си постнала, тук едва ли ще можем да открием такива  newsm78  поне аз не съм виждала
Е хайде спинкайте сладкооооооо, аз ще ви пазя  Whistling

# 134
  • София
В Австрия Wink с Ясмин навремето ходихме като беше на 4 месеца, сега Ноеми ще е на цели 5. Срааам Mr. Green Идвайте - къщата била за 14 човека, има още място Wink
Ти кажи, че сериозно каниш компания и гледай как изчезвам от тука за 60 секунди hahaha Ние не сме скиори, но разходка из Алпите не отказвам Grinning

Шада, точно преди 2-3 страници коментирахме как се отразява новият човек вкъщи на семейните отношения Simple Smile Споко, не сте само вие Wink И друг път не буди бебето, няма да му стане нищо без баня, не е орал и копал Laughing

Общи условия

Активация на акаунт