Хелоуин е тука вече, догодина ще ни "плаши" януарското човече

• 13 308
  • 313
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Зозима, ти във втора градска ли си пак?До кога се очертава престоя? Бързо възстановяване и се моля да не идвам да ти правя компания, че натам се очертаваха нещата...И не е късно де. Днес почнах Магнерота Sad
Мама Таня, дано и с теб и дечицата всичко е наред Praynig Praynig Praynig
Сънич, радвам се, че сподели с нас-нали сме едно голямо семейство Hug Значи ще имаш помощници в отглеждането на бебето Wink
Ели, дрешките за бебето се носят от роднините на изписването. Тогава му ги обличат. Иначе всички в болницата ползват "служебни" - стерилни от болницата

# 256
Зозима, с теб сме. Дръж се мамче. И заради теб и заради бебока
Сънич, трогна ме историята ти. Но не се притеснявай, не трябва да те плаши това число. Откъде знаеш, може и за добро да е. Според мен просто ще имате двоен Рожден ден. Другото не го мисли

# 257
Днес ми спряха нета и чак сега мога да пиша.
Мама Таня и Зозима, моля се от все сърце всичко да се стабилизира.  Praynig
Еспа, дрешките, кошарката и количката са страхотни, със здраве да си ползваш.
Деница, покупките ти са страхотни и аз чакам януарското намаление. А между другото вчера купихме няколко дрехи от Бенетон и на етикета пише че са прозведени в Китай, Фокс също.
За шишетата и аз мисля само стъклени да си купя, даже утре ще проверя наличните пласмасови съдове и ще хвърля негодните.
Сънич, поклон пред голямото ти сърце, това което си направила е неописуемо, не си разваляй настроението със суеверия.   bouquet
Кали, заглавията са прекрасни.

# 258
Suny4, възхищавам се на смелостта, която си проявила и любовта която показваш към децата. И мисля, че когато и да родиш, дори и да е на тази дата, всички ще бъдат много щастливи, а Господ ще те благослови за смелостта  Hug  Praynig

Моля се за мама Таня и Зозима  Praynig И аз бая се бях поизплашила по едно време от много чести и силнички контракции.

Иначе сега всичко като че ли е наред според прегледа днес, а и аз се поуспокоих. Е, моето бебе не мърда толкова много като вашите, ама аз гледам да не се шашкам и за това. А ми е толкова приятно като го усещам..., но каквото - такова Simple Smile

Hug за всички вас!

# 259
Сега ми донесоха компа и бързам да ви благодаря за подкрепата и милите думи. БЛАГОДАРЯ!
Зозима горе главата – ще се справим =)

Много мило от страна на съпругът ми да ви пише,аз доста щях да се почудя и в крайна сметка да си призная най-вероятно щях да се откажа WinkОбаче се радвам че го е направил.Ние с бебоците сега сме добре.Много ни уплашиха през нощта.Добре, че линейката дойде бързо и имаше екип, който да ни оперира по спешност.Сега се възтановяваме и скоро ще се приберем.
Дай Боже! =)
При нас сега е към 2 часа по обед така, че ви оставям, за да изпея приспивна песничка на бъдещите ни малки слънчица , а на вашите изпращям ето това
http://www.youtube.com/watch?v=tlkARObwCps&feature=related

# 260
  • Варна
Зозима дръж се! Дано всичко се оправи!
Suny4 не се притеснявай за неща , които не зависят от теб . Каквото и както дойде - това ще е . Голяма прегръдка от нас  Hug 
mama Tanq как сте ? Каква операция ви правиха?Благодаря много за поздрава
Petinka82 честито ви мома . И ние искахме втория номер да е момиче , ама явно няма да го бъде , може би другия път   Simple Smile

# 261
zozima, стискам палци да се стабилизирате!!!
Сега само спокойствие му е майката.

# 262
Мама Таня, радвам се за вас, че сте по- добре!  Hug Дано скоро да сте вкъщи!!!
Зозима, миличка, стискаййй  Hug   Praynig бебо да се укроти и да не бърза толкова. Лека и спокойна нощ!!!
Кали, предложенията ти за заглавия са страхотни и двете.
Петинка, честита мома !

# 263
Мама Таня и Зозимакураж със вас сме  Praynig Hugи стискаме палци скоро пак да сте сред нас и да сте добре.
Любопитка на кои дати бяха лекциите за кърменето на които могат да присъстват майки,май имаше и презентации на продукти ,запомнила съм 8.11.и от колко чеса.
Мимрадвам се че си добре.

# 264
  • Варна
vanilla80 ето тук я има програмата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=340821.new#new. Извинявай , ако нещо не съм ти отговорила на ЛС , нищо лично , просто не ми е останало време . Вече няма да ходя на работа , така че ще отговарям винаги и на всичко  Hug

# 265
Мама Тана, радвам се, че при вас всичко вече е по-добре. Почивай и мисли положително.
Зозима, ти също.
Лорини, много благодаря за сиьото щъркелче. Това че не работиш е добре, защото така си почиваш повече. Аз бях така с първата си бременност. Не работех, почивах пълноценно и се радвах на една спокойна бременност, ама сега с бъдещия батко нямам този късмет

# 266
здравейте мамчета,
аз съмсужасна кашлица. Направо се дера като луда... така бях и с Катрин по същото време. Ужас просто.
Бях на преглед - господина е 1.800 вече. Докиказа, че е по-голямичък. Говорихме зараждането и ми каза, че щом съмраждаласекцио първия път, второторажданеможе да е нормално, но без обезболяващи. Акослучайноимало перфорацияна матката в хода на раждането да мога да сигнализир, защото бебето можелодаумре за минути. Та този довод ми беше достатъчен и щеси раждам секцио. Трябва да си избера дата  ooooh! Много трудно ми е да я избера. И се чудя и се мая кога да е - преди или след нова година. Страх ме е да не тръгне само, страх ме е да не го извадим прекалено рано, не ми се  карат празниците в болница ... не искам рожденният му ден да е през ваканцията и да няма кой да покани  newsm78
Доника  Heart Eyes багодаря. Ще ми пишеш за часа на срещата, нали? Мерси предварително, страхотнаси

# 267
Здрасти и от мен!

Припи ми се количка одеве и си угодих с две чаши, та познайте сега кой не може да заспи
 и кръстосва като сумнамбул из цялата къща! Shocked

Мама Таня и Зозима, кураж и дано скоро всички сте здрави и у дома си! Hug

Съни4, мисли положително, не се разстройвай, най-важното е да си спокойна и уверена че всичко ще е наред. Лошите неща се забравят, а хубавите остават! А и както писа Ралката най-много да имате двоен рожден ден! Hug

# 268

Добро утро и прекрасен ден на всички мили ЯНУАРКИ!!!!
Petinka82 честита девойка...
mama bobi  добре дошла при нас...вече ставате четитри мами с близначета...това е прекрасно...само дето едната се изгуби някъде и одавна не е писала...
Криси с теб сме всички...стискай кълки както казва Копривката и се пазете с бебка...
и пак един въпрос към mama Tanq...първо успех и на вас, да се пазите и да устискате до януари...но ми е интересно как се прави операция на неродени бебета...през плацентата ли???знам че въпроса ми е малко тъп, ама наистина не ми е ясно...
И да ви кажа за дрешките страхотни са...и аз мисля скоро да започна...
и един въпрос към опитните мами къде точно сте къпали бебето пъривте дни...банята ли топлите или в стаята в корито???
suny4 това, че споделяш чак сега за семейството си е много хубаво,защото въобще си го направила имайки предвид че повечето не сме разказвали чак толкова много...наистина сте прекрасно семейство...

# 269
Добро утро, мамета!  bouquet Хубав и приятен ден желая на всички.
Аз тази сутрин съм учудващо ранобудна, направо да не повярва човек. Wink
lorini, мерси за кафенцето, много добре ми дойде. Wink Хайде от мен да е нещичко за хапване, макар и по-калорично:

От мен силно стиснати палци и много положителна енергия за Мама Таня, Зозима и Криси. Пазете се момичета и почивайте повече!

Благодаря на всички момичета за отговорите, по отношение на това, какво се носи за бебето в родилното. Аз, живот и здраве всичско да е наред и да устискаме до края, мисля да раждам в частна клиника, така че първо ще се интересувам какви изисквания имат какво да се носи. От моя позната знаем, че си е носила само четка за зъби и чехли, но все пак имам време - ще се информирам по-подробно.

Пепка, чакам те като се освободиш да пишеш, че да се видим най-после. Hug

Общи условия

Активация на акаунт