С торта черпят всички ОКТОМВРИйчета добрички!

• 15 087
  • 285
  •   1
Отговори
# 15
Охх, Мечтание, настръхнах цялата. Това е ужасно #Cussing out ей, отвратителни простаци има, мислещи само и единствено за своя кеф. Къде си хвърлили мръсните спринцовки ooooh!
Дано наистина не успял да я налапа. Най-вероятно не е . Спринцовките май не са от любимите неща за лапане. Все пак стискам палци  fingerscrossed всичко да е наред.
На Джиджа предложението е  newsm74
Нашият хемоглобин е 120 .За деца е добре.

# 16
 Честит Рожден Ден  на Борис, на Алекс и на Преслав !!! newsm67
Последния нямаше да го позная- толкова се е променил и пораснал Hug
Меги,  виновна Blush
Депресия и пълна липса на вдъхновение Confused Плюс болен Стоян.
Гепи  го вируса с разстройството и повръщането и беше нещо страшно Sick. Така се наплашия милия- сега не мога да го отлепя от мен, само иска да го гушкам. Продължавам да го тъпча с Ентерол и Хумана Електролит.
Имаме си и първо зъбче и сега родата ми обяснява, че явно повръща от това- все едно на дъртите ни познати дето го изкараха тоя вирус им растат зъби Crazy
Изчезвам, че е голямо мрънкало.
За протокола - още не ходим.

# 17
bbibbi, повече никакви болести. То май на доста хора им растат зъби Laughing , заразно е Joy

Хайде качвайте снимки в албумчето за заглавната.

Аз качих  на Вили . Добре е на  снимките лицата на дечицата да са по-едър план, защото като се намалят няма да се виждат добре. Нашата снимка не е от най -последните /на 10 мес./, ама е в най едър план, та затова избрах тази. Вие си знаете Wink

# 18

Мечтание, на твое място бих питала педката...най-малко за собствено успокоение. Сигурна съм, че няма проблем, но аз така бих постъпила за да съм спокойна  Peace
биби, дано Стоян се оправи бързо и да минава тая вълна с болни бебоци. Може много да го морят зъбките  Rolling Eyes
Нина, малкия наистина мнооого се е променил и порастнал  Grinning

Крис го мъчат яко зъби...долните венци са се подули кат балони и му е много криво. Сега с Калгел-а се успокои...явно кътниците ще ни мъчат  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 31 окт 2008, 19:07 от Джиджа

# 19
Когато някой се занимае и отдели от времето си, за да промени първата страничка, не е редно някой да минава след него и да коригира тук там  Peace Картинките са запазени и ще са за следващата тема.

# 20
Меги и аз съм за  Hug тези дни като се поосвободя ще кача снимка на Мария...

# 21
Момичета, опитах се да вляза в общото ни албумче, но не успях Sad утре пак

# 22
  • София
Здравейте от една вече напълно ку-ку мама.
Първо: Кари е добре,ципата между горния венец и устната няма да се лепи , шие или нещо друго. Първо защото е вече прекалено късно, шие се първите 12 часа. Второ принципно и веднага да бях отишла пак нямаше да я шият.
Второ: Ортопеда ни е викал за да види свода на Кари, каза той на първия преглед - всичко е супер, елате преди да проходи. Е днес каза щом съм ви викнал преди прохождане, значи е било за свода. Сводът се е образувал перфектно, а малката според доктора вече ходи, но тя не се пуска от пръста ми, но пък го държи проформа.

Сега седя и се чудяяяяя коя снимка да избера  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 за колажчето.

Джидже, на нас ни помагаше повече ГЕНГИГЕЛ - два пъти по-скъп е но пък е два пъти повече количеството гел, та като ви свърши си вземи да пробваш. Отделно генгигелът е за дезинфекция на устата - сега мажа на малката раната с него.

Мишонка
- ех тази твар да полази малката красавица. Абе я ме слушай, явно имам шесто чувство - нали те питах първо да не я е полазила някоя гадина. Важното е, че млякото си го приемате вече, това ще мине бързо.

Мечтание, милата ти, направо голям ужас си преживяла, сигурна съм, че нищо му няма на малкия.  Hug Hug

Биби, най-гадно е да са болнички, но май трябва да се свиква ,че после с градината какво ни чака  ooooh! Айде да се оправя и да скитаме по младост, че изпускате страхотно време. За зъбите - аз се чудя Кари от кого се заразил  Joy Joy Joy голяма мъка са тези зъби, но при нас коликите бяха по-зле.

Пра ние сме с 113 и 109 (нали два пъти правих изследвания) и педи е доволна. Успех за бибата.

Имам чувството, че на улицата може да подмина някои от вас. Rolling Eyes
хахаха като вървя и аз се взирам в мамите с бебоци колкото нашите, а вече нещо не мога да определям въззрастта на бебетата, та познайте как се пуля насреща, но съм забелязала, че и други се пулят, та АКСИ НЕ СМЕ САМИ Joy Joy Joy За срещата не ме бройте- аз отивам към варна другата седмица.

Октомври благодаря за хубавата темичка, сега да влезе моля другият октомври и да каже, че не е забелязал промяната и не е искал да нарани първия окотмври  Joy Joy Joy Ей страшно сте готини, добре че ви има.

Рекламата свърши гледам филм. После пак

Последна редакция: пт, 31 окт 2008, 21:32 от meggyv

# 23
# 24
# 25
# 26
Хелоу мацки.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИН НА РОЗЕНШОН.ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ,МНОГО ЩАСТЛИВ И САМО РАДОСТИ ДА НОСИ НА МАМА И ТАТКО!!!

Да дам един бърз отчет,много нямам да пиша.Мила вече е със засъшващи пъпки,не й личат много,ама беше като нашарена.Снощи с батко бяхме на купон по случай Халуин,децата се забавляваха ,а ние майките се черпихме с винени сокчета Simple SmileДнес заведохме Мила в нашия мол,имаше тържество по случай Халуин,много деца ,забавления,Мила беше като разногледа,чудеше се къде по -напред да гледа,всички деца с различни костюми,имаше танци,игри,томболи.Беше весело.Ще кача малко снимки.
Меги-ти май си ясновидка нещо,верно ти ми каза,че може да е налазено,ама аз не вярвах. BlushБраво на Кари за устничката,ще й мине като на куче Simple Smile
ГЕНГИГЕЛ и аз имам тук,мажа и аз с него венците,ама нащо е течно,в шищенце,мажа с клечка за уши.Много е приятен и ефикасен.

Мечтание-ужас направо,просто нямам думи ,каква безотговорност тия хора,абе незнам,просто трябва не на 4 да са ни очите ,ами на 10.

Биби
-дано вече болестите ги забравите напълно,много неприятно когато е болно детето ти.

Ирен-дано Ванеска прояде,може би е моментно.Мила беше така до скоро.Ама тук от няколко дни да чукна,се храни доста добре.А днес за закуска й правих печен сандвич с шунка и кашкавал,нарязох й го и й го сложих в чинийка.Сама си го хапна,само аз й давах сокче с лъжичката.Страшно ми хареса как си хапна.Вече като голямо дете.Пробвай да й даваш самичка да си хапва нетечни неща,може да й хареса.Успех. Peace

Отивам да качвам снимки,а и ми се спи вече.Ако не заспа на компа ще ви пусна линк.Айде до утре.
Eто и снимчици от празника вчера и днес http://www.snimka.bg/album.php?album_id=175418&pid=8670888

Последна редакция: нд, 02 ное 2008, 06:22 от mishonka95

# 27
Привет Hug
Първо:

Честит рожден ден на Калин и на всички дечица, които празнуваха последните дни. Живи, здрави и много палави да бъдат. Да радват мама и тате!

Идеите на Меги и Джиджа са супер Peace Аз съм ЗА! Ще кача снимка за колажа в албумчето.
Мишонка, много готино парти. Браво за пъпчиците  Peace
Хелоу мацки.
Мечтание-ужас направо,просто нямам думи ,каква безотговорност тия хора,абе незнам,просто трябва не на 4 да са ни очите ,ами на 10.

Това е точно така. Направо да не знаеш от къде ще ти дойде изневиделица някоя беля #Crazy newsm78

Последна редакция: нд, 02 ное 2008, 18:20 от mimoza°

# 28
  • София
Запис и от нас!

Малко на патерици Честит първи рожден ден на Мария на Снежанка, Боян на Коки и Станислав на Мпулле! Да са живи и здрави!

Днес празнува Теодора-Клавдия на мама eliii.

А Калин празнува вече за 3-ти път  Joy

# 29
Честит рожден ден на Теодора-Клавдия на мама eliii nbirthday
Качих и аз снимка в общото албумче Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт