Махнете всякакви прегради, аз Януарче съм, прескачам сгради!

• 11 678
  • 277
  •   1
Отговори
# 30
Привет и от мен!!!

Вече 5-ти ден съм  Рим... обиколихме повечето забележителности, но днес ме лепна някакво разстройство и пазя къщата... ооох дано ми мине до утре, че не ми се мисли как ще се виси по летищни и самолетни тоалетни...  Sick

ПП Да Винчи, тая Италия май не ни се отразява добре  Confused

# 31
Добре де някой ще идва ли в Зоо-то  newsm78 Да знам дали да разхождаме голям ВЕско до там, или да остане с разходка в Костинброд  Confused

# 32
Алекс е при баба си и дядо си. Ако не беше - с удоволствие бих дошла.  Приятно изкарване в зоо-то. Hug

# 33
  • София; Дружбето
Давинчи, дано се оправиш бързо и другия път да си наваксаш с разходките в Италия.  Hug Hug
Времето се разваля и ме влече към леглото, но Миша не е на същото мнение Crazy

# 34

ПП Да Винчи, тая Италия май не ни се отразява добре  Confused

Определено Италия не е моята дестинация. Това ми е втората командировка там, като първата не беше по-различна.

# 35
Това са снимки с хубаво качество  Mr. Green
http://www.manana.snimka.bg/album.php?album_id=303757

# 36
  • София
manana, много ти е сладичък Цеци. Какво хубаво бебче. Пу-пу, да ви е жив и здрав.

Ние вчера ходихме в зоо-парка. Мая се впечатли от патките и маймуните като че ли най-много. Животните, които бяха по-надалеч, а не в непосредствена близост, май не ги забелязваше. После като я питах какви животни е видяла, първо викаше На (така нарича приятелката ми, с която ходихме там  Mr. Green) и чак после се сещаше за па-па и мау-мау.

Ноеми, браво, бе, жена! Как успяваш да четеш по нощите  Shocked Аз ставам сутрин 30 мин по-рано (т.е. в 6 вместо в 6:30), за да си правя гимнастиката и го считам за леко геройство от моя страна, ама ти направо ме разби  Grinning

DaVinci, жалко за Италия-та. Аз пазя толкова хубави спомени от там. А Рим е прекрасен. Setakap, благородно ти завидях, че си там сега.

# 37
Аз съм безнадеждно влюбена в Италия. Когато се пенсионирам ще (а, дано) живея в Перуджа, там е прекрасно и високопланинско. Жалко, че са ви се случили неприятности със здравето. Следващият път няма да е така Simple Smile

Като заговорихте за животни - Любо се страхува от всякакви без котки и птички. Нито кончета, нито понита, нито еленчета, да не говорим за тигър и лъв от зоопарка. Плаче и вика "айди" (хайде) да си ходим. Иначе знае кое как прави, но да е на картинка.

# 38
  • София; Дружбето
Ман, колко си свежа на изписването Grinning Аз изглеждам като бита на снимките, а ти направо сияеш Hug Hug Цеци е сладур и един пуфкав newsm30 newsm30

# 39
Цветке така е с второто  Wink С веско и аз изглеждах като пребита, а да не ти разправям как се прибирахме от болницата  Joy Мъж ми, майка ми и Веско в едната кола, баща ми и свекър ми с пътна помощ, а аз и свекърва ми с такси, щото аз можех само да лежа на една страна  Joy Така че не се притеснявай, а направо действайте с Вики за второ  Wink

# 40
  • София
Ние бяхме два дни на Витоша. Дани все още е доста хремав, щом вечер се налага да ставаме да капем капки, за да продължим със съня...сещате се. Хрипти като Дарт Вейдър.  Иначе е добре, весел, щастлив, дивее, щурее, научи се най-накрая освен да си слага дис в ДВД-то и да натиска play и е много доволен, че сам си пуска филмите.  Joy С една дума, ако го видиш как ни вдига на балон с белите пред 20 минути, никога няма да предположиш, че е болен. Ама като му чуеш хриповете и сочната кашлица, ще речеш, че е за болница. Всъщност, кашля 3 пъти на ден, ама какъв звук докарва... Confused
Утре пак сме вкъщи двамата , предполагам поне 3 дни още, докато спре да кашля.
Ман, наистина изглеждаш страхотно.  Peace Аз снимки от второто изписване нямам, имам след няколко дни от вкъщи, но се сещам, как се изглеждах - наистина след второто външния вид е много по-добър. Вероятно се дължи на вътрешния комфорт, вече няма никакъв шаш и паника, а само едно всеобхватно щастие.  Hug
Ниеми, аз съм изтървала, къде учиш сега? Аз планирам докторантура, в момента издирвам външен професор/така ми препоръчват/, за научен ръководител. Луд умора нЕма.  Wink

# 41
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Да не забравите - Ивонска е по БНТ след 15 минути - в 8.35 ще я дават на живо,даже и токчета си е сложила заради нас Grinning Grinning

# 42
Ще я гледаме Simple Smile

И да се оплача, Любо от вчера е с разстройство  Tired

# 43
  • София; Дружбето
Тъкмо мислех да излиза, но ще я изчакам Simple Smile
Анджи, да не е оня гаден вирус. Дано е моментно неразположение.
Ние пак сме на ясла и Миша пак орева света. Тази седмица я искат до обяд, но ще настоявам в четвъртък да я оставя за цял ден, че така ще ходи на обяд до края ня годината

# 44
  • София
Добро утро и успешна нова седмица на всички! Simple Smile

Аз вече съм на работа и няма как да гледам Ива на телевизора, за това очаквам преразказ в реално време и линк за довечера да я изгледам! Praynig Моля!

Общи условия

Активация на акаунт