Махнете всякакви прегради, аз Януарче съм, прескачам сгради!

• 11 685
  • 277
  •   1
Отговори
# 15
Ним, искам да споделя как правим компресите на Ники с риванол - като напоиш памука го увивам около крачето със стреч фолио- срежи колкото ти трябва на ширина. Това е гениалната идея на мъжа ми ,но върши чудесна работа. Не се изхлузва от крачето и не му стяга на детето. Най добре е да го направиш вечер преди лягане и да стои цяла нощ - това вече е докторски съвет.

# 16
  • София

.......
ПП А какъв празник е днес  Rolling Eyes
Ох, не ми отговаряйте, загрях  ooooh!
Така или иначе, потърсих отговора  Wink http://calendar.dir.bg/inner.php?d=1&month=11&year=2008& … sid=&eid=6624
Беше  полезно и за Криси да си разясни - учители, будители.... Rolling Eyes

# 17
  • София
Запис и от мен.

Днес Симона е добре, явно е било реакция на ваксината. Още седмица си е у дома и после на ясла.

# 18
  • София
 newsm24 Drunk newsm19 #Silly

ПП Мадан в картинки  tooth

# 19
Ивееееееееее, и (да се чете родопска гайда)  Simple Smile

# 20

Я, имало още кърмещи тук. Селма, а ти продължаваш ли?
   Продължавам.Но виждам и аз лека светлинка в тунела,относно отбиването. Simple Smile

# 21
Здравейте момичета!  Heart Eyes
Снощи се върнах от една кошмарна 3-дневна командировка в Италия. Градчето, в което бях беше страшно красиво, но куп неща ми попречиха да се насладя на красивата природа и интересните лекции. Първо пътувах половин ден, с прекачвания, след това рейс и влак. Времето беше ужасно-не спря да вали и беше около 9 градуса. За капак, тръгнах от тук с цистит, който се  влоши по време на пътуването и докато стига до хотела, вече пишках кръв. Добре, че имах антибиотик за два дни, та закрепих положението докато се върна.

Желая ви приятна вечер и много-много здраве.

# 22
  О,ДаВинчи горката! ooooh! Хубавото е само,че не кърмиш и можеш спокойно да се лекуваш с каквото и да е.Дано оздравееш по-бързо!Цистит е много гадна работа.... Tired

# 23
manana, много са сладки малките!

DaVinci, много гадно. Дано всичко отшуми!

В Родопите изглежда много весело и приятно! Освен да се присъединим!

# 24
Стига сте спали бееее!  Добро утро!
Ники е при баба си а аз се надигнах в 7,15. Не е ли малоумно, а? Rolling Eyes

# 25
# 26
  • София, Лагера
Ха добрутро!

Малииии, ДаВинчи, егати късмета! Ха дано следващия път да не е така  Wink (щях да пожелая друго, ама нали вси че кълвете, че само за мъже мисля! Mr. Green)
Еййй, ама какви майки кърмачки героини си имаме! ... и на мен понякога ми е мъчно, че не мога да си кърмя малкото, отбих го още на година и 3 месеца, когато почнах работа.

И аз като Лила напоследък много работя и съм се сдухала. Прибирам се в 8 почти всеки ден. За капак си навивам часовника и ставам посред нощ (в 3) да чета... ако щете, смейте се, но и домашни пиша...  Crazy... а това от шести клас не съм правила! В УНСС рефератите бяха на copy-paste, но тук номера не минава.

Пресиян нещо се разсополяви, та реших да се възползвам и махнах биберона. Много лесно свикна, за моя голяма изненада. Само дето заспива в 10 вечерта и става в 8  Tired къде ми отиде поспаливото дете?

# 27
Стига сте спали бееее!  Добро утро!
Ники е при баба си а аз се надигнах в 7,15. Не е ли малоумно, а? Rolling Eyes

smile3527
    Успя ли поне да направиш нещо полезно за себе си за тези 2 часа? Laughing

# 28
  • София; Дружбето
Мен ме надигнаха в 7.30 искам не искам Mr. Green Времето май пак ще е дубаво и ще се разхождаме повечко, че утре на ясла и ми е свито сърцето и искам да си изкара хубаво днес Crazy Ако ще ходите в зоопарка - много здраве на маймуните Whistling

# 29
  • София
Привет, мацки!  Hug
Ние отпадаме за зоо-то - Мими кашля сочно и не можем да дойдем. Сега прилагам рецептата с лука. Дано подейства.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт