Махнете всякакви прегради, аз Януарче съм, прескачам сгради!

• 11 687
  • 277
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Минавам да ви нацелувам он-лайн и да споделя, че снощи, в следродопско възстановяване, заспахме двамата с Шош в ... 19 часа....  Embarassed но пък днес ми идеше да си скоча след сутрешния блок на Канал 1 - бях умерена и дефинирана, по-добра от ВВТ-то...  Flutter

За протокола: Шош още влачи некви остатъчни сополи и мокра, откъртваща кашлица 2 пъти дневно...  Tired Но е здрав и пакостлив, най-често твърди, че к'вото-и-да-е "Не може"!  ooooh! Crossing Arms След ролята си на малък прилеп за Хелоуин, се е научил да хрипти тематично "Ххххххххххххх" на поканата да уплаши някой.  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

Някой ден, ако надвия добре (от)гледания си мързел, може да кача снимки...  Sunglasses

# 61
# 62
Иве, беше чудесна и делова. Жалко, че отделиха сами няколко минути на дебата. Но ти набираш скорост  Hug

Целувки на БатШош  Heart Eyes

# 63
Иве, Шош е много сладък прилеп (Батман  newsm78). Имам чувството, че е най-малкия в Пумпелина  Heart Eyes

# 64
ivonska,  страхотни снимки! И колко весел изглежда Шош!

Setakap,
добре дошла!

Анджелина, бързо да му минава на Любо!И на всички останали да им спират вече сополите и кашлиците, че умориха майките си!

# 65
  • София
Иве, Шош е много сладък прилеп (Батман  newsm78). Имам чувството, че е най-малкия в Пумпелина  Heart Eyes

Имаше едно момиченце, но нещо не го виждам напоследък...  Thinking Те много са си у дома заради вирусите, често са 2-3 деца...  Crazy

# 66
  • София; Дружбето
Къде изчезнахте всички. Като няма новини за бебета и никой не ще да пише Laughing
Абе Мимито нещо ми се губи от  отдавна Rolling Eyes

# 67
  • София
Добра ви вечер. Тука съм, ама ми е едно сълзливо и ревливо и няма за какво да пиша. Все още ми е трудно отделянето от Симона, все си повтарям, че за нейно добро го правя. Ама пак не ми е лесно.  Rolling Eyes Май тя се справя по-добре от мен. А и баба й ме дразни, ама за момента това ми е единствено решени, по-нататък ще го мислим...

Аре изсипах се.

# 68
здравейте мили мами-приятелки!

не съм писала отдавна по семейни причини!  Wink

Имах един прекрасен уикенд! Метнахме се четирима приятели и отскочихме до Солун! Времето беше прекрасно! Морето приветливо! Солун много спокоен, а вечерта страшно купонджийски! С няколко въздишки - прекарахме си замечателно! Вече планирам кога ли пак ще се наканим да повторим този тур!

Ним, започнах да пиша този пост, след като прочетох твоя! Разбирам те напълно! Аз преживях тотален шок още когато ми се наложи да работя, когато Давид навърши 1 г 1 м.! Много е тежко и въпреки, че всичките ми приятели с по 1-2 деца ме убеждават и до днес включително, че децата се чувстват добре при бабите си и че това че плачат и ни се сърдят е опит за манипулация - аз се чувствам сълзлива също! Даже днес ми беше много тежък ден! Давид май си кара доста сериозен детския пубертет и то по-спецялно в мое присъствие! При баба е страшно послушен спинка цяла нощ без да се събуди, хапва добре, весел е! А при мен има страхотен обрат - плаче за всичко, тръшка се отмъщава ми, опитва се да ме удря, не желае да се преобличаме, да сменяме памперса, абе всяко нещо ни е се получава със страхотно усилие!!! Сърди се на мен за всичко, например баща му му се скара и той идва и ме удря мен и ми казва - мамо пачи! а преди не беше така! Имам разбира се обяснение за тези неща, може би го е страх да не го оставя отново, живее определено в страх и напрежение и вместо да си прекарваме пълноценно дните заедно той реве и се тръшка за всичко! Сравнено с други наши приятелски семейства ние оставяме Давид най-малко при баба! А майка ми е прекрасна и страшно добре го гледа! По някога се чувствам в безизходица, добре че накрая всичко се оправя и сигурно не сме само ние така, но имам нужда да го споделя с вас! Търся начин по-ведро и спокойно за преживеем този период! Дали не греша нещо! Споделете опит! ще се радвам ако ме посъветвате нещо! Побвам всичко да се държа по-строго, да му се сърдя, с добро, ... какво ли не! явно ще трябва да мине тази възраст! ох и аз се изсипах...

Времето е прекрасно! Дано се задържи още дълго!  Hug и лека вечер на всички

# 69
Ние сме с Любо на компа  Tired Не помня вече колко памперса смених. Ужасно е подсечен, милия  Sad

# 70
Ние сме с Любо на компа  Tired Не помня вече колко памперса смених. Ужасно е подсечен, милия  Sad

Нашето разтройство май се оправи най-вече от капките Биогайа...  5 капки на ден, половин час преди храна  Peace

# 71
Вчера Дара спеше като отидох да я взема. Бях там когато се събуди и веднага я гушнах, но тя ме изгледа странно и протегна ръце към майка ми... изобщо държеше се с мен като с чужд човек! Естественно след 2 мин. се разсъни и така се вкопчи в мен, че и сега сме като слепени  Party
Бебешка им работа... не взимайте навътре подобни изпълнения  Peace

# 72
Горкото  Sad Да минава бързо.

# 73
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Добро утро мами Hug

Днес имам нужда от вашата мисловна подкрепа - днес е голямото откриване на Защитеното ни  жилище  " Заедно" което, Движение на българските майки с партньорите ни от архитектурна компания АДА построихме с невероятни усилия. Резултата е страхотен - от нищото се направи една страхотна,2-етажна сграда, обзаведена модерно, и всичко това с помоща на много добри хора, само с  дарения, и с безвъзмездният ни труд на всички Grinning  Не мога да ви опиша ,какво е усещането, да видиш как една идея се превръща в реалност, без предварителен бюджет Peace Сега започва най-трудното - социалната дейност - от вчера вече са настанени 6-те момчета-първите обитатели на жилището, с които предстои много работа, да се научат да бъдат отговорни,свободни и щастливи граждани, които да имат професия,занаят, и които да знаят ,че те също са част от нашето нормално общество Grinning Предстои още много работа, но първата стъпка е направна - жилището е налице  bouquet  И днес е откриването, посрещането на всички дарители,хората ,които повярваха в нас и подадоха ръка, и се чувствам много развълнувана,обхванала ме е предстартова треска Flutter След малко тръгвам към с.Гурмазово, предстоят последните приготовления,почиствания, и подреждания, цялата треперя от предстоящото събитие, и наистина имам нужда от мисловна добра енергия-знам ,че вие това го можете  bouquet
 #2gunfire

http://www.podslon.org/ - тук можете да видите,за какво говоря Grinning Хрърлете по едно око на новините довечера, ще го отразят Peace

Ним,Джиндж - относно поведението на малките ни талибани - и двамата ми младежи - Алекс и Ники, в мое присъствие стават неразпознаваеми - става едно лигавене, пищене, викове, боища,всеки идва да се оплаква на мама, или си го изкарва на мама/ с шамарчета Crazy/, мама е или най-добрата,или най-лошата - аз съм виновна за всичко ooooh! Mr. Green Когато са с майка ми и баща ми, са едни много добри,послушни деца, с режим на хранене и спане - появи ли се обаче мама - става една голяма лудница Mr. Green

Това го отдавам на факта, че в присъствието на мама,се чувстват някак си различно и специално - показват любовта си по странен начин, и цялото това  суетене, иска да каже  Мамо,обичам те, - и знам,че с тебе мамо,мога да си правя,каквото си искам, и колкото и да ми се правиш на строга, ти си ми майка, и ще разбереш Mr. Green И когато вчера си говорих с моята майка, и и разказвам как децата ми са навлязли в някакъв страшен за мен период - постоянно се карат,бият,дразнят,пищят и реват - тя ми каза - "Е, Мерка, сега започва и още много време ще е така - търпение " - вярвам и ,две деца е отгледала, със същата разлика в годините,така че,изваждам от торбата търпението и ще видим какво ще стане Hug

И за края ,поздравявам себе си и всички вас с любимата ми песен : http://www.youtube.com/watch?v=dEruDTulDgw

# 74
  • София
Магнолия, браво за всичко, което  правите за децата! Наистина голямо БРАВО от мен!  bouquet

Джинджър,  Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт