Отговори
# 60
Десита, ние сме с гъбички:

В устата мажа с Дактарин 5-6 пъти на ден, слагам и на биберона да го смуче и поглъща. Устичката я чиста веднъж дневно с марля със сода.

Долу: Клотримазол 3 пъти на ден се редуват с Тридерм 2 пъти на ден.

Можеш да даваш и нормафлор или лактофлор за възстановяване на чревната флора, в края на крайщата гъбичките идват от там.

В проходилка Алекс си седи, много се кефи. С Мая бях против, с Алекс съм за, че ръцете ми направо оттекоха  Simple Smile Даже вече се понаучи да я използва  Crazy

# 61
Честити месечинки на всичките бебоци!
За нощното хранене -премахнахме го още на третият месец,т.е.самичка спря да се буди.
За местното пюре-хапваме го от петият месец.Та в този ред ето и нашият режим:събуждане към 8ч.и закуска попара/много я харесва/,обяд-12ч.редуваме местно пюре и зеленчуково с жълтък,следобедна закуска-16ч.пак редуваме каша и плодово пюре,вечеря-20ч.любимото мляко.Това е нашият режим.
В количката-стоим изправени.
АА да имаме си и зъбче още от миналата седмица.
Някой беше писал да пиша по често и на мен ми се иска,но през деня на работа,а вечер сами се сещате с тези две дечица.Та се опитвам да открадна през работно време да ви драсна някой ред.
Успешен ден мацки и целувки на прекрасните бебоци Hug
И не на последно място поздравления за темичката,страхотна е   bouquet  bouquet  bouquet

# 62
Такаааааааааааааа smile3508 запрятам ръкави и ви почвам, че имам да наваксвам. Напоследък от липса на време само реплики подмятам, ама сега гледайте само к'во ви чака. И малкото приспах по метода на Сиси, че нещо ми се дърпа напоследък (с цица в устата и го разхождам из къщи). Мноооого бързо става.
Ех, да се похваля първо: разкарах две от задачите си и малко ми просветна пред очите. Наспах се добре тази нощ, че ми се събираха няколко, в които бачках. И сега съм свежа като морковче. Grinning
Хикси, да не си пийвала по бреме на бременност, че такива умни ги раждаш?! (по повод една тема, дето четох наскоро) Браво на синчетата ти!
Емма, аз от две седмици си го возя седнал и ей, хора, родих се! Пак изполваме количката и човека се кефи и гледа. Обърнах го по посока на движение и всички кучета и гълъби се радват на Калояновото внимание. Grinning
desita79, дано се преборите бързо с гъбичките!
Лурдес, знам за какво говориш (за разходките)smile3521, пробва ли да я возиш седнала? За другите изпълнения ти съчувствам.
oncheto, здравей  !  bouquet Още не съм въвела месо, за жълтък да не говорим.
Хриси, май не е мястото тук, но всепак да кажа хубави статии и това на снимките е Марти, нали?
Хелън, то както е тръгнало към годинката ще се отучваме май от нощното хранене. Поне майки с подобен опит това са ми споделяли. А цаката му е няколко нощи рев при таткото- той със слушалки, майката реве в другата стая. Това от една позната. На мене ми е много драстично... С първото отучването го направихме след втория месец и ни коства двайсет минути рев.
milena1976, ей за това говорех! newsm10. Много  хубаво пролетно цвете в тази есен!!! smile3503
vercho, благодаря ти. Знам , че има време за всичко, но като ти броят залъците си е кофти. Много романтичен твоя мъж! Между другото едно време когато спираха тока си правехме китарени партита на свещи-татко свиреше на китарата. От тогава датират и моите музикални наклонности. За съжаление сега китарата ми прашясва. А и моичкия не се трогва от музикален поздрав.
Стига толова, а? Хубав ден и големи Hug

# 63
Ясминче, може би вашият случай не е такъв  Hug
Аз направих някакви асоциации, защото това бебче получи проблема през четвъртия месец и диагнозата му не беше алергия, а нещо като колит, заради дразнещите храни на майката (бебчето беше само на кърма)  Rolling Eyes Но аз нямам понятие от медицински работи, така, че не се оповавай на моето мнение , най-вероятно не е така, а и вашата докторка, все пак, със сигурност разбира много повече от мен Hug Дано се оправи Невенка бързо , прегръдки и за нея  Hug

# 64
Хелънче, много мерси за подсещането. Тъкмо се чудех къде да замъкна таткото, а с него сме големи фенове на U2. И една от личните ни цели, да не кажа мечта, е да отидем на техен концерт. Но съм сигурна, че ще стане.
Конкретно на въпроса ти - Не, не съм чула кърмаче само да се откаже от нощното кърмене, даже напротив, чувала съм, че заради зъбите дори започват да се будят или увеличават броя.

Ivane - много се радвам, че са ти харесали статиите. Да, Марти е, както и моите цици  Mr. Green

А за Камен Донев, знаете ли дали скоро пак ще има подобен моноспектакъл, или нещо подобно?

# 65
Добрютро!
Имаме си зъб! Показа се на 30.10. Венецът беше побелял няколо дена преди това и Марта беше адски неспокойна - будеше се нощем с плач, което е необичайно за нея. И накрая проби, ама се вижда все още много слабо, като една резка във венеца.
Такааа, ние отдавна не сме се отчитали - миналата седмица бяхме на консултация - 8340 (+ 240 г) и 70 см (+3). Вече въведох йогурт, много се харесва. Следобед редуваме - един ден каша, следващия плодов йогурт (купувам на Овко). А онзи ден дадох и малко сиренце (взех козе за начало) в зеленчуковото пюре, добре го понесе. Днес отново ще сложа. КАто посвикне, ще включа и глутена под формата на попара. Теди много обичаше попара докъм година и половина - две. Сега обаче не ще и да чуе  Sick
За нощното хранене - Марта сама се отказа преди около месец и половина и започна да се буди чак към 5:30-6, 6:30 ч, но докъм 6-ия месец се будеше по веднъж нощем. Но тя е на АМ все пак. Имам приятелка, която все още кърми по 4-5 пъти нощем вече почти двегодишната си дъщеря и това много я изтощава. И ви съчувствам , момичета. Знам какво е човек да не се наспива системно... Дано пък скоро да сменят режима си бебоците и да поразредят буденията.
sisee , впечатляващо. Ама как си се сетила да снимаш  Laughing, аз сигурно бих хукнала към банята да мия Joy
Емма, аз вдигам количката вече напълно седнало положение, защото ако е в полуседнало, Марта сама се надига и ме е страх, че може да се катурне. Иначе тя не успява да седи сама дълго време, ако няма опора.
Гърне няма да вземам още, защото, както казва уважаваният от мен д-р Додсън, у децата ненавършили годинка не могат да се създават такива навици.
Aquariel , изглежда Габи е по-добре. Дано да се оправи напълно много скоро!
doly_dog  , и Марта се навежда напред да си пипа крачетата, ама не ни е казала нашата педи нищо по този повод, то не че сме и питали, де. Но кое може да се изкриви - крачета, гръбче?
Хайде хубав ден от нас   bouquet

Последна редакция: пн, 03 ное 2008, 18:18 от Тодоран

# 66
vercho, благодаря ти. Знам , че има време за всичко, но като ти броят залъците си е кофти. Много романтичен твоя мъж! Между другото едно време когато спираха тока си правехме китарени партита на свещи-татко свиреше на китарата. От тогава датират и моите музикални наклонности. За съжаление сега китарата ми прашясва. А и моичкия не се трогва от музикален поздрав.
Ми то с тия 1000 техники - TV, PC и тн - ще забравим да си говорим Confused Те за тва едно време са били толкова по-романтични хората Grinning Сега всяка вечер ни спира тока по няколко пъти. Да видим това до какво ще доведе Grinning

тодоран, честит ви зъб Hug айде сега още 19! Shocked Joy

хриси, май дават "Народно творчество" на Камен Донев в сатирата, ако се не лъжа Peace Вижте и това

# 67
Здравейте и от нас!

Честито на всички месечинки днес!  Hug

Честито зъбче на Маги и на Марта  Hug

Ние днес сме на лекар за ушето, малко ми е притеснено, защото не е спряла да се чеше и най-вероятно не и  е минало  Cry  Sad

Hrisi супер са- както статийте, така и снимките! Браво на тебе!

Лек ден и приятни разходки!

А исках само да добавя че има кърмачета които сами са се отказали от нощното хранене, според мен всичко е до бебето  newsm78

# 68
 hahaha

Хикси, да не си пийвала по бреме на бременност, че такива умни ги раждаш?! (по повод една тема, дето четох наскоро) Браво на синчетата ти!

Joy Joy Joy
Ivane, ей тука ме хвана неподготвена.  Честно и без бой си казвам, че вечер зимата съм первала по чашка от винцето на тако ми, а лятото по чашка бирка.  Wink Ама не знаех, че има такава връзка- ти ме изуми  smile3556
Ясмина , ми падах си по математиката, но до определен момент.  Embarassed Дано сега поне не се развият нещата по същия начин и с Теодор.  Rolling Eyes Мина ли разстройството на Невенка?
Миленче, много ти се радвам- ама пусто кат не ми се отдава да си почина и така...  smile3538 А Мария е много сладка с тая сериозна муцунка.  Laughing
Хелън, незная за такъв случай...  newsm78
anilinda, дано да се оправят нещата при теб без да се налага да спираш кърменето.   Praynig Hug
Акварелче браво на Габка за музикалните предпочитания. smile3501 Ама ше требе да се нагаждат, ако рече да се събират да куфеят заедно със Стефко, щото той пък е фен на ....  българската народна музика.  Oha!
Айде стига толкова, че на ранина почнах да пиша тоя пост. Диването вампиряса в 4:30 часа и сега втори предиобеден сън пере, пък аз се къпах че да се освестя малко  Crazy

Сесията Ви изтече докато пишете съобщението си. Моля, опитайте отново.  newsm65

# 69
Хикси, заповядяй! цък

# 70
Забравих да кажа че Мимето е супер на снимката  Hug

Мерси Хикс, ние също я обичаме бе, ще се спогодят, може да редуват джангър и бг  Mr. Green Браво на момчетата ти, все така да те карат да се гордееш с тях  Heart Eyes

# 71
Добър денннн!

hrisi-pisi за каква статия става въпрос newsm78
milena1976 и аз от кога се каня да пльосна Даниел върху нападалите листа в нашия парк и да го наснимам едно хубаво,но все не се престрашавам като го знам той какво тревопасно е..докато се усетя ще е изял няколко листа CrazyМного красива снимка на Мимето Hug
Emma от доста време го вдигам седнал в количката на 90 градуса и обръщам коша в посока на движението...определено има резултат Peace

Имам питане към вас....Кога мислите да купувате столче за колата??? На Дани коша освен,че му омаля,ама и той постоянно се надига до седнало положение въпреки,че здраво е закопчан с коланите ooooh!сериозно се замислям вече да го сменяме този кош!

# 72
Здравейте набързо,
пак ще сме на лекар, че и разстройство има, ушите му са му все в ръцете, температура....  Mr. Green
А иначе вчера се повеселихме на сватбата на едни мног близки приятели Simple Smile

# 73
  • Добрич
Здравейте банда!

Танцен,дано не е нещо сериозно Praynig

Сисе,ние от два месеца вече си ползваме столчето без проблем..налага се,много сме дълги-75см Shocked

Акварелче,стискаме палци на нашата хубавица!

Честити зъбки и месечинки!

# 74
Здравейте,
и аз имам едно априлско момче и бих искала да се прибавим към групата, надявам се че не сме
закъснели много. Синът ми е роден на 3.04.2008г. в 12:13 ч., 3,600кг. и 53 см. От 3 седмици ние също имаме две зъбчета, които си растат заедно.
Искам също така да споделя с вас, че не се спира и за 1 секунда щом отвори очички. Всичките ми опити да му създам някакъв режим от 1 ден до сега са неуспешни. Има вечери когато заспива в 9ч, но и такива когато играем до 1,30ч. Аз ли съм лоша майка или просто Стели си е такъв? за анкетата, дори немога и да си го представя да не се събуди бечер.  как бих могла да сложа снимка на Стели?

Общи условия

Активация на акаунт