Така де, що да се набутва излишно за нова. На банковата и сметка мнозина биха завидяли, изключително богата е. Но наистина при някои хора мизерията е повече душевно състояние
Помня как се скарах на една продавачка, че ме мами - толкова не ми се вярваше, че е истина. Ужасно скъпо е. Храната е основното перо в семейните бюджети, затова не мисля, че изобщо е удачно да сравняваме с други държави. Извинявам се за намесата и аз всъщност.
.
Като знам само колко са обогатяващи т.нар. мероприятия... чиста проба парвенющина. Аз съм по стойностните неща. И да, храната е едно от тях. За другите няма да ти говоря, щото няма да разбереш. Чети си книжките и си мисли, че те обогатяват 
Като знам само колко са обогатяващи т.нар. мероприятия... чиста проба парвенющина. Аз съм по стойностните неща. И да, храната е едно от тях. За другите няма да ти говоря, щото няма да разбереш. Чети си книжките и си мисли, че те обогатяват 
Препоръчани теми