И НОЕМВРИ нека да е лесен ... като песен

• 23 415
  • 464
  •   1
Отговори
# 120
Зори, честит рожден ден, от сърце ти пожелавам много здраве, много късмет и много любов, двамата ти мъже на ръце да те носят, а на Жорито му пожелавам много скоро да му подарите една или две сестрички  Hug Hug Hug

# 121
ЧРД, Зори. Пожелавам ти от всичко хубаво по мнооого. Бъди щастлива smile3525.

# 122
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЗОРИ! - Здраве, щастие и много любов!

# 123
angels_zg, честит рожден ден! Бъди здрава и много щастлива  Hug

Бени, дано се оправя Марти бързо. Аз сега прочетох, нямаше ни събота и неделя. Вики винаги кара вирусите с повръщане посред нощ. Слагам и свещички Вомакур 40. Когато повърне повече от 3 пъти ходим в една частна клиника, бият деган и спира. За разстройство и давам оризова вода, но тя естествено не я харесва и пие по малко. Опитвай да му даваш водичка, солети, бисквити, картофи, ориз. В никакъв случай не давай кисело мляко. Вики пие сутрин, обед и вечер и като е болна е много неприятно, че не може да и давам. Но веднъж реших да и дам и както беше спряла да повръща почна отначало....

фивчеHug Нормално е мислите ти да се лутат и да си задаваш въпроси, в чиито отговори никога не може да си сигурна. Не бих могла да ти кажа, че си силна и трябва да вярваш в мечтите си, защото в действителност не знам в този момент колко си силна. Случвало ми се е веднъж... на теб 3 пъти... Сигурно си задаваш 3 пъти повече въпроси, и 3 пъти по силно се съмняваш... Но живота е пред теб , а ти си борбена и знаеш какво искаш!
Мъжете не усещат бременността както жените, затова и преживяват загубата различно. Важното наистина е, че сте заедно и се обичате.
За изследванията нямам представа. Но си мисля... Този доктор ,който ти е правил кюртажа, не е ли видял каква е матката? Нали я изтеглят и я оглеждат  Rolling Eyes
Хубава седмица на всички от мен   bouquet

# 124
Честит Рожден Ден, Зори! Здраве, късмет и много усмивки!   bouquet

И аз да почерпя, че днес любимия е рожденик.

Hug на всички

# 125
  • София
Честит Рожден Ден, бъди щастлива и винаги толкова топло усмихната. Време ви е скоро да се заемете с направата на девойка, също толкова хубава като Гоги.

Не мога да ви изчета, но пък за сметка на това ми липсвате и ви обичам.

# 126
Малко късно се включвам, ама сега чак насмогнах...нищо, още е 10.11.

Честит рожден ден, Зори! Бъди здрава и усмихната, нека късметът и любовта да са винаги с теб.

Лейди, новините са страхотни, дано скоро да се гушкате с малката Мишка.

# 127
  • София
много ви благодаря ,милички!

Bori-Ana ,чест празник и на твоят мъж,да е жив и здрав!

# 128
  • София, "Младост 3"
честито на празнуващите, да ме прстяттези дето на патерици
липсвате ми и ви мисля

Фивърче, за теб много мисля и те прегръщам и ...не знам какво да ти кажа да те накара да се усмихнеш поне за миг...

на всички други също много прегръдки и вас ви мисля
МЯаргарет се изгуби сега като се замислих и Ясна...някакво инфо дали са добре или аз просто не съм ги "срещнала" тук?

# 129
  • София, "Младост 3"
също Силвето и Асето се губят...

# 130
Честит имен ден на всички празнуващи днес
Светле, да ти е жив и здрав батко Вики да е прилежен ученик и много помагащ батко  Hug Hug Hug

# 131
  • София
Честит празник, милички!Нека св.Мина закриля семействата ви ! Hug

Светле,да ти е жив и здрав Вики,много щастливо детство и сбъднати мечти! Heart Eyes

Глори,не забравям и твоята мила Вики. Flowers Rose Flowers Rose

# 132
  • Sofia
Хубав семеен празник на всички ви!!!  Hug  Heart Eyes   bouquet

http://images.google.bg/imgres?imgurl=http://www.bgreporter.com/ … gbv%3D2%26hl%3Dbg

# 133
# 134
Честит празник, милички!Нека св.Мина закриля семействата ви ! Hug

Светле,да ти е жив и здрав Вики,много щастливо детство и сбъднати мечти! Heart Eyes

Глори,не забравям и твоята мила Вики. Flowers Rose Flowers Rose

Peace

Шерче, и на твоето послушно Викенце много целувки.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт