И НОЕМВРИ нека да е лесен ... като песен

• 23 420
  • 464
  •   1
Отговори
# 135
    Честит празник на празнуващите днес! Нека св. Мина  пази и закриля  всички нас !

Вихрогонче
,аз съм ходила в този манастир св. Мина .Много е хубав наистина .Някакси ми подейства както при Ванга на Рупите презарежда ,чувстваш някакво вътрешно спокойствие до като си там .

# 136
  • Sofia
    Честит празник на празнуващите днес! Нека св. Мина  пази и закриля  всички нас !

Вихрогонче
,аз съм ходила в този манастир св. Мина .Много е хубав наистина .Някакси ми подейства както при Ванга на Рупите презарежда ,чувстваш някакво вътрешно спокойствие до като си там .

и аз съм ходила там
много, много ми хареса
смятам да накарам милото да идем отново някоя събота или неделя

# 137
  • Варна
Здравейте милички!
Майка ми има днес имен ден, а аз въобще незнаех, че е празник днес.
По добре съм, ужасно много момичета ми пишат и ми дават съвети за лекари и изследвания. Като цяло разбрах, че най-големите специалисти са в Майчин дом София. Имената на д-р Виолета Димитрова, д-р Карагьозова, д-р Тюфекчиева и проф. Кременски ми ги споменават като най-добри. А за имунологични изследвания доц. Конова в Плевен. Пишете ми и вашето мнение какво е за тези лекари.
Позволявам си да копирам част от лс на едно от момичетата, които ми писа: "Когато лежах втория път за задържане в Майчин дом - София на 10 етаж попаднах при доц. Виолета Димитрова - страхотен лекар - прави фетална морфология, амниоцинтеза, за серклаж не съм сигурна.
Имаше тогава в отделението една жена с три аборта, четвърта бременност - за която лежеше на едно специално повдигнато в долния край легло, така че да няма никакъв натиск върху шийката. Не ставаше изобщо - майка и се грижеше за нея дори за ходенето до тоалетна. Единствено веднъж седмично я караха на количка до ехографа. Беше стигнала до 7 месец - не знам по-нататък какво е станало, но общо взето беше с добри прогнози. "

Ако трябва и това ще направя при евентуална следваща бременност, само и само да има щастлив край.

# 138
Честит празник на всички именици!  bouquet

Фивър  Hug Hug

# 139
doh Как съм могла да пропусна и другите Викенца, Шерче да ти е жива и здрава
Глори и за твоето Вики  Flowers Rose Flowers Rose

Фивърче   Hug Hug Hug миналата  година като ходих на ФМ , бях при Димитрова, ако ми разрешаваха да пътувам и тази пак при нея ще отида. Изключително внимателна и подробна лекарка, която търпеливо отговори на всичките ми въпроси. За нея се записва час поне месец предварително

# 140
  • София
Честит празник на св. Мина! Нека поддържа топлотата в семейните огнища!

Изобщо не съм знаела, че днес Викитата празнуват. Embarassed

Честит празник на всички с това победоносно име!  bouquet  Вики на Светлето Heart Eyes, Вики на Шерката Heart Eyes, Вики на Ради Heart Eyes,........ако има и други!

Глори, и на твоята Вики Heart Eyes , където и да е! Praynig Hug

Ние днес правим 13 години откакто сме се бракували! Mr. Green Тогава тази дата основно гласеше, че 45 години стигали... Mr. Green

# 141
  • Варна
Честит празник на всички Викита! Да са живи  и здрави, все така обичани! Една моя обичана приятелка се оказва също именничка.

Анджи, честита тринайста годишнина от сватбата и успешна четиринайста година от брака!   bouquet

КикиНики, да споделя, че случайно попаднах на снимки на твои гоблени. Страхотни са, пръстите ме засърбяха да ушия и аз едни такива чудесни котенца!

# 142
  • София
Честити празници на всички Вики-та и Аги още сто години да празнувате годишнините си.  Hug  Heart Eyes
Наша Лорка е бърборка, така сладко вика и си пее, че ни пълни душата.
А що се отнася до мен, аз съм сдухала тотално, като са ме обзели едни страхове и лоши черни мисли... .  Sad
Нека днешния празник спомогне за благополучието на всички ни. Св. Мина е Лориния светец, много ни е скъп.
Миналата година ходихме до манастира 10 срещу 11 Ноември, и на 25 разбрахме чудната новина за Лора.
Тогава татко и ми подари тест за бременност , и аз му върнах жеста с двете чертички, още го пазим. Много ми е мил
днешния ден. Снощи пак посетихме манастира, но този път бяхме трима. Имаше литургия , и опашка за свещи.
Нещото което ме вбеси  беше това, че се изредиха едни лелки, които като почнаха диктовката на имена на всички от "блока",
изобщо не се съобразиха че на опашката има толкова чакащи. Грехота е на празника да се държиш по този начин. Сигурно и аз не съм
права, но в крайна сметка исках няколко свещички за здраве да взема и да запаля, да се помоля и да благодаря ... , но и да стана наблюдател на нещо което
ме отблъсна. Получава се че хората си плащат по 1-2 лв. за това да се запишат имената на роднина или приятел и да се споменават в молитвите
за месец или година напред ... , е не го разбирам това, дано не ми се и наложи .

# 143
мерси  bowuu. И аз не знаех, че днес празнуваме... Нали уж беше на 18ти април? Няма значение всъщност. Да са живи и здрави всички дечица носещи името!
Аги, честита ви годишнина. Много любов и разбирателство   bouquet

# 144
Честито на Викитата! Много целувки за тях от нас с Белка:)
Аги, честита ви годишнина на вас! Още много години шастие, разбирателство, подкрепа!

Вчера се видяхме с Аничка и тя закачи на Бела на количката един балон...е преди малко каква игра падна, щях да умра от смях-ама много бяга тоя балон, чак за малко щеше и да пропълзи, ама нали е хитра, дръпна го за връвчицата Mr. Green

Лилибон, мерси:)Тоя с котките ми е любимия. Ших го цялата миналата година/2007/ почнах го по Коледа и по Коледа го свърших. Голям кеф ми беше:) Поръчах си го от една варненска фирма, с куриер ми го изпратиха:) Имам още 2, единия от които също ми е много любим, виждали са го тези, дет са ми идвали в кабинета:) Трябва да ги снимам и тях да ги добавя.
 Който иска да види албумчето с гоблените:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=304050&pid=8688280

# 145
  • Варна
Ники много са хубави гоблените, а този с котките е върха  Hug. Ако решиш да го продаваш, купувам го  Grinning

# 146
Леле, Ники колко гоблени си изшила. Поздравления!

# 147
Зоренце, на патеричка - Честит Рожден Ден! Жива и здравичка да си ни! И  скоро маминото съкровище Жори да стане батко на малка принцеска! Гушкам ви специално!
И от мен да е честит празникът на всички именници!
Шерче, мила, ми нали ние дружно решихме, че напролет празнунваме.  Кой като нашите деца - с два именни дни!

Глоренце,  Sad Hug гушвам те, милинка...

Фивче, не съм спряла да те мисля. Тъй като сколасах да ви изчета, прочетох за серклажа. Сега да споделя и онова, което аз знам.При много малък процент жени от тези с проблемни шийки отварянето на шийката може да настъпи за няколко часа. При повечето настъпва постепенно и ако се открие навреме се овладява,но при много малък процент настъпва изведнъж и няма спасение. Въпросът е, че и не може да се докаже е или не е така. Това беше и причината аз да държа толкова много на серклажа. Кураж, милинко другарче.  Hug

И аз като Рита съм налегната от мрачни мисли и страхове. Още повече, че изкарах една много гадна седмица. И ми дойде в повечко. Не съм писала отдавна, ама Вики беше сериозно болен - отново неговите бронхиални пристъпи. Все се надявах, че ще ги израсте. Чувала съм от други майки,че до към седмата година се израстват. Еми да, ама не. На цялата картинка му се появи нещо твърдичко на петичката и го болеше. На другия ден го заболя и другото краче. Какви ли не глупости си помислих. Разболях се и аз. Треперех малчо да не лепне и той нещо от нас. И понеже всичко не стигаше Димитър замина за Полша в командиовка. И аз останах сама с тях.  ooooh!

# 148
Знам, че не е за тук това...ама няма как

Лилибон, изчисти си кутията, плиййс:) че съм ти написала едно дъъълго ЛС да не вземе да се затрие... Hug

# 149
  • София
Шерче,честит празник и на твоята принцеса,незнам как я пропуснах тази красавица! Heart Eyes

Фивка,да ти е жива и здрава майчицата,да я зарадваш за другият имен ден с внуче! Heart Eyes
За лекарите - аз още първият път ти писах за Тюфекчиева и Димитрова!Те са си специалисти по отделни неща.Едната е много добра в операциите,другата в проблемните бременности и ФМ.За Кременски - страхотен човек и специалист,той е за генетичните изследвания.Но ако ходиш в Плевен за имунологични,то направо там прави всички!

Общи условия

Активация на акаунт