И НОЕМВРИ нека да е лесен ... като песен

• 23 426
  • 464
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Фивче, не съм спряла да те мисля. Тъй като сколасах да ви изчета, прочетох за серклажа. Сега да споделя и онова, което аз знам.При много малък процент жени от тези с проблемни шийки отварянето на шийката може да настъпи за няколко часа. При повечето настъпва постепенно и ако се открие навреме се овладява,но при много малък процент настъпва изведнъж и няма спасение.
Светле явно аз съм от този малкия процент, много бързо се случват нещата при мен  Sad.
Момичета а какво ще кажете за д-р Персенска в клиника Малинов? По трудно ми е да избера специалист за оглеждане на матката, а за имунолгичните и генетичните изследвания май ще избера проф. Кременски.

# 151
Знаеш ли, че си говорех с една приятелка в градината, тя е очна докторка, но й разказах за твоя случай и тя спомена баш това име. Всъщност каза първо за Стаменов, но за него записването е с месеци, не знам дали и години напред, и затова спомена това име. Но тя я знае само като име, май не е ходла при нея лично... Утре ако я видя ще я питам и ще ти кажа.

# 152
 angels_zg не се притеснявай, при толкова много Викита, нормално е  Laughing

Светле, вярно че с теб така се разбрахме. Сега си спомням, че го обсъждахме  Wink
Много ти се е насъбрало отново. Дано бързо оздравява Вики, а Дарко да не се разболява Hug Таткото да се прибере жив и здрав. Това е най важното. А черните мисли... само ти можеш да ги прогониш от главата си Hug
И на мен така ми е тръгнало тая есен, че направо ми идва да се гръмна...  Tired Ама напук на всичко се опитвам да гледам оптимистично Grinning Искам само здраве за цялото ми семейство, всичко друго ще го набутаме някакси...

# 153
  • София
Фивка,д-р Кременски не се занимава с имунологични изследвания,а само с генетични.В МД изобщо не правят имунологични.Ние с Ники ги празихме тях в Александровска,но пълният пакет май само в Плевен правят или поне там са най-добри.

За Персенска - чувала съм много добри отзиви за нея,но ако се налага хистероскопия или отстраняване на преграда,то Тюфекчиева е човекът.Ако ще правиш цветна снимка,може и Персенска.
Иначе Стаменов наистина е много добър,но за него се записват за 1,5г. напред.Аз съм ходила при него и още на първата стимулация при него забременях,но после престанах да ходя,защото ме разочарова малко.Но е много добър специалист.

# 154
Благодаря ви момичета,че не забравихте и моята малка Вики.

# 155
  • Варна
Честита 8-ма месечинка на Бела  Heart Eyes. Да расте здрава и все така да хубавее  Heart Eyes

# 156
                        Честит празник на малка Бела !Да е здрава цяла зима, послушна и все така засмяна бебка!

# 157
  • Варна
Честита месечинка на Бела-хубавела! Да е много здравичка и весела, да хапва добре, а зъбките да пробиват лесно!

# 158
Честити месечинки на Белка Heart Eyes, на Бобчо Heart Eyes и на Светлето, както винаги.  Mr. Green
Дано Ритката, Весето, Мечето, Лили и другите, които не са родили на 12-то число не се сърдят, че ги пропускаме почти редовно. Явно вече не помним достатъчно, когато няма ориентир от ранга на класната ни.  Embarassed

Светле, целувки на Вики.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 159
  • Варна
Честити месечинки на Белка Heart Eyes, на Бобчо Heart Eyes и на Светлето, както винаги.  Mr. Green
Дано Ритката, Весето, Мечето, Лили и другите, които не са родили на 12-то число не се сърдят, че ги пропускаме почти редовно. Явно вече не помним достатъчно, когато няма ориентир от ранга на класната ни.  Embarassed

Светле, целувки на Вики.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Дано наистина никой не се сърди, че и аз пропускам доста дати. Само знайте, че всички ви обичам и съм с вас и в тъжни и щастливи дати.

# 160
Честити месечинки , мъничка Бела! Винаги с усмивки ! newsm51
KikiNiki,   bouquetпо-често ни я показвай на снимки малката красавица, много обичам да и се радвам, а ти си спец по фотографиите!

# 161
  • София
Фив, на теб не се сърдим, ама на Рониииии и на останалите ... , сърце не ми дава да не им се разсърдим, особено Лорка -бърборка-чипоносата-фурия ... (нещо като имената на Пипи дългото чорапче ще се получи, ако продължа да изреждам  JoyMr. Green

Честити месечинки хубавелки и хубавци, все да ни се смеете така ведро и да не спирате да ни се радвате.  Heart Eyes

Светълке, ти си утре ама и онзи малкия да го нацелуваш от нас .  Heart Eyes Hug

# 162
Ники,тази мадама ,която махаше по новините Бела ли беше?

# 163
  • Варна
Ники,тази мадама ,която махаше по новините Бела ли беше?
Трябва Бела да е била, изтървах новините  #Cussing out

# 164
 Бела беше:)) Помаха на камерата днес в парка:) А преди малко като я видях на телевизора и почти ревнах Heart Eyes

Благодаря ви за пожеланията за месечинката на моята Бръмбарина Heart Eyes  Честита месечинка и на Борката:) Леле след 1 месец Борето ще чукне годинката!! А какъв е пораснал и как хубаво щъка Heart Eyes
 Светле, и на теб честита месечинка Mr. Green

Ритко, ти се появи Hug. Къде се скита толкова време, в безнетното пространство ли беше? Много ме развълнува тази вашата история със св. Мина. Настръхнах.

Общи условия

Активация на акаунт