И НОЕМВРИ нека да е лесен ... като песен

• 23 441
  • 464
  •   1
Отговори
# 195
  • София
... Пък и нали който се смеел бил изгарял много калории.  Simple Smile

Е, Лора трябва да е на изчезване значи.  Joy
А, Ренката си я чакаме с нетърпение вече.

# 196
Честитки и от мен с пожелания за здраве и усмивки!
Ники, че то детенцето на вас си прилича - като ви гледам на снимката, баш сте си стройни и усмихнати като нея и тя като вас.
Светланко, името е избрано. Още на първата година, когато бяхме гаджета с мъжО, измислихме имена за бъдещите ни деца  Laughing Ще се чуе, щом дойде на бял свят младежа.
Рита, браво на вас! Радвам се, че се кърмите и така добре си наддава Лора, дано и занапред да вървите така добре Simple Smile
Рони, резултати има ли вече за източената кръвчица?
Аз бях на изследвания, кръвната ми картина е ок, качила съм хемоглобина. Нямам и белтък в урината, но се откриват единични калциеви оксалати, демек песъчинки, но нямало нищо тревожно. Нямам никакви оплаквания - нито ме щипе, нито пари, не ме болят бъбреците. Казаха ми да пия повечко вода и след като родя, пак ще си направя изследвания и евентуално ехограф на бъбреците.

# 197
Много невероятно проста съм. Още снощи трябваше да си надвия на мързела и да си изразя радостта, че Шушу-то се появи отново!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Шушка, другата седмица ще завали сняг. Обещавам на Криси.  Hug Ако знаеш как обичам момчета скорпионски ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
В бременската тема писах. Едната източена ръка е наред. Другата ще я видим следващата седмица. 

# 198
Честити месечинки на Дарко и Бела (ще ме извинявате че е със закъснение Embarassed)
Сега ще се разровя аз из на БТВ архивите и да видя Бела как маха. Mr. Green
Шушу ще стискаме палци всичко да мине като по вода. Peace
Фивърче приятна почивка и да се върнеш по- бодра и весела. Hug
При нас нещата са добре само чакам да си ми я дадат вече че полудявам от нетърпение. Предполага се че в понеделник може да ни изпишат. Но не е 100% сигурно. Crossing Arms Да ви пусна и снимка от вчера : http://media.snimka.bg/1308/008870815-big.jpg

# 199
  • София
Шушу, без да ми се сърдите аз не ща сняг да вали , така че го отлагаме.

# 200
Честит празник на всички празнуващи имен ден на ФИЛИП! Желая от сърце всички да са здрави и много, много щастливи!

ladybebi, дано мъничкото Мише да се прибере много скоро в къщи. Имам предчувствието и искрено се надявам, и вярвам, че за празника на семейството (21.11.) ще празнувате в къщи -ЦЯЛОТО семейство. Hug fingerscrossed

# 201
Рони, Рита, как ме развеселихте само Laughing
Родата вече едва ли не наддава кога ще се появи младежа, но ние двамата с него си имаме уговорка - да си стои на топло и да си чака датата, която му е определена.
Но ... понеже днешната младеж има собствено мнение и характер, може и да има изненади. Абе със сняг, без сняг - да дойде жив и здрав и да го гушна и да му нацелувам малкото бяло г*зенце Heart Eyes

# 202
А пък аз естествено пак съм назад с информацията! Не знаех,че Филипчетата ни имат празник днес! Да са ни живички, здравички, дивички и мнооого щастливи!

Шушу, само като си спомня каква силна тръпка е това очакване. Какви хубави емоциите те чакат скоро само!!! Hug

Лейди, на мен ли така ми се струва или мнъчиката е с рижи косици? Grinning

Ники, опитвах се да си представя по описанието как танцува Бела, ама не става така. Искам клипче за по-сигурно.  Grinning Достави ни удоволствие, моля!

Зоренце, казах ли ти как ме кефи автара ти?  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 203
Светле, гласи ме я да е руса Mr. Green Баща и е бил много рус като малък , пък и аз съм била със светла коса...Абе руса ще да е (от сега се вижда). Heart Eyes

# 204
  • София
Честит Имен Ден на Филипитата! Да са живички и здравички малките сладурчета!  ura

Ренче, къде си, мила? Hug Откакто си замина не си писала. Sad

# 205
Честит имен ден на Филипчетата! Единия даже днес е хванал четката за зъби и ще става колега на леля си Ники.......
Да са ни живи и здрави и много да ни радват! Simple Smile

# 206

Аз да почерпя, днес с моя Митко имаме годишнина.

# 207
  • на дъното
Nefertity желая ви много дълъг и щастлив семеен живот

# 208
                            Нефертити ,Честита Ви годишнина! Бъдете щастливи до дълбоки старини!

# 209
Nefertity,
честита годишнина!
С пожелания за дълги години семейно щастие, изпълнени с много любов, разбирателство и сбъднати мечти!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт