И НОЕМВРИ нека да е лесен ... като песен

• 23 435
  • 464
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Лили, само на кърма сме, и дано все така да сме още дълго.
Не съм и дала нищо още, педиатърката ни както и аз смятаме, че колкото
по - късно почне захранването , толкова по-добре. Облизвала е ябълка и не
се дърпа, ама само толкова посмях.

# 181
  • София
Честита месечинка на Даренцето!

Фивка,да си починеш хубаво при мама и баба,много да те поглезят! Heart Eyes

И аз съм изпуснала Бела-хубавела и много ме е яд.

# 182
  • Sofia
Светле, да ти е живо и здраво 2-месечното момченце - Божидарче  Heart Eyes  Hug  bowuu

Фийв, дано успееш да поотдъхнеш малко на гостито  Praynig  Hug  Heart Eyes

Фивърче, нека почивката помогне както на тялото, така и на душата ти! Стискам палци да се намери проклетата причина!

Прегръдки на всички ви, мили момичета  Hug

# 183
Честита втора месечинка и на Дарко!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Фивче, дано любимите мама и баба да успеят да те заредят с безрезервната си любов към теб.  Hug Hug Hug
Ритко, пропуснала си къдрокоса в изброяването на всички партизански имена.  Naughty Мисля обаче и на мен да ми е простено, защото днес лекарката като ми каза да се съблека, аз започнах да се приготвям за лягане зад паравана като си свалих блузата. Хормони било. А аз си мислех, че такова чудо си нямам. Embarassed
Ники, а аз се чудех откъде ми е толкова позната тази ухилена муцунка. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes През ума ми мина идеята, че освен Бела има още една досущ радваща се на всичко около нея.  Heart Eyes Heart Eyes Че даже два пъти го гледах репортажа.
Лилибонче, две варненски дами са доста добри в разгадаването на тинейджърските странни настроения. Анджи и Мишоната няма да ти откажат съвет, ако им потърсиш. Кой ли подъл младеж влияе така на доброто дете? Crossing Arms

Отивам да си полегна сега, след като съм с 4-5 епруветки кръв по-лекичка. Минах през едната лаборатория, изпиха достатъчно. В клиниката си сръбнаха от другата ръка. Като капак и истински вампир видях - голям (бивш вярно) данъчен шеф. Горкият човек, жените сме безмилостни същества. В някои задачки можем да погубим и най-страшните същества.  Simple Smile  

# 184
Хей, със малко закъснение - Честита осма месечинка на мъничка кукла Беличка! И аз, патицата съм изпуснала нейната първа ТВ изява. Ама това е, защото новините ги слушам, нямам време за гледане.  Mr. Green Та мога да я видя на сайта на БТВ ли?  newsm78 Кога минаха осем месеца? Още съвсем ясно си спомням как Ники ми се обади и разбрах, че на бял свят е дошла малката буба! Сладък спомен! Heart Eyes

Благодаря за хубавите пожелания за малкия ми мъж! Той онази вечер след като ви се наоплаквах от болестите на батко му взе да повръща на фонтан, та аз изкарах една нощ без да спя. Беше ме страх да заспя и той да повърне и да се задави. Но сега е добре. Явно е било нещо временно.  Peace

Фивка, слънчице, искрено се надявам мъничката почивка да ти донесе малка доза успокоение.  Hug Наистина при мама е най-добре.

Лилибон, явно  да си мама на тинейджър е много сериозно изпитание.  Hug Hug Hug Май всички това ни чака. Grinning

Рони, ако знаеш как се кефя  на подписа ти. Не си спомням да съм дебнела нечий друг така усърдно. Mr. Green

# 185
  • София
Ронка, освен пропуска на "къдрокоска" забравих и дзверолинка, ама нали ви казах че ако тръгна всички партизански
имена да изреждам ... , има да си четете до утре. Искам отчет за всички резултати после.  Heart Eyes
Светле, спокойно мило, ще се "наспиш" някой ден ама не се знае кога точно. Hug

# 186
Светле, спокойно мило, ще се "наспиш" някой ден ама не се знае кога точно. Hug

Има една много точна песен на Бон Джови - I'll sleep when I'm dead  Mr. Green

Мисля, че това е неизбежно за който и да е родител.

# 187
Здравейте на всички, най-после да намеря свободно време, за да драсна няколко реда.
Най-накрая приключих с работата по големия проект, който започнах още юни месец и вече съм официално в отпуск. Скоро ще сме и новодомци и падна едно обикаляне по магазините, едно търсене на майстори, остана и пренасянето на багажа. Изобщо голяма олелия в чест на малкия бял г*з, който вече не е никак малък, расте и дебелее в тумбака. Аз вече започнах да стягам багажа за болницата, че останаха само три седмици до термина и от време на време се появяват контракции, които ме подсещат, че аз хубаво си бременея, ама ще трябва и да го родя туй дете накрая Laughing Вече имам уговорка с моя доктор, дано всичко да мине както трябва  Praynig. Хваща ме шубе, нищо че не ми е за първи път  Confused Изрових бебешонските дрешки от шкафа на бъдещата кака, на която сме обещали, че щом завали първия сняг, бебето ще дойде  Simple Smile И тя сутрин като става за градина, гледа през прозореца и се надява времето да е лошо и да е завалял сняг Laughing

Честити месечинки на малките мишлета Дарко и Бела, да са здравички, а мамите им да се наспиват добре  Simple Smile
Рони, радвам се за теб, и аз като Светланка проследявам динамиката на подписа ти  Simple Smile
Фивър,  Hug
За всички вас, мили другарчета  Hug Hug Hug

# 188
И тя сутрин като става за градина, гледа през прозореца и се надява времето да е лошо и да е завалял сняг Laughing

Joy Joy Joy Това много ми хареса! Присъединявам се към нея и заформяме групичка на чакащите първия сняг и бебето! Peace Име измислихте ли вече?

Милинки, аз май ви оставих с погрешно впечатление. Аз се наспивам. Даренцето спинка през нощта - само за кърмене става. Иначе си спинкаме. През деня не спи той. Има дни, в които изкарва по повече то 14часа без да спи. Ама щом е жизнен си мисля, че не е проблем. А и Вики ми беше същият. Тогава личната му докторка ми казваше, че на някои бебета много бързо им се оросява мозъчето и нямат нужда от много сън, за да си отпочинат. Тогава й казвах, че то хубаво, ама на майка му не й се оросява бързо. Mr. Green А и вероятно това,че изкарах такава нервна бременност си му е оказало влияние и сега е по-нервен и той.

# 189
Шушу, мислех си за теб, че не си се отчитала мноого отдавна. радвам се, че сте добре с бебчо. Надявам се бързо да ни уведомиш за появата му:)

Светлюшке, на патерица честита ви 2ра месечинка:) Все така да си папка хубаво Дарито, да спинка нощем,да е здравичък, а ти да ни пратиш нови снимки, че баш сега как растат сладурите:)

Мойто бройлерче и то расте. Още гоним 7те килограма, ама не ги достигаме. Лора откога ни мина Mr. Green На 8 месеца сме 6900 и 69см. Педито каза, че е идеална на дължина. Е, от килограмите можело още да се желае, ама да не бъдем максималисти:) А и така тежи по-малко на ръцете на мама:) Пък тя е толкова щура и жизнена. Освен, че маха, вече и танцува- клати се с чупка в кръста и главата си поклаща, много е смешна:) Човече истинско си става!

# 190
Ники Бела има манекенски размери пу-пу , щом е здраво и жизнено детето , значи всичко е наред , а и като я гледам на всички снимки си е все усмихната, да я нагушкаш и нацелуваш от мене
Ако доктора ми вдигне забраната да пътувам, може в средата на декември да кацна на софийска територия, ще се радвам да ви видя всичките  Hug

# 191
  • София
Честит имен ден на Филип на мама Рени и Филип на мама Дари - да са здрави и много щастливи дечица!  bouquet Heart Eyes Hug

дано пак не съм изпуснала някой.

# 192
  • София
Хей, Ренка честит ти именник. Да го гушиш и нацелуваш от нас. Много ми липсвате. Не знам каква е причината да не пишеш, но се надявам че сте добре и ви мислим.
Честито на всички именници, да са живи да са здрави и само бели да правят.
Ники , радвайте се, че сте леки, че Лорка ми къса ръцете понякога.  Mr. Green
Ние другата седмица на 20 сме на лекар, да видим колко е порастнало слончето на мама и тати.

Пиша, пиша и току забравя какво още съм искала да кажа... ,  кърмачка.
Та, Нефертити ще се радвам да се видим с теб, дано не забранят да пътуваш.
Аз като се сетя, че ми казваха че не е желателно да пътувам толкова ... пък Лора каква е пътешественичка
още от маминия търбух.

# 193
Честит Имен ден на момченцатата ни  носещи името Филип! Да сте живи и здрави  малчугани !Щастливо и безоблачно детство!

# 194
Честит имен ден на Пипо Виенски и Пипо Русенски!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ренката е добре. Онзи ден ми се обади. Каза, че ще се включи скоро.  Hug

Браво на Бела-Финната мадама. Важното е, че бузките й изглеждат много апетитни.  Heart Eyes Heart Eyes Пък и нали който се смеел бил изгарял много калории.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт