И НОЕМВРИ нека да е лесен ... като песен

• 23 441
  • 464
  •   1
Отговори
# 165
Ееее, искам и аз да видя Бела по телевизията. Ники, кои новини (кой канал имам предвид)? Обикновено има емисиите в нета. Браво на ТВ-звездата ни.  Heart Eyes

Хич не се сърдя, че не ми се отбелязват месечинките. Не можИ тъй всеки месец да ми се напомня, че съм пораснала  Naughty. Обаче аз още от вчера съм зачакала превъртането на г.с. на три тумбаланки. За такова броене си струва.

Все забравям да издам Невена колко хареса клипчетата на Борко. Особено онова с кухненските съдове. Като омагьосана седя, че накрая взе и да му отговаря на бърборенето.

А сега един въпрос от мен. Още е рано, ама аз да си знам. След средата на декември или в първите дни на януари - желаещи за варненска среща?  Mr. Green

# 166
Ееее, искам и аз да видя Бела по телевизията. Ники, кои новини (кой канал имам предвид)? Обикновено има емисиите в нета. Браво на ТВ-звездата ни.  Heart Eyes

по БТВ-то:)

Мече, няма ли да минете и през София?

# 167
А коя е новината, че не ми се гледа цялата емисия (а уж гледах)........
Опа, видях я. Така в близък план, на големия телевизор - направо за папкане (барабар и с лигавничето с пюрето по него).....

Честита месечинка и на Бела (по-добре късно, отколкото на патерици) Simple Smile)))))

Мече, много се радвам, че Невена харесва как Борката се забавлява. И Борето много обича да гледа снимки на бебета. Направо пищи от кеф.

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 22:21 от Anichka

# 168
Новината беше, че няма да увеличат платеното майчинство..
И аз я видях , с нейната усмивка завърши репортажа  love001 yes

# 169
  • София
Голяма сладка муцунка помаха с ръчичка, голям кеф.  Heart Eyes
Ники, имах нет, ама нямаше кой да си включи компютъра.  Grinning

# 170
Ритко,що не спиш?И си включвай по-често компютъра,на мен ми липсваше  Hug
Аз от няколко дни съм в същото състояние като теб,и мен ме стиска нещо за гърлото и имам чувството,че ще гръмна в най-скоро време.Затова и рядко пиша,ама ви чета всеки ден по няколко пъти.
Целувки на всички прекрасни бебета  Heart Eyes

# 171
Първите 5 минути от новините ги зарежда 1 час - еее, ама верно се почувствах като да живея на Северния полюс. Яд ме е пък. Исках да я гледам Бела.

Мече, няма ли да минете и през София?
За съжаление не успях да измисля как да стане. Ще го пишем първа точка от дневния ред за другия път, тъкмо да имаме стимул да е по-скоро.

# 172
Добро утро на всички! Желая хубав слънчев ден!

Аз от няколко дни съм в същото състояние като теб,и мен ме стиска нещо за гърлото и имам чувството,че ще гръмна в най-скоро време.Затова и рядко пиша,ама ви чета всеки ден по няколко пъти.

Чета, чета и се радвам, или тъжа с всички ви,  Hug, а напоследък ми липсва Slancice. Знам, че е много тежко напоследък, но я чувставм някак си близка, може би защото съдбата ни е отредила едни и същи проблеми и тъга....
 Hug Heart Eyes

Честита втора месечинка, Божидарко! Светле, много да се слушкате и да сте здрави всичките!

Последна редакция: чт, 13 ное 2008, 11:43 от Inche_L

# 173
   Честита втора месечинка на Дари! Да расте здрав бебок !

# 174
  • Варна
Честита месечинка на Дарко! Да расте здрав и силен, да не се дава на вируси и други микроби! Светле, би ли се включила с малко актуални фотографии на младежите?  Hug

Мече, с удоволствие ще ви видя във Варна, а предполагам и другите варненски мами ще се присъединят, да се порадваме на Невенка! И на тебе

Изявите на Бела по телевизията съм ги пропуснала, защото снощи бях на рожден ден. Днес ми е едно притеснено за рожденика...  Sad И за капак тийнейджърката ми замина на училище тази сутрин в препротивно настроение и ме остави да се тревожа и за нея - как е, що е и защо се държи така. Сигурно й се е случило нещо неприятно, което не иска да сподели с мен... влязох във филма.

# 175
  • Варна
Честита месечинка на Дарко  Heart Eyes. Да расте здравичък и много много да ви радва!

Момичета днес заминавам за около 2 седмици при майка ми и после на гости на баба ми в Трявна. Няма да имам възможност да ползвам интернет. Ще се срещна с познат лекар да си обсъдя проблемите и може да отидем до Плевен при доц. Конова. Живот и здраве януари идвам в София и ако трябва да ме разпънат на кръст, но няма да си тръгна докато не ми открият всички проблеми.

# 176
Фивърче, приятна почивка при мама и баба и ще чакаме да се включиш с добри резултати от прегледите и изследванията
 Hug Hug Hug

Честита месечинка на Дарко да папка, да пълни памперсите и да спинка по много, а мама Светла да има време и за нас  Laughing

# 177
  • София
Светле, изтърколи се и втората месечинка, кефа е голям. Хайде да ни радва много бебко, и да го нацелуваш от двете палавници.
Бени,  Heart Eyes Hug Дано се оправят скоро настронията ни. Честно казано хората се настройват на Коледна вълна,
а аз някак още не смея да се отпусна и да се зарадвам.

Фив, да си починеш малко при мама, а и да си се наплачете както трябва, за да олеква.
Аз с мама най-добре си плача и разбира проблемите ми, ако ли не просто ме оставя да си се навикам и
нарева ... .

# 178
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ДАРЕНЦЕТО! Да расте здрав, силен, умен и красив! ..и да сведе до минимум нощните дежурства на мама
И аз изпускам много дати Embarassed, но ви чета и ви мисля всички. HugБъдете здрави и нека нямате поводи за безпокойство и черни мисли. След 2-3 седмици започва най-празничният месец и се надявам да има повече топлина в душите ни.
Ники и аз съм изпуснала ТВ-изявата на Белка-хубавелка, но това е само дебют нали? А гоблените ти са невероятни.
Ритко, а вие на кърма ли сте още? Лорето запозна ли се вече с някой вкус?
Аз на Дени и дадох да пробва една лъжичка изцеден ябълков сок и май много й хареса. Нямам намерение да я захранвам, а само исках да видя реакцията й. До 6-ти месец мисля да пробвам и с други вкусове по 1-2 лъжички.
 Hug и приятен ден!

# 179
  • Варна
Фивърче, нека почивката помогне както на тялото, така и на душата ти! Стискам палци да се намери проклетата причина!

Общи условия

Активация на акаунт