И НОЕМВРИ нека да е лесен ... като песен

• 23 446
  • 464
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Светле, вятър вее вече из портмонето ми, но на щерката гардероба е още по-пълен. Доволна е. Липсва. Приятелите й са с предимство.

А ти все пак иди на лекар. Може да е конюнктивит, може да е нещо друго. Форумът още  не е проявил лечебни свойства.
Погрижи се и за себе си - тия трима мъже на тебе чакат!

# 226
Така е, окото си е сериозно нещо. Ако е само възпаление, може да ти помогне, ако капнеш лайка или очанка, но тя едва ли ти се намира. Кръвоизлива може да е и от механичен дразнител, но може да е и от много други неща, като високо кръвно например. Добре е да се прегледаш.

# 227
Светле,ето го кекса http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=137696.0
В юлската отчетна много го хвалят,пък да видим.Решила съм тази година да го направя,дано да стане.даже вече си набавих повечето продукти и мисля тази седмица като поизчистя кочинката,която сме си заформили в къщи да го започвам.

# 228
Берни, аз знаех за изложбата, ама не ми се ходеше до там. А и съм доста редовен посестител, последния път бременна бях там, значи е било миналата година на есенната изложба /по принцип правят и пролетна/. А повечето котаци са едни и същи на всяка изложба. На другата Белка ще разбира повече,ще я водя да цвърчи от кеф. Тя всъщност и сега се радва много на котката  у нас, всеки пт я дарява с широоока усмивка, започва да рита с крачета, а като я питам "къде е котката" и започва да гледа по пода да я търси Mr. Green Не знам каква гонитба ще настане, щом дребосъчка пропълзи #Crazy

А Коледния кекс му бях хвърлила око още миналата година, ама не измислих дълбок съд, в който да го пека. Ти имаш ли си? Дайте идея в какво да се пече, определено не ми се купува козунак за 20-30 лева заради кутията точно сега Shocked

Тази вечер мъжо ме заведе на концерт на U2:)) /почти/ на живо:) Боно ми пя почти на ушенце:) Много бях впечатлена, ама то и с моето разнообразно ежедневие всичко би ме впечатлило... Който не е ходил на 3Д концерт да иде в МОЛ-а:)

Много се чудя newsm78 Харесах си един телефон. С програма на глобул е 60лв по-малко, но пък има абонамент. Та се чудя искам ли карта на глобул или не. Клиентките на Глобул да споделят:)

Светле, на лекар smile3513 Сигурно имаш някой конюнктивит, да се изясни, че може да го лепнеш на някой от мъжете у вас и да не стане по-лошо. Не искам да те плаша де, ама по-добре да идеш и да ти няма нищо, отколкото обратното Hug

# 229
Здравейте от мен  Hug Отдавна не съм се включвала да помрънкам  Mr. Green
Ние сме си добре. Моята шокаладка говори  Grinning Забавно е. Освен това лееекичко се кротна  Whistling Днес е при майка ми и баща ми. Отидохме снощи да ги видим и тя не пожела да се връща с нас  Rolling Eyes И остана... За мен добре дошло, имам толкова неща, които с нея не успявам да свърша...
Аз имам проблем с работата. Много е дълго за обяснение. С две думи - ще търся нова. Малко ми е притеснено. Всеки ме плаши с финансовата криза и липсата на работа  Crazy Но нямам избор. След нова година почвам да се ориентирам. Вики ще я вземат на ясла най рано март... Записах се на английски, че всичко съм забравила... И така...
Въобще не ми е коледно  Confused Коледата не е това което беше в нашто семейство, май.... Ама като дойде декември, надявам се.
Другата седмица ще правим помен на братовчедка ми  Cry Една година... не мога да го осъзная...
Бени, оставяй го твоя бандит по често да и шета на свеки, а ти взимай по малко свеж въздух  Wink С времето става по трудно. Вики въобще не ме търсеше, но отскоро има проблем вечер да стои с баща си. В събота се наконтих и отидох с приятели на кръчма, те ходиха на гости в сестра му. Там си играли много с нейните батко и кака, ама като се прибрали вкъщи и видяла, че ме няма като ревнала за мама  Sad И с едно такси се прибрах, приспах я и пак излизах  ooooh! Тя се беше поуспокоила докато да се прибера ама аз за мъжа ми се притесних повече... Виж с баба и дядо грижи няма, казва чао, дава целувка и не ме споменава  Rolling Eyes
Светле, на мен така ми става като прекаля с фотошопсване посред нощите. Но едва ли при теб е от компютъра  Mr. Green Сериозно, не знам... Обади се поне на личния лекар да питаш  Peace
Ники, аз имам 2 карти. Ама глобулската ми е само с 5 лв такса и 3 безплатни номера и само тях ползвам, та не знам като цяло... Вики много я гони нашата котка на село. Лятото в градината с една метла я преследваше до дупка по всяко храсче. А сега я дърпа за опашката и наскоро беше пострадала, имаше драскотини от двете страни на челото.
Лилибон, надявам се да намериш най правилния начин за комуникация с щерката  Hug /бях останала с впечатление че имаш двама сина/Сигурна съм, че се стараеш. Ужасно съм се наплашила от дъщеричката на една приятелка, и от вече порасналата дъщеричка на моята братовчедка.  Много, много е трудно да имаш тинейджър.
Спирам да пиша, личи си като го няма детето. Пожелавам ви весела седмица   bouquet

# 230
Светле, вятър вее вече из портмонето ми

Joy Joy Joy Така, така - който има моми да му мисли. Аз като знам Вики до каква степен е далеч от тези неща, Милият спокойно може да мине през центъра и с най-съдрания анцунг и това няма по никакъв начин да го притесни. Както вече споменах ходенето по магазините е ад и за двама ни - взаимно си пилим нервите. Така че, мами на дами - стягайте се - дупе да ви е яко! Ама съм гадна, а - на чужд гръб и сто тояги били малко. Mr. Green

Ох, Берни, този кекс само като му прочетох продуктите ими се прияде, ама ми звучи доста трудемко, не знам дали бих се справила. Нищо де, ти като направиш, боцни едно парченеце в колет за Карлово. Mr. Green

Ники, ами то зависи от абонаментния план според мен. Изчисляваш си за колко време иначе ще ги дадеш тези спестени 60лв. и решаваш. Аз съм само на М-тел де, ама нали все съм барабар Петко с мъжете. Grinning

Шерче, не схванах защо се налага да сменяш работата, ама искрено желая успех с намирането на нова. Дано е такава, каквато ти е на сърце. Впрочем защо ще започваш така рано - ти си още в майчинство, нали? Голяма съм любопитка, ей.И какво викаш - значи Вики се кротна. Хи хи. Да не е само затишие пред буря? При Викитата няма кротване. Успокоих ли те, а? Grinning

Лека и успешна седмица на всички!

# 231
  Хи хи. Да не е само затишие пред буря? При Викитата няма кротване. Успокоих ли те, а? Grinning
Laughing И аз си мислех тва с малък шрифт да го напиша и да чукам на дърво. Ама викам, дай един път да не се оплаквам ми да се похваля  Joy В интерес на истината същото диване си е, тръшка се за щяло и не щяло, иска само бонбони, реве като магаре ако не е на нейната, но пък взе да се заиграва вкъщи и да се вглъбява в някои игри, които сама си измисля  Grinning И съм много доволна. Миналата седмица 2 пъти готвих докато е будна  Laughing
За моята работа нещата са много неясни. В крайна сметка така ще направят, че сама да се откажа. Но на практика нищо не е окончателно още, защото аз не съм тръгнала да се връщам, няма как преди да уредя нещата с детето. Фирмата е голяма и известна, аз работя в регионалния офис. От няколко години инвестират упорито в софтуер и няма нужда от много хора в офиса. Принципно нямат право да ме уволнят, но нещата клонят на там да върша неща, които не ми харесват /правила съм ги по заместване/ и не са съвместими с майчинството. Искам преди всичко фиксирано работно време, за да мога да си гледам и детето и да имам сили и време да му обръщам внимание  Peace Разбира се и парите са от значение, и колектива и още много неща. Затова съм леко притеснена, но постоянно си повтарям "всяко зло за добро". Да ми е жив и здрав мъжа ще ни гледа като се налага ... Все ще се справим. Повече ме притеснява липсата на собствено жилище, все по тясно ни става, а искам още едно дете и то близките години. Че времето си върви и остаряваме  Mr. Green а с тия моите патологии...
И така доста притеснения имам, но най важно е да сме здрави. Опитвам се другото да не го мисля много, като дойде момента тогава...

# 232
Честити придобивки в гардероба на младата дама на Лилибон. Със здраве да си ги носи. И сега, когато си е напълнила пространството в стаята, ще трябва да излиза по-често навън с двойна цел - да демонстрира новото, пък и да излезе извън отеснялата й стая.  Wink
Светланке, Светланкеее, що ли си правиш сметка без кръчмар? На теб не ти ли е известно колко капризно нещо са мъжете? Ще поживеем, ще видим коя страна на плочата ще ни пускаш, когато Вики го тръшне пубертетът.  Mr. Green
Ники, всъщност питаш дали телефон, купен с програма на Глобул е кодиран ли? Искаш да си ползваш и двете карти после?  Thinking Аз не съм сигурна, че не си ги кодират и тези, и онези гадове. Може би ще трябва да ги попиташ за по-сигурно. 
Берни, в чуждите къщи има доста по-интересни неща. Пък никой не ти казва да не пипаш там, и там, и там. Навсякъде.  Simple Smile

# 233
Ние пак бяхме на лекар.Дребосъка кашля като стар тютюнджия.За щастие поне гърдите са му чисти,това било продължението на вируса,който изкара миналата седмица.Сега ще попие малко сиропче и надявам се с това да приключи.Цяла нощ кашля и реве,че за капак му никнат и 4-те кучешки зъбчета.Два са пробили,другите два прозират,дано скоро да ги изкара и тях и остават още 5,а след тях се надявам вече да поспим малко,че съвсем забравих що е това нощен сън  Laughing
Светле,най-добре отиди на лекар,че очите са сериозно нещо.
Лилибон,честити придобивки на щерката.Да си ги носи със здраве и по-малко да я ядосват гаджетата,че и мама да е спокойна.
А що се отнася до мъжете,съм на мнението на Рони,по капризни същества от тях на дали има.Като знам моя мъж по колко време си избира с какво да излезне,направо не си завиждам ако и Марти е толкова суетен,тъй че Светле не се радвай много  Wink
Шерка,дано да намериш работа,която да отговаря на желанията ти.
Ники,аз съм с Глобул и съм доволна

# 234
  • Варна
рони, сигурно си права и затова като й уйдисах на акъла и й напазарих тя пък взе, че забрави да се прибере ... а пазаруването беше част от подготовката за рождения й ден тази събота. и батко й ще си дойде от София за този уикенд, въобще... cher, само с другия й брат не можахме да се разберем да се появи някак. прощавайте за черния хумор

болничета, да се оправяте! стига вече тормоз от дребни гадинки, да оздравявате, че празници идат!

днес все се озъртам за новини от Лейди, какво стана, взеха ли си вече Мишето в къщи? мога да си представя какво нетърпение и притеснение я тресе. сигурно ще й е много странно първите дни, докато влязат в ритъм. ама нямам търпение да прочета поредния нейн щастлив пост и да й се порадвам.

# 235
  • София
Бенче, големи мъки са ви споходили вас, четири на веднъж. #Crazy
Ние се завърнахме от Гръцко, бяхме там послучай рожденния ден на баба и.
Разходихме се много добре, и вечеряхме в един много вкусен рибен ресторант.
За нещастие обаче беше толкова горещо, че ни хвана нервата. Почна се едно
мрънкане от страна на Лора, после едни ревове. Познайте дали не я съблякох по боди
с къс ръкав по голи краци.  Laughing , ама и това не помогна. Милата така сме я свикнали
на по-ниски температури, че като сме на по-топло се изнервяме и тримата. Ама те са казали
хората , че каквото си го направиш ... , това е. За жалост си забравихме фотоапарата, че
ми писна за всичко аз да мисля.  Simple Smile
Целуваме ви.

ПС. Ама като сте се разписалииии, човек не може да си побликува писанията.  Crossing Arms

# 236
cher, само с другия й брат не можахме да се разберем да се появи някак. прощавайте за черния хумор
Аз не схващам  Confused Но извинявай ако неволно съм те обидила. Просто не знаех, че имаш и дъщеря. Да ти е жива и здрава!

# 237
  • Варна
cher, не си ме обидила, просто имам малко повече деца. Simple Smile
имам студент-първокурсник, имам сладка почти 15-годишна щерка и един мъничък Крис, който трябваше в края на този месец да стане на годинка и половина. от тримата, на празника ще присъстват само двамата. третият няма да може да дойде по уважителни причини.

а, да, и не съм пред пенсия.  Mr. Green

# 238
Здравейте!
Да драсна няколко реда, докато Деница си пее в люлката, че идва време за дрямката по никое време. Днес, докато разбере къде се намира я боцнаха 2 пъти, разминахме се с 1 изпищяване. Мерките ни са вече 7 кг, 66 см
започна се:  мрън мрън
Hug

# 239
... личи си като го няма детето.

При мен пък личи като спи  Wink. Ей на, втори пост започвам.

Шерче, и аз ще търся работа след НГ, живот и здраве. Платеното майчинство свършва и трябва да преценим кое ни е по-изгодно - да ходя на работа или да не плащаме за ясла или гледачка. Въпреки че ми се пази мястото на старата работа, въобще ни ми се връща там, освен ако финансовата криза не го наложи. Така че с теб ще си разправяме случки от интервюта  Hug.

Лили, браво на Дени. Гледам вървите по нашите шишкави стъпки, Лорка и тя. Давам ви контролно тегло - на 6 месеца - 9кг. Айде да видим кой какво слонче ще си отгледа.   261uu

Ииии...краят на промоцията при нас настъпи.

Качих малко снимки в албумчето.  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=119214&pid=8953653

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 23:28 от polar_bear

Общи условия

Активация на акаунт