А ти все пак иди на лекар. Може да е конюнктивит, може да е нещо друго. Форумът още не е проявил лечебни свойства.
Погрижи се и за себе си - тия трима мъже на тебе чакат!

Харесах си един телефон. С програма на глобул е 60лв по-малко, но пък има абонамент. Та се чудя искам ли карта на глобул или не. Клиентките на Глобул да споделят:)
Сигурно имаш някой конюнктивит, да се изясни, че може да го лепнеш на някой от мъжете у вас и да не стане по-лошо. Не искам да те плаша де, ама по-добре да идеш и да ти няма нищо, отколкото обратното
Отдавна не съм се включвала да помрънкам
Забавно е. Освен това лееекичко се кротна
Днес е при майка ми и баща ми. Отидохме снощи да ги видим и тя не пожела да се връща с нас
Но нямам избор. След нова година почвам да се ориентирам. Вики ще я вземат на ясла най рано март... Записах се на английски, че всичко съм забравила... И така...
Една година... не мога да го осъзная...
С времето става по трудно. Вики въобще не ме търсеше, но отскоро има проблем вечер да стои с баща си. В събота се наконтих и отидох с приятели на кръчма, те ходиха на гости в сестра му. Там си играли много с нейните батко и кака, ама като се прибрали вкъщи и видяла, че ме няма като ревнала за мама
И с едно такси се прибрах, приспах я и пак излизах
Тя се беше поуспокоила докато да се прибера ама аз за мъжа ми се притесних повече... Виж с баба и дядо грижи няма, казва чао, дава целувка и не ме споменава 
/бях останала с впечатление че имаш двама сина/Сигурна съм, че се стараеш. Ужасно съм се наплашила от дъщеричката на една приятелка, и от вече порасналата дъщеричка на моята братовчедка. Много, много е трудно да имаш тинейджър.
Така, така - който има моми да му мисли. Аз като знам Вики до каква степен е далеч от тези неща, Милият спокойно може да мине през центъра и с най-съдрания анцунг и това няма по никакъв начин да го притесни. Както вече споменах ходенето по магазините е ад и за двама ни - взаимно си пилим нервите. Така че, мами на дами - стягайте се - дупе да ви е яко! Ама съм гадна, а - на чужд гръб и сто тояги били малко. 

В интерес на истината същото диване си е, тръшка се за щяло и не щяло, иска само бонбони, реве като магаре ако не е на нейната, но пък взе да се заиграва вкъщи и да се вглъбява в някои игри, които сама си измисля
И съм много доволна. Миналата седмица 2 пъти готвих докато е будна
Разбира се и парите са от значение, и колектива и още много неща. Затова съм леко притеснена, но постоянно си повтарям "всяко зло за добро". Да ми е жив и здрав мъжа ще ни гледа като се налага ... Все ще се справим. Повече ме притеснява липсата на собствено жилище, все по тясно ни става, а искам още едно дете и то близките години. Че времето си върви и остаряваме 
Аз не съм сигурна, че не си ги кодират и тези, и онези гадове. Може би ще трябва да ги попиташ за по-сигурно.

. Ей на, втори пост започвам.
.