И НОЕМВРИ нека да е лесен ... като песен

• 23 400
  • 464
  •   1
Отговори
# 360
Фифче, честит рожден ден и от мен мила  bouquet!
Бъди все така силна, преследвай мечтите си и знай, че ние сме до теб Hug!
Много семейно щастие и разбирателство!
Пожелавам ти до година по това  време да гушкаш най-съкровенното нещо на земята!

Ники, на теб пожелавам успех утре на прегледа, аз вярвам, че всичко е наред Peace!И то може ли да бъде на иначе при такава грижовна майка като теб Hug.

Светле, обещанието си е обещание, ще го изпълня Peace.Ама първо май ще посетя Ники да потренирам гушкане на бебе и после при теб Hug.

# 361
  • на дъното
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ФИВЪРЧЕ! Hug

# 362
 Hug Hug Hug ФИВЪРЧЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  от сърце ти пожелавам скоро да сбъднещ мечтата си

# 363
Фивър, честит рожден ден!
Бъди много здрава и щастлива!
Пожелавам ти много сбъднати мечти!

bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug

# 364
  • София
ФИВ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА, СЛЕДВАЙ МЕЧТИТЕ СИ-ОЧАКВАЙ ЩАСТИЕТО!
СИГУРНА СЪМ, ЧЕ ТЕ ЧАКА НЯКЪДЕ ТАМ...

# 365
фивче, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве, любов и сбъдване на най голямата ти мечта  Hug

# 366
Мило Фивче,честит празник! bdbaloniОт все сърце ти желая да си жива и здрава,и много щастлива.Много щастливи мигове и сбъднати мечти.Прегръщам те силно. Hug

И на Дари на патерички,честит рожден ден newsm59

# 367
Фивърче, честит празник. Желая ти, сбъдване на мечтите и много здраве и любов.
 Hug

# 368
Фивче, и този рожден ден няма да бъде това за което си мечтала. Пожелавам ти тазгодишния ти рожден ден да бъде последният, в който си нецяла. Пожелавам ти да имаш силите и вярата да оцелееш, за да заживееш отново и мечтите ти да започват да се сбъдват!    bouquet nbirthday babydust7

На днешния ден църквата почита паметта на Св. Стилиян Пафлагонийски, наречен още Детепазител, защото се възприема като закрилник на бебетата и малките деца.
 Praynig Praynig Praynig, закриляй всички дечица. Закриляй Марти на Ивето.  Praynig Praynig Praynig

# 369
  • Варна
Фивър, присъединявам се към пожеланията на Рони! Бъди здрава, оцелявай и дано съдбата ти се усмихне!

# 370
Фивър, честит рожден ден!
С най-искрени пожелания за упоритост, за да следваш мечтите си, смелост - да ги осъществяваш, търпение за да ги постигаш и много любов, за да дава смисъл на всичко това! Hug newsm51 newsm59

# 371
  • Варна
Момичета благодаря ви за пожеланията, разплакахте ме  Hug. Вие сте ИСТИНСКИТЕ МИ ПРИЯТЕЛИ  Hug.
Тази тортичка е за вас

# 372
  • София
Фив, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА.
Знам, че този РД не ти е от най-щастливите , но вярвам че ще е последния такъв.
Другата година да го посрещнеш с голям тумбак.
Но като начало бъди здрава, операцията да мине успешно.
Да се отстрани пречката на съкровената ви мечта, и да се насладиш
на една нормална бременност, след което да не спиш по цели нощи ... , съзерцавайки
красивото дете, което ще осмисли всичко по пътя ви. С теб сме.

# 373
  • Sofia
Скъпа Фийв,

И помни, че наистина...

Когато Господ затваря врати, ОТВАРЯ ПОРТИ!!!  Peace  Praynig

Хубав ден на всички ви!!!  Hug

# 374
Здравейте милички.

Отдавна не съм ви писала,ама имам много проблеми,а комп само вечер  Rolling Eyes

fever  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  smile3525

Поздравявам всички които междувременно са се сдобили с рожба,да са ви живи здрави слънчицата  bouquet

На всички които очакват бебе,пазете се и лека бременност с прекрасен финал Praynig

Сватле теб те поздравявам лично и много се радвам,че всичко е наред при вас и най-накрая може да си истински щастлива Hug

Дари е прекрасна, няма никакви проблеми във развитието,вече почти е готова да проходи.Ходихме при Чавдаров на консултация и той каза,че не виждал такова чудо за 25 г. си практика.Има си едно зъбче и казва ба-ба,ма-ма,па-па. На последната консултация я измериха,6180 и 66 см.

Ще кача снимки в албума да ни видите.Как беше паролата,че съм изкуфяла newsm78

Тоза засега,дано имам време да ви пиша по-често.

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 12:23 от SLADKA MAMA

Общи условия

Активация на акаунт