И НОЕМВРИ нека да е лесен ... като песен

• 23 407
  • 464
  •   1
Отговори
# 345
                                      Честит Имен Ден ,Ламче! Много здраве  и успех в живота!

Фивче - Flowers Four Leaf Clover

# 346
Честит имен ден на Ламчето.
Фивърче, стискам всички палци (и Мишето стиска) всичко този път да е различно и доктора да си знае работата. Сигурна съм че ще е така.  Hug Peace
Ние сме с колики и няма спане. Crazy Направо броя дните да минат тези три месеца и да се облекчим малко. Определено не сме от най тежките случаи ама като ми е жал и не искам да плаче...При най малкото мрънкане аз съм се събудила и станала.Та аз съм си куку  Crazy ама как да го оставя милото ми мишле. Heart Eyes
Айде ставам че пак плачкаме.

# 347
  • София
Фивче,много се радвам,че нещата се задействат бързо и ти пожелавам много късмет. HugПопадаш в много добри ръце!А и за този лекар се чака почти година,браво че си успяла да се запишеш за толкова скоро!

На братовчедка ми операцията е тази седмица и ще разберем,каква точно е нейната матка,дано направо махнат и преградата,че и при нея много се проточват нещата.
Марти е много сладък!Много гушки от нас! Heart Eyes

Светленце,като спрете с кърменето с Даренцето,се хращаш и ти с чичо ти Дюкан и тогава аз ще ти завиждам,защото ти и сега си такава красавица,пък после незнам направо. Heart Eyes

# 348
Фифче, радвам се, че вече сте намерили причините и действате по отстраняването им.Ние сме с теб, пожелавам ти една успешна опреция, а другото ще дойде само Hug.

Светле, майтап си правя Peace.Ама вече и от теб ме гони параноята както от Ники, в смисъл, че ме страх да не ме оставиш сама с Дари да го гледам....както направи Ники в съня ми.Майтап ви се струва, ама съм станала МНООООГО   страхлива.
Кръщелницата ми беше на гости.Дъвче си дъвка детето,играе си, пише си...такива неща.Взе да кашля нещо, ама дъх не може да си поеме.Изтръпнах - помислих си, че се задавила с дъвката ooooh!.Спря да кашля, викам й   "къде ти е дъвката", тя ми казва  "в устата".Накарях я да си отвори устата да видя, е там си беше.Ама аз и я взех, за да не се задави с нея....Казах й, че ще дъвче когато баща й дойде.От страх лиших детето от дъвка ooooh!,ужасна съм просто..Чак ме е срам Embarassed.

Така, че момичета на мен не може да се разчита, това е истината.

Ламче, честит имен ден със закъснение  bouquet!
Ако някой съм пропуснала , моля за извинение.

# 349
  • Виена
Ламич, где си??? Честит имен ден и от мен (тук все още е понеделник  Mr. Green ) Да ти се слави прекрасното именце!  Hug
Ех, Ася, как ме разсмя с историята за племеницата ти  Joy Спомних за годините преди новата ера, когато ходехме на училище и даскалите ни караха да си изхвърляме дъвките  Mr. Green То ги било страх хората да не се задавим, не за друго  Whistling
Фивче,  Hug
Зори, страхотни снимки! То детето, че е хубаво, ясно, ама ти направо грееш! Как го правиш тоя номер, дай тип  Flutter
Сега отивам да гледам другите снимки, че нещо одеве не можах ни Марти, ни Белка, нито пък Лорка съм наблюдила.
Ние сме в серията "Никнат ни кучешки зъби" и не знам в кой момент точно ще има атака, придружена с жален плач. Много го мъчат, милото ми детенце. Вече две нощи не спи нормално, а от една седмица е буквално само на кърма. Ще превъртя  ooooh!

# 350
Честити годишнини, рождени и именни дни на всички отпразнували ги с пожелания за здраве и любов!

Да ви се похваля, че ние сме вече новодомци - от два дена сме си в новата къщурка Grinning Още сме на вили и могили, в хола се прескачаме с кашони, торби и километри канап. Снощи за пръв път сготвих на новата си печка  Laughing И не мия чинии, защото си имам съдомиялна.
Свеки идва за подкрепление за чистенето и подреждането, така че да посрещнем малкият бял г*з на чистичко и новичко.
Младежът хич не се впечатли от първия сняг - докторът каза, че главичката е прилегнала към таза, но не е слязъл надолу. Матката е спокойна, няма особена чувствителност и контракции. А каката става все по-нетърпелива и брои всеки ден от седмицата. Снощи измайстори гирлянди от канап и велурена хартия и каза, че като се роди бебето, ще има купон и ще закачи гирляндите в цялата къща Laughing

Фивър, споделям мнението, че попадаш на добър лекар. Дано всичко, което ти предстои, да има щастлив край и още по-щастливо ново начало Hug Praynig

Една специална  Hug за Лейди и нейната прекрасна малка Мишка - знам от опит какво е най-накрая да гушнеш и да погалиш малката душица след напрегнатото очакване за добри резултати и прибиране у дома. Ние по същия начин чакахме да си вземем Криси вкъщи и да бъдем трима. Да ви е жива и здрава, много усмихната, палава и бъбрива Hug

И споделям, че искам още, още  Mr. Green снимки на пухкави бебета - и малки, и големи  Heart Eyes

# 351
Шушу ние вече чакаме да получим бебешки новини от тебе

# 352
Шушко, ние значи нахаус сме мръзнали, амаха.  Simple Smile Тоя твой младеж що отсега не слуша кака си? Вкарай му малко здрав разум.  Heart Eyes

# 353
  • Някъде там...
Честито на патеричка на всички имащи повод за празнуване!   bouquet

Фивче, в добри ръце си попаднала.  Д-р Стаменов е прекрасен лекар и човек. Благодарение на него съм бременна за втори път, той много ми помогна да преживея и загубата миналата година. Върна ми надеждата и усмивката. Искрено се надявам и на теб да бъде толкова полезен!  Hug  Варненският лекар да не е д-р Александров?

Хубав ден и щастливи мигове желая на всички!  Hug Не пиша често в тази тема, но това не значи, че не ви шпионирам.  Mr. Green

# 354
Фивър, сигурна съм че този път всичко ще е наред, щом вече си намерила правилния доктор, остава да приключиш всички процедури, и оттам едно хубаво ново начало със щастлив край този път.  Praynig Praynig

# 355
  • София
Фив, хубаво е , че си се наплакала. Душата и сърцето ти имат нужда от това.
Сега остава всичко да се доведе до добър край. Радвам се за операцията, дано
това е началото на една прекрасна година. 2009 ще е специална за теб и за много други .

# 356
Честита месечинка на Жори   bouquet

Честит рожден ден Дари!Желая ти много здраве и щастие,двамата ти мъже да те носят на ръце.

# 357
Честита месечинка и от мен на Жори ! И на мама също, че то туй си е неин празник!

Честит рожден ден на Дари! Да е живичка и здравичка и да ни навестява от време на време, че съвсем ни забрави!

Жабче, а на нас ще ни е много драго ако пишеш в темичката! Така и ние ще те следим!

Асе, ни дума значи за обещанието, а? Mr. Green Ама аз не забравям! Peace

# 358
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ФИВЪРЧЕ!

НЕКА СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА ДА Е ТВОЯТА ГОДИНА! ВСИЧКО ДА СЕ ПОДРЕДИ, А СЪЛЗИТЕ ДА СА САМО ОТ РАДОСТ.

# 359
Фивка, мила моя, честит рожден ден! Много искам да ти пожелая да не губиш борбения си дух към осъществяването на голямата ти мечта и от сърце се моля ровенето в тази посока най-после да доведе до щастлив, пухкав завършек и много, много щастие! Бъди много здрава и много обичана от любимите хора и нека следващата година да ти бъде наистина различна! Не искам повече да бъда лош вестоносец, искам да ти бъда щъркелче и вярвам, че скоро ще дойде времето и за това! Много те обичам и искам да си добре!

Честит рожден ден и на Дарито на патерица! Тя съвсем ни забрави пак newsm78

Шушу, стискам палци и чакам скоро да се похвалиш! Пусни една снимка на бременния тумбак!

Рени, Ники е питал по твоя въпрос с детския психолог и с медиацията, ама ми наговори едни сложни неща,дет кърмаческия ми мозък не разбра, та ще ти пиша на лични и под негова диктовка Mr. Green ама не сега, че Бела го приспа Mr. Green докато аз правех пюрета:) Отдавна не бях правила, карахме на купешки, ама реших пак да забъркам няколко.

Утре ще я водя на ортопед при Драганов- ей така, на консултация. Стискайте ни палци всичко да ни е наред.

Их как ме превари Мечонката, исках да съм първа с поздравите пъъък

Общи условия

Активация на акаунт