И НОЕМВРИ нека да е лесен ... като песен

• 23 409
  • 464
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Асе, вие още ли не сте се завърнали?
Само обещаваш ти , че ще се видим и все не се случва. Thinking
Зори, изглеждате приказно. От цялото ви хубаво семейство струи много любов и щастие,
познато ми е това прекрасно чувство. Чакам с нетърпение да гушна  малък Гоги.  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 23:46 от rit@_zit@

# 331
 Днес е Ламскиден!

Честит имен ден на Ламята! Да ни е жива и здрава и дано се сети за нас, да мине и тя да ни почерпи с нещо вкусно виртуално:)) И за Амалия да ни разкаже...

# 332
  • София
Ламке, честит ти Ламски ден. Понаминавай по-често през нас, че ние сме се закотвили в този подфорум и не мърдаме.
Да си ни жива и здрава.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Поканата още е в сила.Можем да обсъдим цветята които да садим през пролетта.

# 333
ЧИД, Ламке! Бъди жива, здрава, щастлива и по-малко работлива, че ти забравихме муцунката Mr. Green  Heart Eyes.

# 334
Ламко, да те и живо и здраво името! Пожелавам ти повече свободно време и повече удоволствия в живота и в обществото на любимите хора!    bouquet

Асе, вчера разказвах какво приятно занимание е участието в прасешко заколение. От до. Събирането на банда здрави мъжаги, укротяването му и всичко в подробности. Даже навих едни приятели да се заемат с това хуманно занимание. Въобще не беше трудно. Laughing
Извинете ме, че съм откровен вандал още рано сутрин от понеделник.  Laughing

# 335
  • София
Ламич,честит празник - да си много щастлива и обичана!  bouquet

Честито и на кламерчето! Hug

# 336
Ламче,честит празник!Много щастие и любов ти желая   bouquet
Ето малко снимки от нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=311574

# 337
Лилибонче,да ти жива и здрава девойката bdbaloni

Ламче,Честит имен ден,да си жива и здрава и много щастлива.  bouquet

Честит празник на Кламерче,с пожелания за всичко най-добро.  bouquet

Успешна седмица на всички.При нас прехвърчаха първите снежинки за тази зима.Няма да натрупа,но поне видяхме някоя и друга снежинка.
Разгледах снимките и много миличко ми стана-прекрасни дечица.

Светле,честито ново аватарче Hug

# 338
  • Варна
Здравейте милички  Hug
Почивката в Трявна свърши и отново съм сред вас  Hug Успях да се откъсна малко от обстановката, плаках, капризничих. Добре, че майка ми успява да ме изтърпи и да ми дава кураж. Мъчно ми е, че отдавна не е добре със сърцето и от стреса покрай мен още повече й вредя  Cry. Има моменти, в които просто както си стоя започвам да плача и не мога да се контролирам. А на 3-ти декемри се връщам на работа и ще ми бъде ужасно трудно.
Хубавото е, че попаднах на лекар, който работи съвместно с д-р Стаменов и се ангажира да ми запише час за януари, както и да се заеме с моя случай от начало до край. Изслуша ме, прегледа ме и в крайна сметка установи, че матките ми са почти две, съединяващи се на много ниско ниво. Задължително е да се направи хистероскопия. Другата седмица ще направим и генетични изследвания дистанционно в София, защото нещо в изследването на плацентата ги обезспокои. Надявам се там да няма проблем.
На всички празнуващи, които съм изпуснала пожелавам много здраве и любов  Heart Eyes

P.S. Докато пишех ми се обадиха, че вече имам записан час за операция за 4 март и много съм щастлива  Heart Eyes

# 339
Фивче,  Hug Hug Hug. За плакането - едва ли има нещо по-нормално след всичко, на което беше подложена.  Hug
Мамите ни са по-силни отколкото предполагаме. Мисълта им, че техните деца се нуждаят все още от тях ги крепи да не рухнат и да ни бъдат от полза с майчиното си рамо.
Хубаво е, че докато те нямаше нещата около теб са се развили в доста голяма степен. Дано си срещнала наистина най-добрия за теб лекар.  Hug
Този лекар във Варна или в София се намира?  

# 340
Фивче,ако имаш нужда от съдействие за записване на час при Стаменов съм насреща да ти помогна.
 Hug

# 341
  • Варна
Фивър, не подценявай майка си. Понякога хората се чувстват даже по-добре, когато усещат, че са ангажирани и полезни по някакъв начин на детето си. Жалко, че поводът е тежък, но не си вменявай вина, че я товариш, или че я разболяваш.

Може да звучи нелепо, но се радвам, че предприемаш нещо, което ще те придвижи напред по пътя към мечтата ти. Макар, че операциите не са безобидно нещо, пак е много по-добре, да знаеш, че правиш нещо, а не просто стоиш, молиш се и се надяваш.
Ще стискаме палци, като дойде време всичко да мине леко и безпроблемно. Има междудругото хомеопатични лекарства, които се взимат точно при операции за по-бързо и леко възстановяване. Дано се подредят нещата!

Бени, много хубави снимки на Марти! А как само гледа снега, сякаш преценява как точно да палува из него. С костюма на дядо Коледа е като същинско коледно джудже и изглежда някак по-голям.  Grinning

# 342
Честит Имен Ден, Ламче!   bouquet С много любов и детски смях да е изпълнено ежедневието ти! Hug Hug Hug

Фивка,  Hug радвам се, че вече има развитие по въпросите. От опит знам, че половината част от решението на проблемите е да откриеш причината и да попаднеш на свестен лекар. Носи такова облекчение.  Hug

Асенко, как можа да си помислиш, че съм те забравила. Я ми прочети последните публикации - скоро писах, че ми липсваш.  Heart Eyes А и все се надявам скоро да си изпълниш обещанието! Надеждата викат умирала последна! Hug

Берни, това много ми хареса: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9061991 Колко малко им трябва на децата да засияят от щастие. Grinning

Зоренце, направо завиждам - ти съвсем си се стопила, а Жори напълно си отговаря на определението слънчо.

Мери, не пишеш нищо за себе си напоследък! newsm78

Гуш на всички! И лека седмица! Hug

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 16:12 от svetlana_78

# 343
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, ЛАМЧЕ!  bouquet

Фивка,  Hug

# 344
Честит Имен Ден, Ламче!   bouquet С много любов и детски смях да е изпълнено ежедневието ти! Hug Hug Hug
smile3525 smile3525 smile3525
Фивърче, тази сутрин си мислех за тебе  Hug Hug Hug пожелавам ти много късмет с прегледите и само хубави резултати, дано да си намерила твоя доктор

Общи условия

Активация на акаунт